Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

Man irgi labai idomu butu suzinoti sios istorijos pabaiga. Noreciau, kad jie visi 5 laimingai siandien gyventu ir dziaugtusi vienas kitu, nes tikriausiai nera nieko fantastiskesnio uz didele laiminga seima. Mes labai noretume trecio, nors musu pajamos ir gyvenimo kokybe tera vidutine, bet vistiek norim ax.gif trys vaikai butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vyro reaskcija g.gif , pirmas klausimas kurį vyras uždavė, buvo- ar pajegsime išlaikyti lotuliukas.gif . O toliau nebuvo net kitokių kalbų, visom keturiom už thumbup.gif
Atsakyti
manau kad taip , bet tai tik laikas parodys
Atsakyti
Mes irgi laukiem trečio vaiko. Labai greitai viskas įvyko.Vienam 3, kitai 1, spali bus trečias. Bijau gimdyti. Bijau nesusidoroti. Bijau kad vyrui kantrybe išseks.
Atsakyti
QUOTE(jmeile @ 2009 09 01, 14:48)
Mes irgi laukiem trečio vaiko. Labai greitai viskas įvyko.Vienam 3, kitai 1, spali bus trečias. Bijau gimdyti. Bijau nesusidoroti. Bijau kad vyrui kantrybe išseks.

pas mane situacija panasi: sunui 4,dukrytei 1,3men,o sausi- turesim pagranduka ax.gif nerimo ir baimiu daug,kaip reikes susitvarkyti,isaukleti ir t.t.Bet stengiuosi vyti salin niurias mintis blush2.gif dziaugtis vaikais ir nestumu ax.gif
Atsakyti
Vienai be galo sunku auginti tris vaikus. Be auklėjimo dar juk reikia skalbti, virti valgyti, namus tvarkyti ir t.t. Kai sužinojau kad laikiuosi, sprendžiau galvosukį gimdyti ar ne,nes mažajai buvo tik du metukai ir ji ką tik buvo pradėjusi visą naktį miegoti. Tačiau vyras buvo apsvaigęs iš laimės nuo tos minties, kad mes turėsime trečią. Ne jam nešioti ir gimdyti lotuliukas.gif . Mažajam du metai ir tik dabar aš pradedu džiaugtis kad turiu tris vaikus. Dėmesio reikia visiems, o pirmais metais jaučiausi l.blogai verysad.gif . Bet gyvenime, aš manau, labai svarbu kad vaikelio abu norėtų mirksiukas.gif , o ypatingai vyrai...
Atsakyti
QUOTE(jmeile @ 2009 09 01, 14:48)

Labas vakaras visoms 4u.gif

Na aš žaviuosi Jumis ir nirce , pirmi dar mažuliukai, o laukiat trečio su džiaugsmu thumbup.gif Čia Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš tai pastaruoju metu dažnai pagalvoju kad norėčiau pagranduko, na bet kai pirmi du bus gerokai paaugę.. tai būtų tikras pagrandukas wub.gif o jei sužinočiau dabar... tikrai būčiau lengvam šoke (jei taip galima išsireikšti). Na mano vyras tikrai nieko prieš kad būtų trečias, o kaip vyrui, tai jam ir nėra skirtumo kada hihihi.gif o aš labai labai abejočiau savo sugebėjimu susitvarkyt su trimis.. nors kažkada sakiau kad nesusitvarkysiu ir su dviem, o dabar kai bent vieno nėra, jaučiu kad trūksta kažko ax.gif

Taigi dar kartą pagarba mamytėms turinčioms daugiau nei du clap_1.gif
Atsakyti
Dukrytei 3,5 mėn., o penkiametis sūnus ir vyras prašo broliuko. Norėčiau turėti tris vaikus, bet vėl gimdyti, naktim normaliai neišsimiegoti ir t.t. - nežinau ar kada pasiryšiu. O jei vėl bus sesutė - tai ką - ketvirtą kartą reikės gimdyti schmoll.gif .
Atsakyti
Turiu tris nepakartojamas atzalelias ir nei viena karta nesuabejojau kad del to gailiuosi. Jei dave dievas vadinas turime pasirupint kad jos augtu ir klestetu.Buna sunkiu situaciju bet juk darai viska kad vaikas to nepajustu.
Atsakyti
Mes jau turim du džiaugsmus, bet aš labai norėčiau trečio, o gal būtų mergytę, nors iš esmes svarbu, kad vaikas būtų sveikas. MB kategoriškai prieš, bet aš galvoju, viskam savo laikas, gal kada nors mano tas noras ir išsipildys. Finansine padėtis dabar tikrai nėra stipri, o ir mažius nėra ypatingai ramus naktimis, bet aš jaučiu, kad viską ištverčiau. Taigi tikiuosi, kad kada nors mano noras išsipildys blush2.gif .
Atsakyti
as niekada gyvenime nemaniau kad galiu tureti ne du vaikiukus o daugiau..kazkaip maniau kad bus du daugiu daugiausiai...bet pasirodo klydau smile.gif pilvelyje sau ramiai plaukioja treciasis leliukas smile.gif ir visai dziaugiuosi...aisku vaiku amzius labai mazas bus bet tikiuosi su laiku paaugus jiem bus daug lengviau ir ne uz ka nekeisciau savo dabartines situacijos....

o vyrui...ech, jam kaip ir man teko su tuo treciuoju pilveliu susitaikyti ir labai labai laukti mirksiukas.gif jei taip nutinka vadinasi auksciausiasis nori mus daug daugiau karteliu apdovanoti suteikdamas mum dar viena leliuka smile.gif ir as ta dovanele priimu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mūsų vajonės apie dukrytę nukeltos neribotam laikui. Kažkodėl tikiu, kad turėsiu 3 vaikus, bet truputį, o gal ne visai truputį palauksim.
Atsakyti