Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš sojos

Aš ir gi bandžiau bet man nesukibo taip gerai kaip faršas schmoll.gif
Tai dabar darau tiesiog sojos kepsniukus ir nebesuku sau galvos bigsmile.gif
Atsakyti
Sito skanumyno tai pasiilgau,gaila pas mus nera pirkti
Atsakyti
gal galite kuri pasidalinti receptukais,ka galima padaryti is tofu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar darant kepsniukus, po to, kai pamirkai (paverdi) soją sultinyje, nereikia dar sojų padažo pilti kažkuriuo metu gamybos procese? Nežinau, iš kur ta kvaila asociacija, kad gaminant sojos patieklaus - būtina sudedamoji dalis - sojos padažas, ar aš klystu? 4u.gif
Atsakyti
Mes gaminam tik vieninteli patiekala ,sojos kubeliai su kinietisku padazu ir garnyras ryziai wub.gif
Atsakyti
As tai darau toki patiekala is sojos kubeliu:
Reikes: soju kubeliu, prieskoniu, soju padazo, tarkuoto surio arba kartais sutarkuoju dziovinta suri ir kepant apibarstau.
Isverdu kubelius, nuvarvinu vandeni ir pakepu. Ipilu soju padazo, idedu truputi prieskoniu ir apibarstau suriu.
Valgau su ryziais. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 12 19, 16:56)
Ar darant kepsniukus, po to, kai pamirkai (paverdi) soją sultinyje, nereikia dar sojų padažo pilti kažkuriuo metu gamybos procese? Nežinau, iš kur ta kvaila asociacija, kad gaminant sojos patieklaus - būtina sudedamoji dalis - sojos padažas, ar aš klystu? 4u.gif

Aš visada dedu dar prieskonių, soją nusunkusi mirksiukas.gif Man taip skaniau.
Sojų padažas nebūtinas, bet prideda tiek spalvos, tiek skonio..
Atsakyti
Skaičiau skaičiau, bet vistiek vietoj sojos įsivaizdavau tikrą mėsytę ax.gif nu nepatinka man ta soja ir nesuprantu kaip ją galima valgyti.

Beje ar žinote, kad visa soja yra modifikuota. Čia per TV rodė tokią gana ilgą laidą apie modifikuotus produktus ir tai yra gryna tiesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesa @ 2007 12 30, 00:56)
Skaičiau skaičiau, bet vistiek vietoj sojos įsivaizdavau tikrą mėsytę  ax.gif  nu nepatinka man ta soja ir nesuprantu kaip ją galima valgyti.

Beje ar žinote, kad visa soja yra modifikuota. Čia per TV rodė tokią gana ilgą laidą apie modifikuotus produktus ir tai yra gryna tiesa  bigsmile.gif

Ant visų Bona Vita sojos gaminių parašyta "pagaminta iš genetiškai nemodifikuotų sojos pupelių". Nejaugi tai melas g.gif Beje, ne tik sojos būna modifikuotos, bet ir daugelis kitų produktų, pvz. pomidorai, bulvės, ryžiai, kukurūzai.
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2007 12 30, 23:51)
Ant visų Bona Vita sojos gaminių parašyta "pagaminta iš genetiškai nemodifikuotų sojos pupelių". Nejaugi tai melas  g.gif  Beje, ne tik sojos būna modifikuotos, bet ir daugelis kitų produktų, pvz. pomidorai, bulvės, ryžiai, kukurūzai.

Visiskai teisingai ,jei perkat pigesni alieju ir tas modifikuotas.
Atsakyti
nusipirkau siandien sojos kubeliu, pabandysiu isbandyt smile.gif paziuresiu ar gausis ka nors skanaus pagamint smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2007 01 05, 10:54)
Sveikuteles 4u.gif

Teko valgyti sojos kotletukus, labai patiko, nezinodama recepto, bandziau pirkti juos is parduotuves ir pati pabaigti gaminti, mirkiau sultinyje, apvyriau, o pabaigos gal nepasakosiu, zodziu niekas nesigavo blush2.gif 

Gal kuri zinote kaip juos apruosti, pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif 

Aciu mirksiukas.gif

labai skanus sojos kotletai... thumbup.gif man visuomet gaunasi, o ruosiu taip: paverdu 15-20min. soju farsa ( visa pakiuka ), nuspaudziu kiek imanoma daugiau, dedu kokius 2 svogunus smulkiai pjaustytus, vegetos, kad jaustusi surumas ir priduotu skoni, kiausinius kokius 3 ir manu kruopu kokius 4 saukstus ( kad geriau sukibtu ) ir kepu... mirksiukas.gif skonis tikrai ne blogesnis, nei mesos kotletu... man gal net sitie skanesi... saltus ir galima ant duonos det taip pat labai skanu... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 17 sausio 2008 - 15:46