Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

QUOTE(mandolina @ 2007 10 30, 11:17)
daziau mirksiukas.gif  visai smagu, smagiausia, kad nesmirda amoniaku ir vis sirdy viliesi, kad plaukus ne taip suknisi lotuliukas.gif  nezinau, man visai patiko. bet zinok, kad ten tik pagyvina spalva, is juodos i balta netapsi, nes juk be amoniako. as jais dazuas, kai spalvyte pablunka ar siaip..paryskina, blizga, grazu mirksiukas.gif

Tai Loreal casting dažai kaip suprantu šaknų ataugusių nenudažys,ryt eisiu pirkt dažų,esu dažyta labai šviesi blondinė,bet kai tik atauga šaknys,atrodau negražiai man labai nepatinka verysad.gif Nežianau jau kas daryti plaukai aptriušę,slenkantys.Gal dažyti šiais dažais bet nelabai šviesia,tokia midle blondine ir šaknys taip į akis nekristų,ir taip dažnai dažyt nereikėtų,ką manote? g.gif
Atsakyti
As plaukus visada dazau salone, o mano stiliste naudoja "Keune" firmos produkcija. Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif perzvelgiau tema,atrodo apie tai dar nebuvo kalbeta...gal kuri nors zinote kuo galima butu uzdazyti su chna dazytus plaukus? blush2.gif dazau su chna gal pusmeti, taciau apsilankius pas gera kirpeja suzinojau kad mano plaukams chna netinka, o ir spalva per ta pusmeti pasidare tokia nenaturaliai bordine... schmoll.gif noreciau pienisko sokolado spalvos, bet speju, kad man apie tai tik pasvajot lieka...gal kuri zinote kuo dazyti kad nelikciau zalia? verysad.gif
Atsakyti
SOS!
GELBEKIT, KUR VILNIUJE GALECIAU RASTI CUTRIN DAZU PLAUKAMS? 4u.gif
BUSIU LABAI DEKINGA UZ ATSAKYMA!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varana @ 2007 11 07, 20:59)
o isplovus plaukus butinai papurksk ''gliss kur''nenuplaunamu kondicionierium sausiems plaukams.super dalykas. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu, nezinau, o man jis visiskai netiko: atsirado pleiskanu, galva pradejo niezeti ir rezultato norimo negavau, vakar ismeciau siuksliudezen ax.gif
man apskritai gliss kur schmoll.gif
kiek pirkau, tiek nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 15, 20:50)
As plaukus visada dazau salone, o mano stiliste naudoja "Keune" firmos produkcija. Esu labai patenkinta  thumbup.gif

As taip pat tiktai Keune dazais dazausi, bet mano kirpeja prie siu dar ir pradejo naudoti Lacrome galima pasirinkti idomu kaip tie dazai. Beje Keune thumbup.gif o kas kiek laiko dazai?
Atsakyti
Man anksciau buvo pastovi beda, kiek bedazyciau juodai, tuoj pat po keletos plovimu nuruoduoja.. bed db pradejau dazyti su garnier 100% colour, tai tikrai ilgai laiko, ir plaukai gan gerai atrodo, nekenkia stipriai smile.gif
Atsakyti
sveikos,
norejau paklausti, kas dazosi su loreal casting....ar jus sunaudojate iskart visus (turiu omeny sumaisytus su emulsija ir dazais)? mano nors ir ilgi, bet kazkaip man ju visu nereikejo...bet turbut beliks ismesti...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2007 12 15, 18:42)
sveikos,
norejau paklausti, kas dazosi su loreal casting....ar jus sunaudojate iskart visus (turiu omeny sumaisytus su emulsija ir dazais)? mano nors ir ilgi, bet kazkaip man ju visu nereikejo...bet turbut beliks ismesti...

Sveika,aš dažiau su Loreal Casting smile.gif Mano plaukai iki pečių,tai dažų dar truputį liko,bet išmečiau tą likutį,nes vistiek nebebūčiau panaudojus tokio kiekio mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas dažotės plaukaus namie, ar naudojat kokią spalvos fiksavimo priemonę, bet tos, kuri būna dažų pakuotėse g.gif Man jos kažkaip nelabai fiksuoja ir per pirmus plovimus nemažai dažų dar nubėga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 12 23, 12:12)
Kas dažotės plaukaus namie, ar naudojat kokią spalvos fiksavimo priemonę, bet tos, kuri būna dažų pakuotėse g.gif Man jos kažkaip nelabai fiksuoja ir per pirmus plovimus nemažai dažų dar nubėga ax.gif

drinks_cheers.gif

As ar dazyciau namie ar salone tiesiog plaunu su dazytiems plaukams skirtais sampunais balzamais,uztvirtinu Loreal vitamino color pieneliu..Daugiau tai neismanau kaip namu salygomis uztvirtint ta spalvyte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 23, 11:59)
As ar dazyciau namie ar salone tiesiog plaunu su dazytiems plaukams skirtais sampunais balzamais,uztvirtinu Loreal vitamino color pieneliu..Daugiau tai neismanau kaip namu salygomis uztvirtint ta spalvyte unsure.gif

Kur jo galima įsigyti - negirdėtas man visai unsure.gif
Atsakyti