Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(eglliux @ 2011 07 02, 13:12)
merginos kaip regitros trasos klaipedoje? sunkios? yra daug kabliuku? man iki liepos 31 reikia isilaikyti praktika, o vilniuje nebera vietu sakau gal klp bandyt  g.gif  ar imanoma pirma karta vaziuojant jomis be klaidu pravaryt?

na, nėra sudėtinga, kaip sakė, kad čia ne Vilnius, tiesiog reikia mokėti važiuoti ir tinkamus sprendimus daryti smile.gif
Vistiek čia gal daugiau paprastesnių sankryžų, o dar jei pasirenki laiką darbo dienomis nuo 9-11h arba šeštadienį tai dar geriau, keliai laisvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2011 07 02, 14:12)
merginos kaip regitros trasos klaipedoje? sunkios? yra daug kabliuku? man iki liepos 31 reikia isilaikyti praktika, o vilniuje nebera vietu sakau gal klp bandyt  g.gif  ar imanoma pirma karta vaziuojant jomis be klaidu pravaryt?

Bet labai dažnai dar atsiranda laisvų vietų Regitroje, tik reikia nuolat tikrinti egzaminų tvarkaraščius smile.gif
Aš tai nesiūlyčiau laikyti Klaipėdoje, jei vairuoti mokėtės Vilniuje. Manau, visuose miestuose yra didesnių ar mažesnių "kabliukų", o su jais susidūrus pirmą kartą - žymiai sunkiau suvaldyti situaciją.
Atsakyti
na ar kas belaiko klaipedoje? smile.gif as ruosiuos poryt teorijos egzui - laikiau pries metus, terminas baiges , tai tenka per nauja. liko trys pravaziavimai ir teks megint kada bus vieta artimiausiu metu. gal kas pasidalin ziniom apie egzaminatorius?
as su automatine pavaru deze laikysiu beje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mysteryous @ 2011 07 27, 18:45)
na ar kas belaiko klaipedoje?  smile.gif as ruosiuos poryt teorijos egzui - laikiau pries metus, terminas baiges , tai tenka per nauja. liko trys pravaziavimai ir teks megint kada bus vieta artimiausiu metu. gal kas pasidalin ziniom apie egzaminatorius?
as su automatine pavaru deze laikysiu beje  rolleyes.gif

Laikiau su mechanine pavarų dėže, tad kaip su automatinėm nežinau. Dėl egzaminuotojų - tiek man, tiek draugei pakliuvo geri smile.gif Aš gavau vyresnį, iš pažiūros rūstų dėdę, bet važiuojant aiškiai pasakydavo, kur suksim, neburbėdavo tyliai panosėj, viskas mandagiai, ramiai, žodžiu, patiko smile.gif Ir šiaip, nesu girdėjusi kažkokių didelių skundų dėl instruktorių smile.gif
Sėkmės laikant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2011 07 27, 22:43)
Laikiau su mechanine pavarų dėže, tad kaip su automatinėm nežinau. Dėl egzaminuotojų - tiek man, tiek draugei pakliuvo geri smile.gif Aš gavau vyresnį, iš pažiūros rūstų dėdę, bet važiuojant aiškiai pasakydavo, kur suksim, neburbėdavo tyliai panosėj, viskas mandagiai, ramiai, žodžiu, patiko smile.gif Ir šiaip, nesu girdėjusi kažkokių didelių skundų dėl instruktorių smile.gif
Sėkmės laikant 4u.gif

Sitkaip, na as dar delsiu - nebera ir vietu kitai savaitei, nes tik 1 diena su automatu-BE RYSIO g.gif
Nedasunta iki galo statmenas parkavimas doh.gif
Atsakyti
Ir vel as pasisakau biggrin.gif islaikiau gi siandien is pirmo karto biggrin.gif su automatu, pas vadinama ryza...l. geras buvo, atleido kai ka net...del ko galejau ir nepraeit. Svarbu pripazint klaidas, nesokti auksciau,buvo super, esu devintam danguj!!! Apsimokejo vargt!
Atsakyti
QUOTE(mysteryous @ 2011 08 12, 14:38)
Ir  vel as pasisakau  biggrin.gif islaikiau gi siandien is pirmo karto  biggrin.gif su automatu, pas vadinama ryza...l. geras buvo, atleido kai ka net...del ko galejau ir nepraeit. Svarbu pripazint klaidas, nesokti auksciau,buvo super, esu devintam danguj!!! Apsimokejo vargt!

Sveikinu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2011 08 12, 15:14)

ACIU LABAI biggrin.gif
Atsakyti
O kokia prasme laikyti teises automatu,juk daug geriau laikyti mechanine ir tada galesi ir mechanine vairuot ir automatine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 12, 15:31)
O kokia prasme laikyti teises automatu,juk daug geriau laikyti mechanine ir tada galesi ir mechanine vairuot ir automatine  4u.gif

O kokia prasme isvis tada teises tureti? As nebe ilgam LT, tad laiko nedaug o man nera skirtumo, as su mechanine vairuoti neketinu, nors ant teisiu neuzrasyta niekas, kad tik automatui skirta. Isaisketu nebent jei kas nutiktu jei vairuociau mech. Jav 80% automatines.
Atsakyti
Gal kas netyčia laikote praktikos egzaminą Klaipėdoje Rugpjūčio 16, 17 ar 20 dienomis ir galėtų susikeisti su manimi į Rugpjūčio 19 dieną? Jei kas galėtų parašykit man žinutę smile.gif
Atsakyti
ar yra dar laikanciu? anksciau tokios aktyvios, o dabar niekas neberaso ;/
taip noreciau pasisneketi sia tema smile.gif
Atsakyti