Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Mano pupa irgi loytej miega. Kai gryzom is gimdymo namu 3 naktis miegojo su mumis, bet nei mes, nei ji nepailsedavo, tai pripratinom lovytej miegot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukox: 24 spalio 2007 - 15:33
o mums visaip buna: dazniausiai savo loveleje, bet buna, kad ir pas mus isitaiso wub.gif man tai geriau, kaijis pas mus... wub.gif
Atsakyti
Tik lovytėje 4u.gif
Atsakyti
Miega tik lovyteje 4u.gif
Atsakyti
Nakty miega lovytėje, ryte pasiimu pas save į lovą, o dieną vežimuke, taip ir keliaujam biggrin.gif
Atsakyti
ir lovyte ir as mane
Atsakyti
Mes nuo pirmos dienos namie miegame savo lovyteje.
Kartais, kai ryte su vyru dar norim pagulet, tai atsinesam pas mus i lova tongue.gif
Diena miega arba lovyteje, arba vezimelyje.
Atsakyti
QUOTE(Ramuniki @ 2007 11 13, 15:09)
Nakty miega lovytėje, ryte pasiimu pas save į lovą, o dieną vežimuke, taip ir keliaujam  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi taip pat smile.gif bet būna naktų, kai kartu miegam, nes po maitinimo kartais nesileidžia perguldomas į lovytę doh.gif
Atsakyti
Nuo pat pradziu pratinome miegoto savo lovyteje. Net naktimis, kai pamaitindavau, guldydavau i lovyte ir ten migdydavau arba ant ranku ciuciuodavau rolleyes.gif Tik kai buvo susirgusi, miegojome kartu
Atsakyti
mano ir lovytej ir pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad miegotų savo lovoj, bet kolkas tai tik mano svajonė, vaikas mano kitaip biggrin.gif
Atsakyti