Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

Aš ir savo dukrytę vadinu saulyte, mažute ax.gif
Atsakyti
stengiuosi vadinti vardu, bet vis islenda "pupa" doh.gif
bijau, kad vaikas negalvotu, kad jo vardas pupa doh.gif
Atsakyti
Sūnelį kol buvo mažutėlis vadindavau vardu ir katuliu, o tėtis varškėčiu. Dukrytę kol neturėjo vardo vadinom leliūniu wub.gif , o dabar vardu ir visaip kaip sugalvoju, pavyzdžiui zurzule, ciocyte lotuliukas.gif
Atsakyti
vadinau pupa, uoga, gugute - nes labai gražiai guguodavo.
Atsakyti
Labutės...mano vyresnis berniukas bolį biggrin.gif (brolį) vadina siauliūte ...sakau Domukui siauliūte tu mano,o Domas man ,aš ne siauliūtė ,aš Domas ,mano bolis siauliūtė thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Temele thumbup.gif .as savo maziu vadinu zuikiu ax.gif ,mazyliu,katuliu,sirduku wub.gif ,modziunu(vardas mode-stas) blush2.gif
Atsakyti
aprt populiarios saulytes(jos ir taip vardas saule) vadinam,burbuliu,besyte,dziundzia,cypa,cypliuke,kutute,zosyte(labai tas kreipinys vyrui nepatinka),vat tiek vardu turim! tongue.gif
Atsakyti
ziogu, katineliu, kartais matoske(Matas), kai kurie Matikuciu pavadina.. blink.gif
Atsakyti
Oi, mes kasdien susigalvojam vis naujų "vardų" savo mažuliui biggrin.gif
Atsakyti
pas mus ir kokiu tik nera,dazniausiai vadinu mazybiskai:maziukas,kaciukas,saulyte,eimantukas,eimantyte,grazuoliu(tarpkitko jam labiausia patinka, kai taip pasaukiu),bet kai piktas, tai tada saukiu pikciurna bigsmile.gif o mazaja tai ir saulyte,princese,sypsenele,dariute,sese,mazute ir t.t thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnėlį vadinu saulute tu mano brangioji tai jis labai pyksta,stengiuos ji vadinti vardu Mindaugai Minadaugėli.Osavo mazylę tai pupa,zuikiuk,kleckiuk,burbuliuk.O kai grįztu iš kur nors tai sakau kaip mano turteliai laikosi wub.gif
Atsakyti
Sūnų vadinu vardu arba zuikiu biggrin.gif o mažąją - pupa, klecku, gražuolyte, mažulyte panelyte tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 balandžio 2007 - 11:02