Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

Vakar antra kart pravaziavau su nesavo instruktorium Jonu is Kalbu gamos, sake, kad viskas su manim gerai ir neieškok sliekų kur jų nėra, bet as taip nesijauciu schmoll.gif kiso mane vakar i tokias sunkias situacijas, kur sako tu ir teises turėdama dar metus ten navaziuosi biggrin.gif bet praktika gera.
Toliau lankysiu pas savo Juozuka. Aij tiesa ryt dar su Gedeminu is Pirmos pavaros vaziuoju.

Panos, klausimas toms kurios jau ėjo į Regitra.
Ar kam pakliuvo tas maršrutas, kur is statybininkų gatvės reik sukti į dešine, nepamenu kokia ten gatvė, vaziuoji link mokyklos, gal Reikjaviko g.gif nu zodziu vaziuoji ir turi laikytis metro atstumo nuo stovinciu masinų, bet tada kerti istisine linija, kuri varianta reik rinktis, vakar klausiau Jono, tai sako reik egzaminuotojo paklausti, kuri varianta rinktis g.gif keista man kazkaip, gal teko kam vaziuoti ten su egzaminuotoju?
Atsakyti
beje, o gal kas turite Klaipėdos Regitros maršrutus? 4u.gif
Atsakyti
Dadadadammm galima pasveikinti naująją vairuotoją!!!!

išlaikiau iš antrojo karto, bet laimės pilnos kelnės!!!

jei kam įdomu - galiu papasakoti visą eigą smile.gif
Taigi, užsirašiau į egzaminą 7.45 šiandien. Kadangi esu mėgstanti pamiegoti, tai kad prabusčiau pasisodinau šalia su stažu žmogų ir su "M" raide pati nuvažiavau iki Regitros, kad apsiprasčiau.

Buvau kažkur 7.32, o jau prie registravimosi eilė stovėjo, prieš mane kokios trys merginos ir vaikinas buvo. Aš paskutinė, bet susimokėjus mane pirmąją pakvietė smile.gif Egzaminuotojas pasirodė visai fainas iš pradžių draugiškas, smagiai pasisveikino. Bet vėliau poroje vietų šaukė, kad nestabdyčiau, o važiuočiau. Nuėjom iki mašinos, bet kažkaip man ji iš pradžių jau nepatiko. Pasitaikė Golfas. Susireguliavau viską, noriu pradėt važiuot, geeesta. Nesuprantu, egzaminuotojas jau juokėsi. Bet išvažiavau, dar iki aikštelės važiuojant pabandžiau stabdyt ir pan., kad jautrumą suprasčiau. Bet tokia gerokai jau nuvaryta mašina. Raidžių nepamenu, bet skaičiai 106. Kadangi pirma buvau, tai prie aikštelės man pirmajai užtvarą pakėlė. Įvažiavom, paklausė kaip žinot, ar dega galiniai žibintai. Tai pasakiau, kiek iš teorijos žinau, kad reiktų prie sienos privažiuot tamsesnės ir per veidrodėlius žiūrėt, jis juokiasi, sakau, gerai gerai, draugą pasistatyt.

Tada priparkavau stačiai, T sankryža, kai man iš dešinės ji. Koja kratytis ant sankabos pradėjo, nes jausmas, kad tuoj tuoj man kampas klius kairėj pusėj besukant, bet net iki galo nedavažiavus sako, kad apsisukti metas. Apsisukimas išvis easy. Tada baisuoklis kalniukas. Ant jo du kartus užgesau, nes ta sankaba padrožta kak nada. Bet susikaupiau, gazas dugnas ir užvažiavau, pasižymėjo, kad užgesau, bet tada STOP'as ir sustojus sako: pasiruoškite važiavimui į miestą.

