Na mes irgi turim daug graziu epitetu,tevelis visalaik vardu vadina,tik mazybine forma, mociute vadina kruopyte
nors kruopyte tikras ilzinukas, na o as tai pagal situacija - lelyte, mazyte, princese, varlyte, kiskutis, zylute, saulyte... tikriausiai kiekviena mama ziuredama i savo nuostabu stebukla, nesusilaiko nuo mazybiniu maloniu zodeliu
tikriausiai visos mamytes svelniai "pravardziuoja" savus stebukliukus, mes tai savaja dabar vadinam buldogiuku, nes dideli zandukai ir knopke nosis ir melynos apvalios akytes, nu zodziu, panasi is uniuka, mazesne ja vadinejau sharpejuku, nes turejo daug raukslyciu, ir pupsiku kazkodel, tokia tik guledavo ir spardydavos, dar tarakoniuku pavadinam, nes apsivertus ant nugaros, bejegiskai kojytes ir rakyte mostaguoja, nu, aisku, saulyte, gelyte, ropinuku, fejuku, bezduliuku, storapilve, strakaliuku, makaliuku, nu daug labai pas mus:))
bet reaguoja tik i varda!!!
Vyresnėlį dažniausiai vadinu vardu (mažybine forma) ir puputi (beje ir jis mane taip vadina, kai ko nors nori
), dar kartais pavadinu saulute,zuikučiu.
Mažąjį taip pat dažniausia vadinu vardu (mažybine forma) ir šypsenėle (nes vos tik pažiūri kas į jį tai jis ir išsišiepia), dar vadinu mamyčiuku, kinderiuku. Močiutė vadina kriaušiuku (sako lūpytės panašios į kriaušiukę
)
Mažąjį taip pat dažniausia vadinu vardu (mažybine forma) ir šypsenėle (nes vos tik pažiūri kas į jį tai jis ir išsišiepia), dar vadinu mamyčiuku, kinderiuku. Močiutė vadina kriaušiuku (sako lūpytės panašios į kriaušiukę
as dazniausiai vadinu zuikiu savo dukryte,na kai padaro kanors negero tai vardu vadinu .dar kartais pravardziuoju dukruze-rupuze
,ir siaip kas sauna i galva tai taip irpavadinu
Katiniukas
Ilga laiką po gimimo dar vadinome - Žirniuku
dabar prigijo - Gagis (nes guguoja)
Na ir dar žinoma visais įmanomais meiliais vardeliais - katulis, kiškutis, mažutis ir t.t.
dabar prigijo - Gagis (nes guguoja)
Na ir dar žinoma visais įmanomais meiliais vardeliais - katulis, kiškutis, mažutis ir t.t.
mes sūnelį vadinam drakoniuku
ne todėl, kad jis daug valgo ar ugnim spjaudosi
tiesiog, kai aš laukiausi, vyras mane vadindavo drakonu - čia dėl pilvo didelio
ir dėl žvėriško apetito. Drakonė pagimdė mažą drakonytį. O juk skamba išdidžiai
O as savo maziausiaja vadinu Juoduke!
Genai iskrete mums maza poksta... Vyresnele labai sviesi mergaite - tiesiog saulyte! Mes su tetuku irgi sviesus... O musu maziausioji, palyginus su mumis, tamsi! Vienas is seneliu tamsus...
Genai iskrete mums maza poksta... Vyresnele labai sviesi mergaite - tiesiog saulyte! Mes su tetuku irgi sviesus... O musu maziausioji, palyginus su mumis, tamsi! Vienas is seneliu tamsus...
tėtis vadina pupalia, o aš visais mieliausiais pasaulyje žodeliais
Oi,net sunku prisiminti kaip vadinam savo maziuka.Dazniausiai leliuku,knopke,Danieliuku
Kaip sauna i galva taip ir pavadinam
As savo leliu vadinu pikstuku