Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

QUOTE(igveta @ 2008 07 12, 10:28)
O aš turiu du, penkių ir septynių metų. Visada norėjau turėti tris, o dabar ypatingą jaučiu norą trečiam, bet niekaip neįkalbu savo MB. Aišku vilties neprarandu, bet kuo toliau, tuo labiau ji blėstagif

Ooo, dar anksti nusiminti 4u.gif Aš taip pat vis pasvajodavau, vis pakalbėdavau garsiai, vis sulaukdavau pasibaisėjusiųjų reakcijų biggrin.gif .Bet štai atėjo laikas ir kaži kas trenkė mano vyrui į makaulę( nu gal pasijuto senstantis g.gif ) -pradėjo kalbinti mane , kad gal imam ir trečią pasigimdom. doh.gif Nu aš jau nebegalvojau apie tai, rodos viskas sutvarkyta, vaikai paauginti, laisvė ir stabilumas , nejaugi reikia tą pagrindą išspirti iš po kojų ir vėl imti vargus vargti g.gif Jis vis kalbėjo apie tai, o mane ėmė sąžinė graužti- o kas , jei aš paskui gailėsiuos praradusi tokią galimybę , kol dar galiu.Bet ir pulti stačia galva šios idėjos įgyvendinimui tiesiog nesiryžau. Tada iškėliau jam sąlygas, kad patikrinčiau, ar jo ketinimai yra rimti šiuo klausimu:
-pirma, mesti rūkyti;
-antra , apsidrausti kaupiamuoju investiciniu gyvybės draudimu (kuriam jis anks čiau itin priešinos, atseit visokie draudikai tik ir nori jo pinigų doh.gif doh.gif doh.gif );
-trečia, palaukti pusę metų, o tada vėl apsvarstyti ar nepersigalvojo.... Sąlygas įvykdė blink.gif , ypač ryžtingai metė rūkyti (tiesa, dabar aš kartais užuodžiu, kai pareina pavedžiojęs šunį-juk mano uoslė dabar labai jautri biggrin.gif ).

Man neliko nieko kita, kaip sutikti ir imtis konkrečių darbų blush2.gif
O dabar , tiesa pasakius , esu be galo jam dėkinga už šį ryžtą, o jis sako man vakarais; gerai mes čia sugalvojom, ane? biggrin.gif
Atsakyti
o mes jau galvojom kad vienos uzteks.. Bet va rugseji turesim antra smile.gif ir MB taip nedrasiai kalba, kad gal po kokiu 5-6 meteliu ir trecias bus.. ax.gif zinot, o visai noreciau.. nestuke.gif
Atsakyti
O as net nezinau, kai antra dar tik gulejo - tai labai norejau kada nors ir trecio vaikiuko wub.gif
Bet dabar kai paaugo - pesasi, plesosi su sese doh.gif atrodo, jog jau nieko nebeoriu schmoll.gif
Bet jei butu koks netyciukas (siais laikais, manau, tai nelabai imanoma lotuliukas.gif ) tai tikrai nieko nedaryciau - pasiryzciau jau ir treciam blink.gif
bet vat vyras kol kas schmoll.gif jei tik uzeina tema apie vaikus - trecio NE NE ir dar karta NE schmoll.gif
Atsakyti
o mes va pasiryzom nestuke.gif ir esu be galo laiminga.
Vyras is pradziu priblokstas buvo (na kokias 5 minutes), o paskui pradejo svarstyti kur gi lovyte pastatysime wub.gif
Atsakyti
O mes abu labai rimtai svarstom apie trečią,tik nenusprendžiam-kada.
Atsakyti
O pas mus apie trecia leliuka,kalba pradejo VYRAS.Tipo tie jau dideli,kiekvienas sau .Bet is tikro musu zuikis sujunge seima,ir dickiai pamete prota del maziaus thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutes,atleiskit,kad isibroviau pas jus smile.gif .Jus svarstot apie trecia leliuka,o as labai noriu ketvirto blush2.gif .Ir tevelis nori,bet man sunku pasiryzti juk zinot koks musu liaudies poziuris i daugiavaikes seimas.Bet as labai noriu tik kazin ar pavyktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubbe @ 2008 07 31, 18:00)
Sveikutes,atleiskit,kad isibroviau pas jus smile.gif .Jus svarstot apie trecia leliuka,o as labai noriu ketvirto blush2.gif .Ir tevelis nori,bet man sunku pasiryzti juk zinot koks musu liaudies poziuris i daugiavaikes seimas.Bet as labai noriu tik kazin ar pavyktu  g.gif