Palyginus kaip tokiu metu, tai mašinų pakankamai daaaaug buvo. Bet išvažiavę sukom į Vingio gatvę, tada į Smiltelės, prie bažnyčios apsisukom, tada iki Šilutės plento į kairę į ta duobėtą kelią, tai pati egzaminuotojui pasakiau, kad antra juosta važiuosiu, nes labai duobėta, tada į Statybininkų prospektą, pro žiedą į Minijos gatvę, kur neveikiantis šviesoforas į kairę. Tada iki sekančios sankryžos į Smiltelės gatvę, prie Bigo į kairę, tada pro žiedą tiesiai, į Debreceno gatvę ir po to į Šilutės plentą ir į Regitrą.

Prasidėjo 7.45 baigėsi 8.20, išlaikytas.

Po to susimoki už pažymėjimą, nusifotkini. Kol laukiau kol mane pasiims, tai mergina, kuri su manim registravosi irgi pati grįžo, o vieną parvežė. Berods tas "ryžas", nes toks su ūsiukais ir rausvokais plaukais, rūškano veido.

Reziumė. Regitra nėėėra toks baubas, koks gali pasirodyti. Jeigu moki važiuot, praktikos yra pakankamai - tai nėra sunku. Svarbiausia - susitvarkyti su stresu, kuris koją man pakišo pirmąjį kartą. smile.gif Todėl visoms linkiu, kad pasisektų. Po mokyklos baigimo nebijokite su šeimos nariu ar sutuoktiniu pasivažinėt su "M" raide, nes tai LABAI gera praktika, nes pati po mokyklinio už vairo nesijaučiau gerai, o dabar tvirtai jaučiuosi.
SĖKMĖS visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 21, 10:14)

Šaunuolė!!! Sveikinu!!! thumbup.gif

Bet tai Regitra paankstino savo darbo laiką? g.gif Nes aš kai laikiau prieš metus, tai tik nuo 8 val įleisdavo į kasas susimokėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2012 07 21, 09:20)
Šaunuolė!!! Sveikinu!!!  thumbup.gif

Bet tai Regitra paankstino savo darbo laiką?  g.gif Nes aš kai laikiau prieš metus, tai tik nuo 8 val įleisdavo į kasas susimokėti  unsure.gif

čia tik šeštadieniais, nes didelis antplūdis būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 21, 09:14)

jei kam įdomu - galiu papasakoti visą eigą smile.gif
Taigi, užsirašiau į egzaminą 7.45 šiandien. Kadangi esu mėgstanti pamiegoti, tai kad prabusčiau pasisodinau šalia su stažu žmogų ir su "M" raide pati nuvažiavau iki Regitros, kad apsiprasčiau.

Buvau kažkur 7.32, o jau prie registravimosi eilė stovėjo, prieš mane kokios trys merginos ir vaikinas buvo. Aš paskutinė, bet susimokėjus mane pirmąją pakvietė smile.gif Egzaminuotojas pasirodė visai fainas iš pradžių draugiškas, smagiai pasisveikino. Bet vėliau poroje vietų šaukė, kad nestabdyčiau, o važiuočiau. Nuėjom iki mašinos, bet kažkaip man ji iš pradžių jau nepatiko. Pasitaikė Golfas. Susireguliavau viską, noriu pradėt važiuot, geeesta. Nesuprantu, egzaminuotojas jau juokėsi. Bet išvažiavau, dar iki aikštelės važiuojant pabandžiau stabdyt ir pan., kad jautrumą suprasčiau. Bet tokia gerokai jau nuvaryta mašina. Raidžių nepamenu, bet skaičiai 106. Kadangi pirma buvau, tai prie aikštelės man pirmajai užtvarą pakėlė. Įvažiavom, paklausė kaip žinot, ar dega galiniai žibintai. Tai pasakiau, kiek iš teorijos žinau, kad reiktų prie sienos privažiuot tamsesnės ir per veidrodėlius žiūrėt, jis juokiasi, sakau, gerai gerai, draugą pasistatyt.

Tada priparkavau stačiai, T sankryža, kai man iš dešinės ji. Koja kratytis ant sankabos pradėjo, nes jausmas, kad tuoj tuoj man kampas klius kairėj pusėj besukant, bet net iki galo nedavažiavus sako, kad apsisukti metas. Apsisukimas išvis easy. Tada baisuoklis kalniukas. Ant jo du kartus užgesau, nes ta sankaba padrožta kak nada. Bet susikaupiau, gazas dugnas ir užvažiavau, pasižymėjo, kad užgesau, bet tada STOP'as ir sustojus sako: pasiruoškite važiavimui į miestą.

