Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

QUOTE(Alaplaja @ 2007 08 10, 13:08)
o kokia anksciau buvo spalva? dazei visus plaukus?

Taip daziau visus, na anksciau buvo gal dviem tonais sviesene, tokia lyg sviesiai ruda, o dar vasara nuo saules truputi pabluko doh.gif o tamsus man labiau tinka, vis ziuredavau parduotuvej i tuos plauku dazus , kol nesusigundziau nusipirkti. Beje , internete yra net parodyta kaip nusidazyti, filmukas net visas ir angliskai pasakoja. galiu idet nuoroda : http://www.lorealpar...isites/casting/
Atsakyti
gal kuri dazet su loreal casting sviesiais dazais? as esu dazyta blondine, bet noretusi kazkokiu netokiu agresyviu dazu.. ax.gif
Atsakyti
nebesusigaudau... o tai tie lorealio dazai, creme gloss ar kaip ten ax.gif jie nusiplauna visai? ar kai atauga plaukai matosi kad saknys kitokios spalvos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 07 18, 23:17)
O kokia spalvyte dazai?

As siandien irgi henna plus nusipirkau,pirma karta pati dazysiuos namie... ax.gif

Aš esu išbandžius beveik visus rudus atspalvius. O kaip tau sekėsi pačiai dažytis, nes aš tai savom rankom nedrįstu - bijau, kad lygiai neišsitepsiu, tai tenka prašyt, kad kas išteptų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 12, 23:54)
Aš esu išbandžius beveik visus rudus atspalvius. O kaip tau sekėsi pačiai dažytis, nes aš tai savom rankom nedrįstu - bijau, kad lygiai neišsitepsiu, tai tenka prašyt, kad kas išteptų ax.gif

Sophi, o gal gali parekomenduot kokius dažus rudaplaukėms? Aš ieškau tokios gražios, sodrios rudos spalvytės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 08 12, 22:46)
nebesusigaudau... o tai tie lorealio dazai, creme gloss ar kaip ten  ax.gif  jie nusiplauna visai? ar kai atauga plaukai matosi kad saknys kitokios spalvos?  bigsmile.gif

Nusiplauna visiskai, kaip parasyti ant pakuotes po 23 plovimu.
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 08 13, 19:05)
Sophi, o gal gali parekomenduot kokius dažus rudaplaukėms? Aš ieškau tokios gražios, sodrios rudos spalvytės  rolleyes.gif

Dabar dažau tik su "Henna plus", tai tik iš jų ir galiu parekomenduot. Paskutiniu metu pamėgau sodresnius rudus atspalvius, tai patinka 'chocolate brown' (šviesesni) ir 'mocca brown' (tamsesni) - nedaug jie tesiskiria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 13, 20:40)
Dabar dažau tik su "Henna plus", tai tik iš jų ir galiu parekomenduot. Paskutiniu metu pamėgau sodresnius rudus atspalvius, tai patinka 'chocolate brown' (šviesesni) ir 'mocca brown' (tamsesni) - nedaug jie tesiskiria 4u.gif

dėkui, reiks ir man į juos atkreipt dėmesį 4u.gif aš paskutinį kart su tokiais dažiausi
user posted image

šiaip visai faini man jie rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 13 rugpjūčio 2007 - 18:47
QUOTE(Veila @ 2007 08 13, 19:46)
dėkui, reiks ir man į juos atkreipt dėmesį  4u.gif  aš paskutinį kart su tokiais dažiausi
šiaip visai faini man jie  rolleyes.gif

Spalva tokia, kaip parodyta išeina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 13 rugpjūčio 2007 - 19:14
QUOTE(Sophi @ 2007 08 13, 21:14)
Spalva tokia, kaip parodyta išeina? mirksiukas.gif

a čia nuotraukoj ne toks atsplavis mažumėle. čia man kažkoks į juodai melsvumą biggrin.gif realiai gražiau. šiaip jo, man toks kaip ten ir išėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 08 13, 20:19)
čia man kažkoks į juodai melsvumą  biggrin.gif  realiai gražiau.

Man irgi čia toks tamsokas atspalvis pasirodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 12, 22:54)

As buvau taip uzsidegus pati daziausi,bet manau kad jei kokia drauge padetu butu lengviau.Rudeni eisiu i salona is esmes tvarkyt plaukus-tai yra spalva per visa ilgi ne tik saknis ir kirpima nauja biggrin.gif
Atsakyti