Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

Na mes irgi turim daug graziu epitetu,tevelis visalaik vardu vadina,tik mazybine forma, mociute vadina kruopyte 4u.gif nors kruopyte tikras ilzinukas, na o as tai pagal situacija - lelyte, mazyte, princese, varlyte, kiskutis, zylute, saulyte... tikriausiai kiekviena mama ziuredama i savo nuostabu stebukla, nesusilaiko nuo mazybiniu maloniu zodeliu wub.gif
Atsakyti
tikriausiai visos mamytes svelniai "pravardziuoja" savus stebukliukus, mes tai savaja dabar vadinam buldogiuku, nes dideli zandukai ir knopke nosis ir melynos apvalios akytes, nu zodziu, panasi is uniuka, mazesne ja vadinejau sharpejuku, nes turejo daug raukslyciu, ir pupsiku kazkodel, tokia tik guledavo ir spardydavos, dar tarakoniuku pavadinam, nes apsivertus ant nugaros, bejegiskai kojytes ir rakyte mostaguoja, nu, aisku, saulyte, gelyte, ropinuku, fejuku, bezduliuku, storapilve, strakaliuku, makaliuku, nu daug labai pas mus:)) 4u.gif lotuliukas.gif bet reaguoja tik i varda!!! wub.gif
Atsakyti
Vyresnėlį dažniausiai vadinu vardu (mažybine forma) ir puputi (beje ir jis mane taip vadina, kai ko nors nori lotuliukas.gif ), dar kartais pavadinu saulute,zuikučiu.

Mažąjį taip pat dažniausia vadinu vardu (mažybine forma) ir šypsenėle (nes vos tik pažiūri kas į jį tai jis ir išsišiepia), dar vadinu mamyčiuku, kinderiuku. Močiutė vadina kriaušiuku (sako lūpytės panašios į kriaušiukę lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesa: 19 kovo 2007 - 16:29
as dazniausiai vadinu zuikiu savo dukryte,na kai padaro kanors negero tai vardu vadinu .dar kartais pravardziuoju dukruze-rupuze 4u.gif ,ir siaip kas sauna i galva tai taip irpavadinu
Atsakyti
Katiniukas wub.gif
Atsakyti
Ilga laiką po gimimo dar vadinome - Žirniuku smile.gif

dabar prigijo - Gagis (nes guguoja) biggrin.gif

Na ir dar žinoma visais įmanomais meiliais vardeliais - katulis, kiškutis, mažutis ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli gražu: 22 kovo 2007 - 14:50
Aš savo dukrytę pavadinu "guguce" arba "kukučiu" nes labai gražiai guguoja.
Atsakyti
mes sūnelį vadinam drakoniuku smile.gif ne todėl, kad jis daug valgo ar ugnim spjaudosi smile.gif tiesiog, kai aš laukiausi, vyras mane vadindavo drakonu - čia dėl pilvo didelio nestuke.gif ir dėl žvėriško apetito. Drakonė pagimdė mažą drakonytį. O juk skamba išdidžiai wub.gif
Atsakyti
O as savo maziausiaja vadinu Juoduke! ax.gif
Genai iskrete mums maza poksta... Vyresnele labai sviesi mergaite - tiesiog saulyte! Mes su tetuku irgi sviesus... O musu maziausioji, palyginus su mumis, tamsi! Vienas is seneliu tamsus... lotuliukas.gif
Atsakyti
tėtis vadina pupalia, o aš visais mieliausiais pasaulyje žodeliais 4u.gif
Atsakyti
Oi,net sunku prisiminti kaip vadinam savo maziuka.Dazniausiai leliuku,knopke,Danieliuku wub.gif Kaip sauna i galva taip ir pavadinam ax.gif
Atsakyti
As savo leliu vadinu pikstuku smile.gif
Atsakyti