Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(neatspesi @ 2012 04 18, 15:01)
ar yra dar laikanciu? anksciau tokios aktyvios, o dabar niekas neberaso ;/
taip noreciau pasisneketi sia tema  smile.gif

Sveika, laikiau du kartus ir neišlaikiau, pati kalta doh.gif o egzaminuotojai buvo malonūs žmonės.
Atsakyti
as tai jau 5 kartus neislaikiau verysad.gif verysad.gif verysad.gif ...galiu papasakoti jei kam idomu g.gif ...padariau privalomus vaziavimus, atrodo viskas gerai...nesijauciau tvirtai, bet viska atlikdavau tiek aiksteleje, tik mieste...tik ten buvo baugiau unsure.gif ...instruktoriaus klausiu ar imti papildomus, sako tau zinoti, ar pasirengus ar ne...pasiemiau dvi papildomas...islaikiau su kamera ta paskutini vaziavima...
nuejau i regitra...tiek jaudinaus, nejo net laiptais nulipt, galvojau isvirsiu... doh.gif ne tik kojos bet ir rankos drebejo...instruktorius toks fainas...nu isvariau i miesta...susimoviau, uzkisau masina kazkaip tais, gyvenime negalvojau kad taip galeciau verysad.gif doh.gif ...aisku kritine klaida verysad.gif
...kita karta gavau ta universala ar kaip ten...zodziu susimoviau, pati kalta, neapskaiciavau biski, nes jaudulys dare savo, o ir igudziu nera prie dideles taip greit persirikiuot...
trecia kart susimoviau parkuoteje prie saligatvio, ar kaip ten vadinas, is riboto apsisukimo zonos isvariau ir sunku buvo i ten ta figura vaziuot, teko taisytis, susimeciau visai ir nebejo...nors zinojau kaip ka daryt, atrode masina neklause doh.gif ...oj keikiau save, net instruktorius ramino...mazai tokiu... verysad.gif
zodziu...nebenorejau laikyt, geda buvo...pasiemiau papildoma...gavau patarimu...lyg ir normaliai viskas, pati igavau patirties per tuos egzus...savotiskos pamokos buvo g.gif ...zinojau ka blogai dariau pirma karta...
nu nuvarau ketvirta laikyt...ateina dede su usais, susiraukes visas...rimtas, iskart apklykia kad per letai vaziuoju i aikstele...o as isbandyt norejau, o ne ant gazo iskart...dar mano varda ne taip istare jis, iskraipe...nuotaikos nera...susimausiu galvoju...bet isvariau i miesta...jau daug nuvarius buvau...ir nezinau kas man uzejo...nervai, ar jau atsipalaidavau, kad va saunuole, nedaug liko...ir dingo mastymas...ireikejo sukt i kaire mazoj gatvelej...o as sugalvojau rikiuotis ...o ten juk priesingas eismas... verysad.gif doh.gif
sekancia diena vel variau...vel tas pats instruktorius...biski klaidu aisktelej iveliau, bet nerimtu...mieste ir gerai viskas, net instruktorius sake buciau islaikius...bet vienu momentu ir vel susijaudinau...sukau i kaire su sekcija, man zalia ir pestiesiems zalia, ejo moteris per pereja...as priletinau, galvoju praeis, o ta pusiaukelej kuistis pradejo, telefo ieskot...as ant stabdziu, instruktorius ant manes rekt...zodziu islaipino, tipo reikejo laukt kol praeis iki galo...matyt reikejo laukt... verysad.gif
nezinau kas man daros...viskas buna gerai...ir staiga kazkas uzeina...nes visada man taip per visus egzaminus...
negaliu jokiu darbu daryt, kai kazkas stebi ir fiksuoja kas netaip...bijau beit...atidelioju jau menesi dabar...ir pinigu nesveikai gaila...ir instruktoriai jau atpazino kur dokus pilde...tipo pasiimk papildomu jei nesiseka...bet kad kai papildomai vaziuoju gerai...tik i regitra ir nebesuvokiu ka darau...oj geda...nesijauciau niekada zipla...kai matau kaip kiti vairuoja, aisku, as ne tobulai, bet yra kur tragiskai mano akimis vairuoja, o praleidzia... verysad.gif
Atsakyti
Nenusiminkit ir jokiu būdu nenuleiskite rankų kai jau tokį ilgą kelią nuėjot 4u.gif Nekalbant jau apie pinigus. Aš pati iš trečio karto per kažkokius stebuklus išlaikiau, nes kliurkų tai ojej kiek dariau. doh.gif Po pirmo nesėkmingo bandymo daugiau nei pusmečiui tas teises buvau užmetus, kol vyras už pakarpos paėmęs pas instruktorių nenuvedė papildomų pasiimti. doh.gif Kinkos kiekvieną kartą drebėjo egzamino laukiant, bet guodžiau save tuo, kad gyvenime yra ir baisesnių dalykų nei ta Regitra. blush2.gif
Atsakyti
as ir bandziau guosti...bet jau geda...nepaaikinami dalykai dedasi...vos nueinu jau pinigu moket i kasa pilva susuka, puolu tualeto ieskoti...gal tikrai raminamuju kokiu nestipriu reik... doh.gif

