Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(shypshnius @ 2010 09 25, 22:24)
Gal kas žinote ar prileistų Klaipėdoje prie praktinio važiavimo jei atvažiuočiau neužsiregistravęs ir pasakyčiau jiems kad tikrai turiu laiko palaukti jeigu atsilaisvintu kas? smile.gif

prileidžia jei gražiai prašai smile.gif

prašiusiems maršrutus atsiųsiu ryt
Atsakyti
Dar vienas klausimelis. O jeigu as is palangos, man egzamina praktikos galima laikyti tik Klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(shypshnius @ 2010 09 26, 11:27)
Dar vienas klausimelis. O jeigu as is palangos, man egzamina praktikos galima laikyti tik Klaipedoje?

gali laikyti kuriam tik nori mieste
Atsakyti
QUOTE(shypshnius @ 2010 09 26, 11:27)

laikyk kur tik širdis geidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokiam lengviausia, kaip manot? smile.gif
Atsakyti
Sorry, kam žadėjau maršrutus, spėju, jog išlaikius juos išmečiau blush2.gif
bet šiaip man juos davė mano instruktorius, tai manau ir jūsiškiai turi. paprašykit atsišviesti.

Esu girdėjus, kad kiti Tauragėj laiko teises. Bet šiaip jei ten nesi buvęs tai ir reikia pirmiau išanalizuoti subtilybes. Nors gatvių ten nedaug
Atsakyti
Mano instruktorius tai neduoda maršrutų, klausiau, bet sako, o kam tau jų reikia biggrin.gif Kaip supratau, jo tokia taktika neduoti maršrutų, o mokyti tiesiog teisingai vairuoti, kad bet koks maršrutas nebaisus būtų. Nu bet vistiek norisi man žinoti ax.gif Turiu senus maršrutus, kurie lygtai keitėsi, bet tikiuosi nedaug. Jei kas norit senų, galiu atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 09 26, 16:40)
Mano instruktorius tai neduoda maršrutų, klausiau, bet  sako, o kam tau jų reikia  biggrin.gif Kaip supratau, jo tokia taktika neduoti maršrutų, o mokyti tiesiog teisingai vairuoti, kad bet koks maršrutas nebaisus būtų. Nu bet vistiek norisi man žinoti  ax.gif Turiu senus maršrutus, kurie lygtai keitėsi, bet tikiuosi nedaug. Jei kas norit senų, galiu atsiųsti.

Aš tai jam pasakiau, jog noriu su vyru pasivažinėt pagal maršrutus ir man davė
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2010 09 25, 20:04)
kai praeita sestadieni laikiau praktika, tai marsruto Nr nebesake niekam...

O kas cia per nauja tvarka?? blink.gif blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(shypshnius @ 2010 09 26, 11:45)
O kokiam lengviausia, kaip manot? smile.gif

Klaipedoje nes trys gatves pagrindines tik,jei dar sestadienis nuo 9 iki 12h dienos tai isvis tuscios gatves,na dar gal kokie mazesni miestai,bet asmeniskai as nesiryzciau i nepazystamo miesto gatves vaziuot...
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2010 09 26, 12:39)
gali laikyti kuriam tik nori mieste

kaip suprast kuriam nori mieste? juk klp regione regitra liktais viena yra tai jai as is gargzdu as laikysiu egzamina tik klp..
ar as kazko nesupratau ar kaip cia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 09 27, 01:12)
O kas cia per nauja tvarka?? blink.gif  blink.gif  doh.gif
Papildyta:

Klaipedoje nes trys gatves pagrindines tik,jei dar sestadienis nuo 9 iki 12h dienos tai isvis tuscios gatves,na dar gal kokie mazesni miestai,bet asmeniskai as nesiryzciau i nepazystamo miesto gatves vaziuot...

pirmą k laikiau šeštadienį ryte ir mašinų buvo oho ho kiek

O maršruto ir man nepasakė ir iš vis sakyčiau važiavau ne pagal maršrutus g.gif

QUOTE(Ajms @ 2010 09 27, 09:10)
kaip suprast kuriam nori mieste? juk klp regione regitra liktais viena yra tai jai as is gargzdu as laikysiu egzamina tik klp..
ar as kazko nesupratau ar kaip cia?  ax.gif

galima laikyti bet kuriame mieste kur yra regitra
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 09 27, 11:32)
pirmą k laikiau šeštadienį ryte ir mašinų buvo oho ho kiek

O maršruto ir man nepasakė ir iš vis sakyčiau važiavau ne pagal maršrutus g.gif
galima laikyti bet kuriame mieste kur yra regitra

Tai gal bent maršrutų gatvėmis važiavot? g.gif Ar net gi ten, kur visai maršrutų nėra? blink.gif
Atsakyti