Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

nu va merginos ir aš šiandieną bandžiau laimę regitroje,nepavyko,bet galiu pasakyti viską jaudulys padaro,net atrodo kad ir įvažiavimai siauresni.bandysiu kitą šeštadienį,eisiu kol išlaikysiu.
Atsakyti
na va ir vel nepavyko,bet nepasiduodu,eisiu kita sestadieni
Atsakyti
QUOTE(jolantukask @ 2012 06 17, 22:53)
na va ir vel nepavyko,bet nepasiduodu,eisiu kita sestadieni

tik svarbu nepasiduok. trečias kartas bus laimingas.
sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, bandymas rytoj bus trečias,gal tikrai jis bus laimingas, smile.gif

Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

jungiuosi i Jūsų būrį 4u.gif

as dar tik mokausi pravaziavimus, bet atidžiai perskaiciau visa tema apie Klaipėdos regitra biggrin.gif kas kaip ir sukuo ten valgoma.

Teorija jau ten esu išlaikiusi, o pravaziavimus dar ik tris turėjau,kol kas gryyybauju juodai aš su tom pavarom, nu bet tikiuosi išmokti.
Papildyta:
QUOTE(jolantukask @ 2012 06 22, 21:05)
ačiū, bandymas rytoj bus trečias,gal tikrai jis bus laimingas, smile.gif

Na kaip??? ar pavyko??? unsure.gif
Atsakyti
dėje ne,bet rankų nežadu nuleisti,bet imu galvoti gal automatine pavara laikyti,kažkokia man nesamone sutom pavarom,gavau hyundai paskutini kartą vairuoti tai visai susimoviau,bet į miestą išvažiavau,o ir egzaminuotojas pauolė dar tokių paieškoti reikia...........taip kad dabar esu kryžkėlėjė ar mechanine toliau ar automatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukask @ 2012 07 01, 17:03)
dėje ne,bet rankų nežadu nuleisti,bet imu galvoti gal automatine pavara laikyti,kažkokia man nesamone sutom pavarom,gavau hyundai paskutini kartą vairuoti tai visai susimoviau,bet į miestą išvažiavau,o ir egzaminuotojas pauolė dar tokių paieškoti reikia...........taip kad dabar esu kryžkėlėjė ar mechanine toliau ar automatas g.gif

Aš tau nuoširdžiai patarčiau tik su mechanine laikyti. Išsilaikysi ir vėliau bus ramu. Pasiimk kelias pamokas dar pas instruktorių ar su vyru/tėvais pavažinėk, kad drąsiau jaustumeisi.
Atsakyti
QUOTE(jolantukask @ 2012 07 01, 17:03)

o jei, užjauciu 4u.gif
nu ir as sprendziau dilema ar automata ar mechanine, bet kazkaip lyg ir susidraugauju as su tom pavarom g.gif
Kaip aiksteleje su ta hundai???? skiriasi labai gabaritai ir kur i tas gaireles reikia ziureti????
Atsakyti
vis dėlto nusprendžiau laikyti su automatu,pasiėmiau pamoką su automatu ir viskas,daugiau apie mechanine ir nenoriu pagalvoti taip smagu kai nereikia nieko jungineti ,kaifas o hyundai nelabai skiriasi nuo golfu,tik atbulinė į viršų jungiasi
Atsakyti
Aš vakar vėl blūdijau aikštelėj doh.gif doh.gif

Šiaip mieste puse velnio važiuoju, bet, kadangi visa laika suėda ta aikštele, tai nelabai kur gatvėmis ir pavažinėju, tik iki aikštelės ir atgla.

radau SM tokia nelbloga schemute, mokysiuos mintinai...........nes atsiminti man be šansu tuos visus navarotus su gairelėm schmoll.gif

Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, ar galima veidrodėlius skirtingai susireguliuoti aikštelei ir važiavimui į miestą? Nes mane vairavimo mokykloje mokė pagal linijas parkuoti, T sankryžą ir pan. Pagal tai esu išmokusi. O ką instruktorius sakys, jei prieš važiuojant į miestą aš pradėsiu reguliuotis veidrodėlius? smile.gif) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskyte1269: 06 liepos 2012 - 12:38
QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 06, 13:38)
Sveiki, norėjau paklausti, ar galima veidrodėlius skirtingai susireguliuoti aikštelei ir važiavimui į miestą? Nes mane vairavimo mokykloje mokė pagal linijas parkuoti, T sankryžą ir pan. Pagal tai esu išmokusi. O ką instruktorius sakys, jei prieš važiuojant į miestą aš pradėsiu reguliuotis veidrodėlius? smile.gifblush2.gif

Tu privalai per naujo persireguliuoti veidrodėlius važiuodama į miestą smile.gif
Atsakyti