o tu ilga liezuvi parodyk liaudziai tongue.gif ,tegu pavydi tau laimingos seimos.Mano vyras irginori dideles seimos,tad trecio ikalbinet nereiks,po metu kitu bus.O jei turesiu sveikatos ir ketvirta ,ir nusispjaut man i visuomenes poziuri,lai pasiziuri pirma kai parengti vaikai,kokio dydzio name gyvena ir tt,.t o tada loja.
Jei tik salygos yra,pirmyn,Dieve,kaip smagu didele seima,daug vaiku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 21, 01:13)
o tu ilga liezuvi parodyk liaudziai tongue.gif ,tegu pavydi tau laimingos seimos.Mano vyras irginori dideles seimos,tad trecio ikalbinet nereiks,po metu kitu bus.O jei turesiu sveikatos ir ketvirta ,ir nusispjaut man i visuomenes poziuri,lai pasiziuri pirma kai parengti vaikai,kokio dydzio name gyvena ir tt,.t o tada loja.
Jei tik salygos yra,pirmyn,Dieve,kaip smagu didele seima,daug vaiku  thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif gerai pasakyta...

Pas mus situacija siek tiek kitokia, as turiu dukryte kuria auginau viena ir dabar jau susilaukeme antros.... o vyrui tai tik pirmas vaikas, nors ir mano pirmagime jis myli, bet tai visvien ne jo.... O tik po gimdymo jis sake, kad dar viena darysim smile.gif doh.gif Man po gimdymo zinoma nelt pagalvoti baisu buvo apie trecia...... Taciau dabar jau kai atsigavau, tai kartais susimastau, kad gal ir nieko butu....
Na bet cia dar pagyvensim ir pamatysim.... Manau man viskas priklausys nuo finansu.....
Atsakyti
Pas mus trečias jau pakeliui, su MB sutarėm gana lengvai wub.gif
Atsakyti
Mes irgi trecia jau seniai esam suplanave, liko tik laiko klausimas. Siaip mano vyras tai visada norejo keturiu, o as is pradziu sakiau, kad dvieju uzteks. Taigi, priemem kompromisa - 3 smile.gif Nors tiesa sakant, vyras rezga planus, kad treciaji karta pavyks dvynukai.... lotuliukas.gif Gudrus, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubbe @ 2008 07 31, 17:00)
Sveikutes,atleiskit,kad isibroviau pas jus smile.gif .Jus svarstot apie trecia leliuka,o as labai noriu ketvirto blush2.gif .Ir tevelis nori,bet man sunku pasiryzti juk zinot koks musu liaudies poziuris i daugiavaikes seimas.Bet as labai noriu tik kazin ar pavyktu  g.gif

Ir mes jau tris turim thumbup.gif ir apie ketvirta galvojam,jau kaip ir pasiryze,ir liaudies poziuris man visiskai nerupi,jau dabar juoka kelia nustebusios veido israiskos,kai kur nors keliaujam su savo pabiruciais lotuliukas.gif svarbu patiems gerai,o kiti lai savo ziuri mirksiukas.gif

QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 21, 00:13)
Jei tik salygos yra,pirmyn,Dieve,kaip smagu didele seima,daug vaiku  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti