Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

QUOTE(Blogytė @ 2007 04 18, 18:11)
Gal kas bandė dažyt  su tais dažais (pavadinimo nepamenu) kur reklamuoja tamsiaplaukėms, kur vienu metu nuima spalva ir nudažo  blush2.gif nes jau taip atsibodo būti juoduke  ax.gif

kaip tik dabar sėdžiu nusida\ius galvą šitais dažais ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . O gal kuri bandėt L'oreal Casting Creme Closs dažus (laikosi iki 28 galvos plovimų)?Nusipikau juodmedžio juodos spalvos ir bandysiu dažyt ketvirtadienį, tai labai įdomu ar mano plaukai nusidažys g.gif . Atai prieš kelis mėnesius dažiau su l'oreal putom , tai visai nieko nenudažė verysad.gif
Atsakyti
pati nebandžiau, bet pažįstama turiu, kuri susijus su keune firma smile.gif
iš atsiliepimų – suminkština plaukus, nė kiek nepažeidžia ir tikrai puikiausi dažai (super).
Atsakyti
Aš irgi šiais dažais dažau savo plaukučius ir esu labai patenkinta thumbup.gif ilgai spalvytė laikosi ir plaukai gražiai atrodo ir toliau jais dažysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik šitais visada ir šviesinuosi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ketvirtas menuo o jie man thumbup.gif spalva ilgai islieka turiu galvoj ketvirtas men kaip su jeis dazau mirksiukas.gif
Atsakyti
O tos kurios su jais sviesinate, tai kaip darot, ar einat i kirpykla, kur kirpejos juos naudoja, ar pacios perkat ir nesates i kirpykla arba dazot namuose?
As sviesinu sruogelem, kirpykloj, eidavau i tokia kur dazo Loreal dazais, bet noreciau kazka pakeist, nes nuo to sviesinimo man labai sauseja, luzineja ir tt plaukiukai, tai gal Keune dazai maziau kenktu?
Atsakyti
as kirpykloj jais sviesinu....dazai kaip dazai....stebuklo tiklrsai nera
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 05, 09:51)
O tos kurios su jais sviesinate, tai kaip darot, ar einat i kirpykla, kur kirpejos juos naudoja, ar pacios perkat ir nesates i kirpykla arba dazot namuose?
As sviesinu sruogelem, kirpykloj, eidavau i tokia kur dazo Loreal dazais, bet noreciau kazka pakeist, nes nuo to sviesinimo man labai sauseja, luzineja ir tt plaukiukai, tai gal Keune dazai maziau kenktu?

Kirpykloj su šios firmos priemonėm dirba, tad ten ir šviesinuosi su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 05 05, 13:12)
Kirpykloj su šios firmos priemonėm dirba, tad ten ir šviesinuosi su jais smile.gif

O kurioj cia kirpykloj Vilniuj? Kokia kaina mazdaug gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 05, 14:32)
O kurioj cia kirpykloj Vilniuj? Kokia kaina mazdaug gaunasi?

Sarma style(buvusios Femina Bona) smile.gif kai pirmą kartą visus plaukus dažiau, tai jau nepamenu kiek mokėjau g.gif , o dabar šaknų dažymas plius plaukų sprindis žemiau pečių pakarpymas kainuoja apie 120-130lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltaJuoda: 05 gegužės 2007 - 14:39
QUOTE(n1lka @ 2007 05 01, 13:28)
Sveikos smile.gif . O gal kuri bandėt L'oreal Casting Creme Closs dažus (laikosi iki 28 galvos plovimų)?Nusipikau juodmedžio juodos spalvos ir bandysiu dažyt ketvirtadienį, tai labai įdomu ar mano plaukai nusidažys  g.gif . Atai prieš kelis mėnesius dažiau su l'oreal putom , tai visai nieko nenudažė verysad.gif

Na kaip sekesi ar isbandei? Kaip spalva?
Atsakyti