Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

QUOTE(lad @ 2008 02 05, 11:59)
blink.gif šiaip jau turėjau mintyje žodinę konsultaciją klausimo autorės vyrui, o ne tiesioginius veikimus, bet kiekvienas supranta pagal save mirksiukas.gif

Nu va,kokios mes rimtos ir pajuokaut negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 02 05, 12:21)
Nu va,kokios mes rimtos ir pajuokaut negalima g.gif

tiesa, sakant ir aš norėjau pajuokaut, bet matyt neišėjo blush2.gif
Atsakyti
Jeigu galėtų, tai vyras pats tą trečią pagimdytų, jau labai jam to vaikelio norisi smile.gif
Atsakyti
as butinai noriu trecio, ir vyras uz thumbup.gif . manau visos situacijos gyvenime issiprendzia, tik reikia sukaupti jegas. jei jau myli ta vaikiuka kurio laukiesi, tai tikrai neverta jo atsisakyti schmoll.gif . jei labai noresi, tai ir isgalesi islaikyti visus tris, tik pirmiausiai , manau turi nutraukti rysius su tokiu vyru g.gif
Atsakyti
Tikrai pastociau nors ir dabar jai zinociau kad bus mergaite wub.gif
Atsakyti
Aš buvau ketvirtas vaikas, o brolis vyresnis tik metais su puse. Buvau visai nereikalinga (isivaizduokit , koks nereikalingas ketvirtas jums butu vaikas), kad išgyvent turėjom persikraustyti į blogesnį butą (vyriausioji sesuo iki šiol mane dėl to kaltina), nuo tada kai aš gimiau prasidėjo namie barniai (bent jau taip man visi sako). Bet mane mylėjo kas įdomiausia tik tėtis, bet tikrai daug teko iškest ir dabar savo mamai jai galėčiau patarčiau manęs negimdyti. Tai tikrai ne del to, kad esu nepatenkinta gyvenimu, bet del to, kad mačiau, tevai daug butų geriau sutare be manes (čia neaiškinsiu kodėl, pasitelkit fantaziją) , o be to ir vyresnioji sesuo butu laimingesne.
Atsakyti
Noriu, bet jai tik netycia taip jau gautusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 02 15, 17:21)
Aš buvau ketvirtas vaikas, o brolis vyresnis tik metais su puse. Buvau visai nereikalinga (isivaizduokit , koks nereikalingas ketvirtas jums butu vaikas), kad išgyvent turėjom persikraustyti į blogesnį butą (vyriausioji sesuo iki šiol mane dėl to kaltina), nuo tada kai aš gimiau prasidėjo namie barniai (bent jau taip man visi sako). Bet mane mylėjo kas įdomiausia tik tėtis, bet tikrai daug teko iškest  ir dabar savo mamai jai galėčiau patarčiau manęs negimdyti. Tai tikrai ne del to, kad esu nepatenkinta gyvenimu, bet del to, kad mačiau, tevai daug butų geriau sutare be manes (čia neaiškinsiu kodėl, pasitelkit fantaziją) , o be to ir vyresnioji sesuo butu laimingesne.

Na kekvienoi seimoj vis kazkas kitaip g.gif ,bet siaip as pritariu mutantei...kuo didesnis vaiku skaicius,tuo darosi sunkiau,reikia kazko atsisakyti,vaikai vaikus augina,nukencia vaiku mokslai-apie stojimus kazkur auksciau galima pamirsti(nera pinigu,koledzuose atranka didziule,nemokamu vietu vienetai) zlunga svajones ir t.t. Taigi labai atsargiai reikia planuoti ateinancias gyvybes nestuke.gif ,kad veliau nekiltu klausimas:ka daryti? doh.gif unsure.gif
Zinau keleta atveju,kai pagimdo nenoredamos darytis valymu...taip,bet kas is to?Tie vaikai auga nemylimi,auginami atmestinai,dauguma seimu isyra del finansines krizes ir t.t.
Aisku yra ir pavyzdiniu seimu,mano drauge augusi dideleje seimoje(su ja,viso 10 vaiku) bet irgi,vaikai vaikus augino,vyriausioji atsisake ne tik mokslu,bet ir seimynines laimes....iki siol ji senmergiauja ir augina jauniausiaji smile.gif Taip kad ,mamos-labai gerai pagalvokite doh.gif ,ne akmens amzius mirksiukas.gif
Visoms linkiu tik kuo geriausios seimynines laimes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
doh.gif nu virsune..."jis jau dabar neprisipazysta kad turi du vaikus" verysad.gif kazkoks idiotas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(toxic @ 2008 02 15, 17:44)
doh.gif nu virsune..."jis jau dabar neprisipazysta kad turi du vaikus" verysad.gif kazkoks idiotas blink.gif

as pati trecio labai noreciau , bet su tokiu vyru kaip mano schmoll.gif , tai tavo situacijoj tikrai negimdyciau trecio g.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai... doh.gif
Atsakyti
maniskiui 28 metai, jis nors pripazysta , kad turi du vaikus... bash.gif nera cia ko jo teisinti kad jam "tik" 28 metai...nejuokinkit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(toxic @ 2008 02 15, 17:18)
maniskiui 28 metai, jis nors pripazysta , kad turi du vaikus... bash.gif  nera cia ko jo teisinti kad jam "tik" 28 metai...nejuokinkit blink.gif

nu tikrai mano vyrui tik 27m suejo ir niekada nera pasakes kas del vaiku turi 2 mergytes,bet trecio tikrai nebenorim blush2.gif
Atsakyti