Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas "Diržas"

Saunuoles mamos, jau kokiu gudrybiu prisigalvoje thumbup.gif
As tai esu tos nuomones, kad prievarta gimdo prievarta, ir musimu tikrai nepasieksi norimo elgesio, greiciau atsiras atstumas tarp vaiku ir tevu, bei baime.
O argi mes sito norim? Ir dar labai pritariu nuomonei, kad musa tevai tada, kai patys netenka kantrybes. Tai vadinasi, tevu problema, kodel gi turetume del to musti vaika? g.gif
Atsakyti
Tėvai dažnai skatina vaikų agresyvų elgesį patys :
1)Demonstruodami jėgos skirtumą, drausmina vaiką: bara, stato į kampą, pajuokia, muša, kritikuoja;
2)Netinkamai reaguoja į agresyvų elgesį ir dar labiau jį paskatina;
3)Liepia, priverčia liautis elgtis agresyviai, taip paskatindami agresiją;
4)Dažnai skatina vaiką atsimokėti tuo pačiu jį nuskriaudusiam vaikui, taigi vaikas mokosi atkeršyti;
5)Suaugusieji patys įsitraukia į jėgos varžybas su vaiku: jei vaikas nepaklūsta, jis baramas, užgauliojamas, jei užsispiria, griebiamasi fizinės jėgos.
Atsakyti
dirzo schmoll.gif
Atsakyti
aš prieš diržus ir panašius auklėjimo būdus, galima rasti būdų kaip kitaip išsiauklėti vaikus.
Atsakyti
Su dirzu tikrai vaiko neisauklesi schmoll.gif kaip tik iskiepysim jiems smurto verysad.gif
Atsakyti
as tikiuosi kad man niekada neteks auklet dukrytes su dirzu.... o vyras kazkada juokais paskae, kad vaikas turi zinot kur kabo dirzas, nors tevai ir neplanuoja kada nors ji panaudoti... cia juokais aisku. Ne, tikrai nenoreciau naudoti dirzo kaip auklejimo priemones.. pati esu gavusi 2 kartus, viena is ju nepelnytai, labai skaudu buvo, iki dabar prisimenu smile.gif nenoreciau kad mano mazyte tai patirtu... schmoll.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju tokio vaiko, kuris nei karto nera gaves dirziuko, na kad ir nedaug, bet vistiek...Mes patys esam gave keleta kartu nuo tevo, ir siais laikais manau dar neisejo dirzas is mados, mes savo dukrai esam pora sykiu dave paragauti, bet tai buvo nebeisvengiama. I isterinius kritimus del smulkmenu ant pesciuju perejos manau nei viena mama ramiai neziuretu, bet va ir baigesi kritimai po dirziuko.
Atsakyti
Jokiu budu dirzo reikia grazei su vaiku pasikalbeti o dirzas tik smurto ikala ..nors pati dar vaikas esu bet tikrai zinau kad negalima su dirzu nors pati kelis kartus esu gavusi kai mazesne buvau ir su sese kai musdavomes lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis gavo kelis kartus - bet daugiau nenori...............Jei tik elgiasi netinkamai - pasiūlau beržinės košės lotuliukas.gif iš karto nusprendžia, kad nereikia
Atsakyti
Mano auksiukas irgi yra gaves dirziuko ir tikrai nematau nieko cia smerktino kai yra butinas dirzas tai ji ir paimu(aisku nesmarkai,ne prie visu o namie,ir tikrai jis man tuos kelis sykius labai padejo),,,,aisku stengiuosi daugiau kalbeti,aiskunti vaikui bet kaip jau yra virs normos tada i pagalba ateina tecio dirziukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 05 04, 20:59)
Mano auksiukas irgi yra gaves dirziuko ir tikrai nematau nieko cia smerktino

Pritariu..vaikus musti reikia. O dar su dirzu galima isdykaujanti vaika suristi arba siek tiek ... prismaugti.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.36 @ 2008 05 05, 17:24)
Pritariu..vaikus musti reikia. O dar su dirzu galima isdykaujanti vaika suristi arba siek tiek ... prismaugti.

manyciau jums psichika pirmiausiai reiktu pasitikrinti
Atsakyti