Neseniai pagimdžiau trečią. Ilgai teko vyrą įkalbinėti, netrumpai teko "pasidarbuoti", kol leliukas pas mus atėjo, bet rezultatas džiuginantis - sveikas vaikelis ir dar dukrytė, kurios trūko ir man, ir tėčiui. Po gimdymo vyras net paklausė: tu turbūt jautei, kad gims mergaitė, juk taip atkakliai to vaikučio siekei

Planuoti trecio samoningai gal ir neplanuociau( vyras kategoriskai atsisako net minties treciam vaikui,sako, nebent galva kur nors stuktelciau, jam ir du - daugokai, vel gi- del finansiniu priezasciu, nors ir gaunam per abu i rankas 5000 tukstancius, kas nera mazai, bet tai- kaip ir mano nuopelnas labiau). Bet jei pastociau, neplanuotai - tai gimdyciau... Nors aisku , lengva nebutu, kai nera palaikymo. Suprantu temos autore...

Pas mus trečias, o gal net ir ketvirtas( dviese augti smagiau) tolimuose planuose. Nes dabar jau antras mažius pakeliui, o mes su vyru dar labai jauni (man 20, jam 21
) Tai po kokių 10 metų trečiam bus pats tas laikas

Mano uošvienei buvo panaši situacija.Aborto ji nedarė, pasigimdė ji tą netyčiuką.Galų gale vyras ją paliko su trim vaikais.
bet nepražuvo bobelė, užsiaugino.O tas netyčiukas,tarp kito pats geriausias vaikis ir yra.

QUOTE(Preila @ 2008 09 29, 15:40)
Mano uošvienei buvo panaši situacija.Aborto ji nedarė, pasigimdė ji tą netyčiuką.Galų gale vyras ją paliko su trim vaikais.
bet nepražuvo bobelė, užsiaugino.O tas netyčiukas,tarp kito pats geriausias vaikis ir yra. 

Taip dazniausei ir buna ir geriausi ir mylimiausi

kiekviena gali bala zino ka patart, bet sprendima reiks priimt paciai. O gal jis jau priimtas? As turiu du sunus ir beveik esu isitikus, kad gimdysiu trecia. Gal duos dievas dukryte? Bet pas mane kitokia situacija. Mazajam jau dabar beveik 2 metukai, o ne 6 men, kaip tavo. Stiprybes!

Na aš greičiausiai gimdyčiau dar trečią, bet tik jei netyčiukas
Nes planuoti gal jau nebeplanuosim
Tačiau vieną dieną (net nežinau kodėl taip man sušvietė galvelėj) paklausiau vyro ar jis lauktų dabar trečio, jei sužinotume kad laukiuosi.. Jis atsakė: - Taip. Visai norėčiau turėti didelę šeimą.. (minutės tyla).. Bet poto tada jau labai smarkiai saugotumėmės, nes ketvirto tai jau NEREIKIA
Taigi manau, kad tokiose situacijose nereikia laukti patarimų ar užtarimų iš šalies, nes viskas turi spręstis tarp dviejų žmonių, tėčio ir mamos

Tačiau vieną dieną (net nežinau kodėl taip man sušvietė galvelėj) paklausiau vyro ar jis lauktų dabar trečio, jei sužinotume kad laukiuosi.. Jis atsakė: - Taip. Visai norėčiau turėti didelę šeimą.. (minutės tyla).. Bet poto tada jau labai smarkiai saugotumėmės, nes ketvirto tai jau NEREIKIA

Taigi manau, kad tokiose situacijose nereikia laukti patarimų ar užtarimų iš šalies, nes viskas turi spręstis tarp dviejų žmonių, tėčio ir mamos

Temos autorei noreciau palinketi stiprybes tokioje situacijoje ir labai gerai pagalvoti. Jei vyras gedijasi pasakyti pazystamiems kad turi 2 vaikus, tai baisu. Gal jis neziuri i seima rimtai
Pamastyk labai rimtai ar tau reikia 3 vaikelio, jei jis bus nemylimas tecio, ar busi laiminga pati 
Tau reiktu vyra pakeist ir tada galesi tureti trecia vaikeli ir buti laiminga seima

Tau reiktu vyra pakeist ir tada galesi tureti trecia vaikeli ir buti laiminga seima

vienareikšmiškai -- vyras brudas. jei išeis, ne tokia ir tragedija

QUOTE(mėnulis @ 2009 07 01, 16:16)
Praėjo jau 3 metai nuo autorės paskelbtos žinutės. Kažin ką ji vis tik nusprendė?
Aha...as irgi perskaiciau jos liudna istorija..vyras tai jau atleisk..

vyras visada UZ