Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

QUOTE(n1lka @ 2007 05 01, 14:28)
Sveikos smile.gif . O gal kuri bandėt L'oreal Casting Creme Closs dažus (laikosi iki 28 galvos plovimų)?

Aš ką tik nusidažiau plaukus šiais dažais (Nr. 400-tamsiai ruda) ir sėdžiu visa sužvėrėjusi vos nežliumbdama-plaukai juodut juodutėliai. Net dukra išsigando pamačiusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 05 05, 15:39)
Sarma style(buvusios Femina Bona)  smile.gif  kai pirmą kartą visus plaukus dažiau, tai jau nepamenu kiek mokėjau g.gif , o dabar šaknų dažymas plius plaukų sprindis žemiau pečių pakarpymas kainuoja apie 120-130lt  smile.gif

As savaitgali kazkaip expromtu pakliuvau i pakeliui buvusia kirpykla, kur dazo Selective dazais ir gailiuosi dabar sad.gif Nu i geltonuma man tas atspalvis gavosi ko negaliu pakestttttt, hrrrrr, tai siandien teks keliaut pilkinancio sampuno pirkt..... Kazin kuris geriausias....
Atsakyti
O kokiu nr jūs sšveisinat plaukus? Ir ar geltoni nesigauna?
Atsakyti
O ar yra kokiu atsiliepimu kurios dazote plaukus sruogelemis keune dazais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 05 07, 17:09)
Aš ką tik nusidažiau plaukus šiais dažais (Nr. 400-tamsiai ruda) ir sėdžiu visa sužvėrėjusi vos nežliumbdama-plaukai juodut juodutėliai. Net dukra išsigando pamačiusi  doh.gif

kosmaras, o viska darei pagal instrukcija? o isplovus nepasitaise situacija?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 05 07, 18:09)
Aš ką tik nusidažiau plaukus šiais dažais (Nr. 400-tamsiai ruda) ir sėdžiu visa sužvėrėjusi vos nežliumbdama-plaukai juodut juodutėliai. Net dukra išsigando pamačiusi  doh.gif

juk tamsiai ruda bigsmile.gif pats pavadinimas žada tik vienu toneliu "šviesensę" spalvą už juodą. aš irgi kiek dažiau tai nieko nesiskiria juoda nuo tamsiai rudos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 05 08, 22:48)
juk tamsiai ruda  bigsmile.gif pats pavadinimas žada tik vienu toneliu "šviesensę" spalvą už juodą. aš irgi kiek dažiau tai nieko nesiskiria juoda nuo tamsiai rudos  schmoll.gif

Nu matai, durna mano galva cool.gif . Bet..jei rašo, kad išsilaiko iki 28 galvos trinkimų, tai gal man į dieną po 3 kartus paplaut ir nebebusiū kaip Mirtišė lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 05 07, 18:09)

Aš dar nespėjau nusidažyt..vis draugė neprisiruošia pas mane atvažiuot smile.gif . Bet aš nenoriu būti juoda kaip varna schmoll.gif , iš pakuotės taip supratau, kad atrodysiu natūraliai juoda, o ne juoda juoda doh.gif . Gal reikia labai trumpai laikyt tada g.gif , nors ir šiaip ten parašyta, kad reik apie 20 min. Reikia dažymą palikti kokiam penktadieniui, kad nereiktų kitą dieną bendradarbių gąsdint lotuliukas.gif
Atsakyti
mano plaukus kirpeja dazo Allwaves dazais ir jie pas mane tokie blizgantys ir minkstuciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 05 07, 17:09)

Aš šitais dažiau tamsiausia ruda (darkest brown), tikrai juoda neišėjo, o tamsiai ruda, kaip ir parodyta ax.gif Tik laikiau šiek tiek trumpiau, 15 min. gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiddo: 09 gegužės 2007 - 16:02
Na tai nežinau nuo ko čia priklauso-man tai tikrai juodi. Vyras sakė, kad tik prieš ryškią saulę matosi šiek tiek rudo atspalvio
Atsakyti
Gelbėkit!!! Nebežinau kuom tuos savo plaukus dažyt...

Metelius buvau pusiau natūrali blondinė, t.y. "plunksnom" šiek tiek pašviesindavau plaukus. Ne per seniausiai nutariau tapt brunete, tai kirpykloj (tikrai normalioj, jau ilgai jos paslaugom naudojuosi, buvau patenkinta visad) nudažė tamsiai rudai. Dažytus plaukus dažai "nuėmė" puikiai, o natūralios spalvos šaknis - šviesiau, net į "ryžumą"... Na, galvojau, gal dažai netiko. Po to pirkau dar tamsesnės rudos spalvos dažus L'oreal Recital (nepamenu nr.). Šaknys tapo ryškiai oranžinės.... Nors ta spalva jokio vario atspalvio tikrai neturėjo.. Vėliau darkart pabandžiau tais pačiais - vis tiek šaknys oranžinės, nors užmušk doh.gif

Mąstau, gal bandyt kitą kartą jau kokius žiliems plaukams skirtus dažus? Gal jie "nuims"? g.gif O gal čia kažkas su organizmu? g.gif

Patarkit... Labai ačiū! 4u.gif
Atsakyti