Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš sojos

Aš nusipirkau pabandymui. Man asmeniškai nelabai patiko- nors ir dėjau visokių prieskonių, bet vistiek toks "popierinis" skonis jautėsi. Taigi, jei mėgsti pikantišką maistą, gali ir nepatikti. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 07, 00:30)
dute1, neradai to straipsnio? g.gif

Neradau blush2.gif
Atsakyti
O gal zinot kur butu galima nusipirkti sveriamos sojos Kaune?
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 11 29, 22:20)
O gal zinot kur butu galima nusipirkti sveriamos sojos Kaune?

Aš Urmo bazėje perku mirksiukas.gif Tik bijau pasakyt, kuriam sandėly, nes dar pameluosiu doh.gif Gal 13tam.. g.gif O pasirinkimas tai ten tikrai didelis - sojos kepsniai, faršas, kubeliai ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Flower: 29 lapkričio 2006 - 21:59
QUOTE(Wild Flower @ 2006 11 29, 22:58)
Aš Urmo bazėje perku mirksiukas.gif Tik bijau pasakyt, kuriam sandėly, nes dar pameluosiu doh.gif Gal 13tam.. g.gif O pasirinkimas tai ten tikrai didelis - sojos kepsniai, faršas, kubeliai ir t.t. smile.gif

Aciu. Reiks nuvaziuot paieskot 4u.gif
Atsakyti
Sveikuteles 4u.gif

Teko valgyti sojos kotletukus, labai patiko, nezinodama recepto, bandziau pirkti juos is parduotuves ir pati pabaigti gaminti, mirkiau sultinyje, apvyriau, o pabaigos gal nepasakosiu, zodziu niekas nesigavo blush2.gif

Gal kuri zinote kaip juos apruosti, pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad nesunkiai atsakymą rasi Čia

Asmeniškai vien tik iš sojos faršo kotletų nadarau. Tačiau mielai pridedu brinkinto sojos faršo į bet kokį įprastą faršą. Pagerina ir skonį, ir suteikia minkštumo. ax.gif
Atsakyti
labai skanus kotletai gaunasi thumbup.gif as darau is vienos sojos, mesos nededu visai, nes tektu vienai ir valgyt tongue.gif Soja paruosiu kaip nurodyta ant pakelio, t.y 15-20 min. paverdu nuspaudziu, dedu 1-2 smulkiai pjaustytus svogunus, vegetos tiek, kad jaustusi surumas, kiausinius 2-3, 3-4 saukstus manu kruopu ir viskas padarau kotletus ir kepu na labai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 11 29, 21:58)

dekui ir as pasinaudosiu sia info smile.gif
Atsakyti
Vegetariškas daržovių troškinys
100 g sojos mėsos gabaliukų, 500 g morkų, 700 g bulvių, 300 g rūgščių obuolių, 3 stiklinės daržovių sultinio, 2 svogūnai, 2 šaukštai sojos padažo, aliejaus, mairūno, čiobrelių, maltų pipirų, petražolių lapelių.
Sojos mėsą apšlakstyti sojos padažu, užpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudėti į troškintuvą ir užvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti ant sojos. Įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir dar 10 min. troškiniti. Svogūnus pakepinti, supilti į troškinį, įberti petražolių ir ataušinti. Garnyrui tinka ryžiai.
4u.gif
Atsakyti
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys
1 pakelis sojos kubelių, 1 kubelis sultinio, 1 pakelis šaldytų šparaginių pupelių (gali būti ir šviežios), 1 indelis grietinės, 1 šaukštas sviesto, prieskonių.
Soją pavirti sultinyje, ir palikti. Šparagines pupeles sudėti į keptuvę, įpilti truputį aliejaus ir vandens, uždengti ir troškinti. Kai pupelės pradės minkštėti, sudėti į keptuvę susunktus sojos kūbelius. Pabarstyti prieskoniais ir viską dar troškinti. Kai viskas suminkštės, įdėti sviestą, grietinę, išmaišyti ir palikti dar 3-5min. Patiekti su virtom bulvėm.
4u.gif
Atsakyti