Palyginus kaip tokiu metu, tai mašinų pakankamai daaaaug buvo. Bet išvažiavę sukom į Vingio gatvę, tada į Smiltelės, prie bažnyčios apsisukom, tada iki Šilutės plento į kairę į ta duobėtą kelią, tai pati egzaminuotojui pasakiau, kad antra juosta važiuosiu, nes labai duobėta, tada į Statybininkų prospektą, pro žiedą į Minijos gatvę, kur neveikiantis šviesoforas į kairę. Tada iki sekančios sankryžos į Smiltelės gatvę, prie Bigo į kairę, tada pro žiedą tiesiai, į Debreceno gatvę ir po to į Šilutės plentą ir į Regitrą.

Prasidėjo 7.45 baigėsi 8.20, išlaikytas.

Po to susimoki už pažymėjimą, nusifotkini. Kol laukiau kol mane pasiims, tai mergina, kuri su manim registravosi irgi pati grįžo, o vieną parvežė. Berods tas "ryžas", nes toks su ūsiukais ir rausvokais plaukais, rūškano veido.

Reziumė. Regitra nėėėra toks baubas, koks gali pasirodyti. Jeigu moki važiuot, praktikos yra pakankamai - tai nėra sunku. Svarbiausia - susitvarkyti su stresu, kuris koją man pakišo pirmąjį kartą. smile.gif Todėl visoms linkiu, kad pasisektų. Po mokyklos baigimo nebijokite su šeimos nariu ar sutuoktiniu pasivažinėt su "M" raide, nes tai LABAI gera praktika, nes pati po mokyklinio už vairo nesijaučiau gerai, o dabar tvirtai jaučiuosi.
SĖKMĖS visoms  4u.gif

SVEIKINU 4u.gif
Aciu, kad taip smulkiai pasidalinai ispudziais, o maršrutas sakyciau pakankamai ilgas g.gif
ar aiskiai egzaminuotojas sako apie tai kur ir kada sukti reiks, nes dabar kai vaziuoju, kol man daeina doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 23, 09:13)
ar aiskiai egzaminuotojas sako apie tai kur ir kada sukti reiks, nes dabar kai vaziuoju, kol man daeina  doh.gif  doh.gif

Važiuoji keliu ir pasako maždaug taip: žiedinėje sankryžoje suksime į kairę. Arba: Sankryžoje į dešinę. Visą tai pasako anksčiau, kad spėtum apdoroti informaciją ir padarytum viską teisingai. Jei tyli, vadinasi tiesiai turi važiuoti. Kartais būna, kad išbando laikantįjį, pasako, kad suksime ten ir šen, o yra koks draudžiamas ženklas, mokinukas turi pasakyti, kad negalime ten važiuoti, na, o jei jau ir nuvažiavo, tai atsisveikina ir pabaigia egzaminą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 23, 09:13)
SVEIKINU  4u.gif
Aciu, kad taip smulkiai pasidalinai ispudziais, o maršrutas sakyciau pakankamai ilgas  g.gif
ar aiskiai egzaminuotojas sako apie tai kur ir kada sukti reiks, nes dabar kai vaziuoju, kol man daeina  doh.gif  doh.gif

aha, man irgi ilgas pasirodė. Bet, matyt, kadangi rytas nebuvo jokių sudėtingų situacijų, tai norėjo, kad daugiau pavažiuočiau. Bet kad visas egzas nepilną pusvalanį truko. Negali ten 10 min trukti. biggrin.gif

O šiaip jo, labai gerai pasako, kartais net per anksti, kai mašinų nėra smile.gif

visoms rekomenduoju 6dienį ryte laikyt, nes nereik galvos sukt daug, nes kadangi vis vien stresas, tai lengviau visur orientuotis smile.gif
Papildyta:
[CODE]

