Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

Šiaip nieko gero, bet jei nusiskundimų neturi... blink.gif
Atsakyti
Tai va. Jaučiu suklydai. Daug kas dažo su vokiškais "Ce:ko", vadina Senko. Tai jie plaukui geresni, nei ta Londa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etainy @ 2006 03 06, 18:27)
pritariu kad kvapas dazu tai labai stiprus, bet ir kitu ne geresnis  biggrin.gif

Na ne....papriestarausiu tongue.gif ...dabar dazniausiai dazau su Welaton arba su Londa, kvapas tikrai nera toks aitrus.
Atsakyti
O kiek mazdaug procentu proksido yra Welaton dazu ?
Ant kai kuriu dazu (instrukcijose ar ant pakuotes) raso kiek peroksido o ant kitu ne. welaton nebandziau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(etainy @ 2006 03 07, 15:59)
O kiek mazdaug procentu proksido yra Welaton dazu ?
Ant kai kuriu dazu (instrukcijose ar ant pakuotes) raso kiek peroksido o ant kitu ne. welaton nebandziau... 4u.gif

*peroksido* turejau omeny biggrin.gif
Atsakyti
Visumoje man patinka rusiška kosmetika, bet dažais RoColor dažiau vieną kartą, nes plaukai po dažymo visai nustojo blizgesio (dažiau tamsia spalva)
Atsakyti
Esu susidėjus cheminį,kadangi cheminis spalvą labai nublukino,dažiaus (kartą)šampūnų tonika berods vadinas.Bet nepatogu su juo labai,terlionė ir t.t. Tai nusipirkau dažantį kremą be amoniako,tai šis nieko "nepaėmė",kokia buvo spalva nuo šampūno,tokia ir liko. Gal ką galėtumėt patart,kas geriau po cheminio? Ir jei kas daugiau žinot apie profesionalius dažus,prašau papasakokit kiek maždaug laiko,mėnesį ar trumpiau? Reikia dasipirkti prie dažų peroksido,kiek procentų geriau?
Atsakyti
Tai Marzde, jei nori, kad spalva išliktų ilgiau, tai ir dažyk su ilgalaikiais dažais, o ne šampūnais ar kremais. O peroksido, geriau būtų ne daugiau kaip 6 procentų, nes po cheminio ir taip turbūt pavargę plaukučiai. Šiaip priklauso iš kokios į kokią nori dažyt. mastau.gif
Atsakyti
Tai va dėl to ir dažiau be amoniako,kad negadint daugiau plaukų,o dažai nieko neėmė. Mano plaukai į rudumą tokie,o dažausi kaštono ar su kokiu bordo atspalviu.Galvoju pirkti C:EHKO dažus,ką apie juios manot? Gal kas bandė? Ar kokie kiti geriau?
Atsakyti
Mano kirpeja dazydavo rokolor plauku balzamais - bet tik tais laikinais, tam kartui sutikianciais spalva. Patikdavo jis man, nes ir laikydavo mazdaug menesi, ir netepdavo rubu/patalynes, ir spalvu palete buvo labai plati - tokiu graziu, vasariniu spalvu budavo. Bet paskui, po keliu metu, pabandziau nusipirkus to balzamo dazyti - visai kitas efektas, spalva nesilaiko, tepa rubus, patalyne... Kaip tik tada tie balzamai pasirode naujo dizaino pakuoteje, ir viskas, aks buvo juose, buvo totalus sh... Bandziau nusipirkti kita, kitoje vietoje (maniau, kad pirmas buteliukas tiesiog pasitaike ar su pasibaigusiu galiojimo laiku, ar siaip koks "nedadirbtas"), bet abu buteliukai su trenksmu iskeliavo siuksliadezen. I kitas ju dazu serijas net ziuret nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
as turiu sviesia spalva, bandysiu dabar kada dazyt, bet perskaiciau atsiliepimus tai net nezinau ka daryt.. g.gif
Atsakyti
Seip pabandyti gali. Man sitie dazai geri, tik norejau ir kitu nuomoniu isgirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etainy @ 2006 03 09, 13:13)
Seip pabandyti gali. Man sitie dazai geri, tik norejau ir kitu nuomoniu isgirsti smile.gif

o tu tamsius ar sviesius naudoji? mano tai sviesus, o siaip anksciau plaukai buvo dazyti ilgalaikiais dazais, bijau kad nesigauciau puse labai sviesi o kita puse galvos siaip sviesi g.gif
Atsakyti