be to greit teorijos galiojimas baigsis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neatspesi @ 2012 04 19, 09:03)
as ir bandziau guosti...bet jau geda...nepaaikinami dalykai dedasi...vos nueinu jau pinigu moket i kasa pilva susuka, puolu tualeto ieskoti...gal tikrai raminamuju kokiu nestipriu reik... doh.gif

be to greit teorijos galiojimas baigsis verysad.gif

Siūlau išsilaikyti teises su automatu ir bus viskas gerai. Kai gatvėje jausies laisvai tada bet kada galėsi išsilaikyt ir su mechanine, be jokių papildomų kursų. Nieko baisaus čia nematau, tik lietuviai labai nuvertina auto su automatinėm pavarų dėžėm. O mano galva auto reikalingas tik nukeliauti nuo taško A iki taško B saugiai, nesvarbu kokį auto žmogus vairuoja...
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 19, 10:15)
Siūlau išsilaikyti teises su automatu ir bus viskas gerai. Kai gatvėje jausies laisvai tada bet kada galėsi išsilaikyt ir su mechanine, be jokių papildomų kursų. Nieko baisaus čia nematau, tik lietuviai labai nuvertina auto su automatinėm pavarų dėžėm. O mano galva auto reikalingas tik nukeliauti nuo taško A iki taško B saugiai, nesvarbu kokį auto žmogus vairuoja...

o tai jei padariau privalomus su mechanine, tai galiu taip paprastai bandyt laikyt su automatine?
Atsakyti
QUOTE(neatspesi @ 2012 04 20, 13:03)
o tai jei padariau privalomus su mechanine, tai galiu taip paprastai bandyt laikyt su automatine?

Taip nereikia jokiu kursu nieko, gal kokia viena pamokele papildoma su automatine pasiimt, kad susipazint su pavaru svirtimi, ir viskas. smile.gif
Atsakyti
O po to veliau kazkada norint su mechanine nereikia jokiu papildomu kursu baigti?
Atsakyti
QUOTE(neatspesi @ 2012 04 20, 20:56)
O po to veliau kazkada norint su mechanine nereikia jokiu papildomu kursu baigti?

Ne nieko nereikia jokiu kursu, tik papildomu pamoku priprast prie mechanines pavaru dezes, arba su seimos nariu pasipraktikuot ir tiesiai i regitra.
Atsakyti
dekui uz informacija labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 19, 11:15)

jai jinai netvirtai jauciasi uz vairo tai jai nepades ta automatine pavara, cia padeda tam, kas nuo kalniuko nemoka nuvaziuoti.
Atsakyti
na as ir mastau...nes gerai sekasi ir nuo kalniuko, kaip ir negestu, tik karta pariedejau atgal vos vos...bent ant stabdziu ir uzvaziavau po to....man kazkaip baime nugalet reik;/
Atsakyti