Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

Niu mes vadinam kaip ir daugelis: pupa, princesyte, saulyte, lėlyte, spinduliuku, angeliuku ir dar daug epitetų prigalvojam pagal situaciją wub.gif
Atsakyti
SIRDELE wub.gif
Atsakyti
Daug grožybių prisiskaičiau hihihi.gif mes ir savo angelėlį visais mažybineis žodeliais vadinam, bet dažniausiai Matyčiu, arba varlyte, o aš iš kažkur ištraukiau tokį žodelį nu gal jo ir žodeliu neitu pavadinti bigsmile.gif "šiutili" man toks mielas tas žodelis " šiutilis Matutilis " gal ir juokingai skamba bet man taip miela wub.gif
Myliu savo Šiutilį wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar negimusį vadinom Saulės zuikučiu bigsmile.gif Dabar dar vadinam puškučiu, meškučiu, mažiuku wub.gif
Atsakyti
Vadinam saulyte, lėlyte, mažyte, princese. O kai pradėjo ropoti ir visur lįsti - tarakoniuku. smile.gif
Atsakyti
vadinam Kukurūziuku, arbūziuku (nes turi sliauztus su moliugu, o moliugeliu gi nevadinsi, tai prikibo arbuziukas), po to saulute, angeleliu, pykštuku (nes pirsnoja daznai lotuliukas.gif ).
Atsakyti
aukso gabalelis,saules spindulelis,katinukas ir dar sarkiukas,nes megsta viska,kas blizga
smile.gif
Atsakyti
mažuliukas, spinduliukas, katinėlis, zuikutis, dykius... tongue.gif
Atsakyti
žibute,aukseli,zuiki,katinėlė,mažyte,saulele ir dar daug daug galėčiau parašyti biggrin.gif
Atsakyti
ZUIKIU, SAULUTE, DEIMATCIUKU IR DAR DAUG KITOKIU ... smile.gif
Atsakyti
as tai savo mazyli vadinu zuikuciu, saulyte, katineliu ir t.t. bet visada iterpiu ir varduka, kad paskui nebutu taip, kad nereguoja i varda unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 02 24, 19:48)
Daug grožybių prisiskaičiau  hihihi.gif mes ir savo angelėlį visais mažybineis žodeliais vadinam, bet dažniausiai Matyčiu, arba varlyte, o aš iš kažkur ištraukiau tokį žodelį nu gal jo ir žodeliu neitu pavadinti  bigsmile.gif  "šiutili" man toks mielas tas žodelis " šiutilis Matutilis " gal ir juokingai skamba bet man taip miela  wub.gif
Myliu savo Šiutilį  wub.gif  lotuliukas.gif

Musu sunelio vardas irgi Matukas biggrin.gif
Atsakyti