Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(O'Hara @ 2010 09 14, 19:00)
Aš, va, po 7 metų vėl laikausi teises - pirmąsyk Regitroj neišlaikiau, ir tuščiom kišenėm tą reikalą užvilkau  doh.gif

jaučiu ir aš vilkinčiau šitą reikalą, bet kai šeimoje atsirado antras vaikiukas, ta supratau, kad be teisių pražūsių doh.gif
Atsakyti
Jo jo, tokiu būdu tie užvilkinti reikalai labai greitai pajuda. Man mirtinos būtinybės nėra, bet žinau, kad ji gali atsirasti visai neužilgo, tai kam tada kankintis tuomet, jei galiu dabar smile.gif Viskas bus gerai!
Atsakyti
labas smile.gif
pagaliau man pavyko sestadieni praktika islaikyt blink.gif thumbup.gif jau maniau, kad niekad nepabusiu is to regitrinio kosmaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 20 rugsėjo 2010 - 10:17
QUOTE(Ajms @ 2010 09 09, 23:24)
jauciu cia toks zilas vyras arne su usais, nes kiek zinau jis su astra vazineja.. man ir su juo teko tai toks jau  mandras.. labai nemalonus zmogus.. kai ji pamaciau tai galvoju nu jooo.. bet kai dar ta opel astra pamaciau tai isvis galvoju nepasiseke cia man... o kartais ne a2 marsrutas buvo? ax.gif

taip,jis smile.gif
Atsakyti
trečias kartas nemelavo, turiu teises thumbup.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai! Saunuole 4u.gif
As jau ruosiuos eiti perlaikyt teorija, bet vis neprisiruosiu. Pykstu ant saves, ziople, juk jau viska turejau, liko vaziuot, bet isigandau, uzvilkau dviem metam ir viskas is naujo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas nors turite Klaipėdos maršrutus, girdėjau, kad jie neseniai keitėsi, įdomu būtų bent peržvelgti, kur reikės važiuoti ax.gif Vis kažkaip drąsiau eiti į egzaminą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 09 24, 11:49)
Sveikos,
Gal kas nors turite Klaipėdos maršrutus, girdėjau, kad jie neseniai keitėsi, įdomu būtų bent peržvelgti, kur reikės važiuoti  ax.gif Vis kažkaip drąsiau eiti į egzaminą  smile.gif

parašyk meilą, nuskanuosiu ir atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
Yra pakankamai laiko ta tau isrinkta marsruta regitroj pastudijuoti kol pakvies jau i egza. As pamenu laukiau apie 20 min kol mane pakvies tai ta marsruta visa isiminiau ir zinojau kada kur sukt reiks nesiklausiau net kai sake i kaire i desine,ir taip zinojau kur vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 09 25, 18:37)
Yra pakankamai laiko ta tau isrinkta marsruta regitroj pastudijuoti kol pakvies jau i egza. As pamenu laukiau apie 20 min kol mane pakvies tai ta marsruta visa isiminiau ir zinojau kada kur sukt reiks nesiklausiau net kai sake i kaire i desine,ir taip zinojau kur vaziuot  biggrin.gif

kai praeita sestadieni laikiau praktika, tai marsruto Nr nebesake niekam...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 09 24, 13:05)
parašyk meilą, nuskanuosiu ir atsiųsiu smile.gif

gal gali ir man buciau labai dekinga wub.gif nes as ir praita penktadieni laikiau tai marsruto niekam nesake g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar prileistų Klaipėdoje prie praktinio važiavimo jei atvažiuočiau neužsiregistravęs ir pasakyčiau jiems kad tikrai turiu laiko palaukti jeigu atsilaisvintu kas? smile.gif
Atsakyti