O kai tikrini, ar jau yra pagamintas vairuotojo pažymėjimas, tai ką ten rašo? smile.gif
Man raso, kad pažymėjimo atsiimti negalima. Netūrėtų rašyti, kad jis gaminamas ar pan, nes dabar galvoju, ar iš tos laimės besifotkindama ne tą neįvedžiau g.gif

Ar taip ir rašo iki tol, kol pagamina? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 23, 11:47)
Ar taip ir rašo iki tol, kol pagamina? smile.gif  4u.gif

Taip rašo, kol gamina. Nebijok, tuoj bus jis tavo piniginėje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 20, 08:48)
Vakar antra kart pravaziavau su nesavo instruktorium Jonu is Kalbu gamos, sake, kad viskas su manim gerai ir neieškok sliekų kur jų nėra, bet as taip nesijauciu  schmoll.gif  kiso mane vakar i tokias sunkias situacijas, kur sako tu ir teises turėdama dar metus ten navaziuosi  biggrin.gif bet praktika gera.
Toliau lankysiu pas savo Juozuka. Aij tiesa ryt dar su Gedeminu is Pirmos pavaros vaziuoju.

Panos, klausimas toms kurios jau ėjo į Regitra.
Ar kam pakliuvo tas maršrutas, kur is statybininkų gatvės reik sukti į dešine, nepamenu kokia ten gatvė, vaziuoji link mokyklos, gal Reikjaviko  g.gif  nu zodziu vaziuoji ir turi laikytis metro atstumo nuo stovinciu masinų, bet tada kerti istisine linija, kuri varianta reik rinktis, vakar klausiau Jono, tai sako reik egzaminuotojo paklausti, kuri varianta rinktis  g.gif  keista man kazkaip, gal teko kam vaziuoti ten su egzaminuotoju?

Statybininkų ir po to į dešinę reikjaviko.. Kažką ne taip kalbat. Ir aplamai tokios dilemos niekada nesu turėjus, bet su ištisine geriau net nežaist smile.gif
Atsakyti
Sveikinu islaikiusias,
O man nesiseka, siandien laikiau tai ismatavo atstuma iki liniju ir buvo daugiau nei 40 cm beveik 50 cm. sako lipk egzas baigtas. Bet net linksma pasidare, kad tokia kritine klaida padariau kaip 10 cm aiksteleje....
Linkiu visoms sekmes.
Papildyta:
QUOTE(neatspesi @ 2012 04 18, 19:10)
as tai jau 5 kartus neislaikiau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ...galiu papasakoti jei kam idomu g.gif ...padariau privalomus vaziavimus, atrodo viskas gerai...nesijauciau tvirtai, bet viska atlikdavau tiek aiksteleje, tik mieste...tik ten buvo baugiau unsure.gif ...instruktoriaus klausiu ar imti papildomus, sako tau zinoti, ar pasirengus ar ne...pasiemiau dvi papildomas...islaikiau su kamera ta paskutini vaziavima...
nuejau i regitra...tiek jaudinaus, nejo net laiptais nulipt, galvojau isvirsiu... doh.gif ne tik kojos bet ir rankos drebejo...instruktorius toks fainas...nu isvariau i miesta...susimoviau, uzkisau masina kazkaip tais, gyvenime negalvojau kad taip galeciau verysad.gif  doh.gif ...aisku kritine klaida verysad.gif
...kita karta gavau ta universala ar kaip ten...zodziu susimoviau, pati kalta, neapskaiciavau biski, nes jaudulys dare savo, o ir igudziu nera prie dideles taip greit persirikiuot...
trecia kart susimoviau parkuoteje prie saligatvio, ar kaip ten vadinas, is riboto apsisukimo zonos isvariau ir sunku buvo i ten ta figura vaziuot, teko taisytis, susimeciau visai ir nebejo...nors zinojau kaip ka daryt, atrode masina neklause doh.gif ...oj keikiau save, net instruktorius ramino...mazai tokiu... verysad.gif
zodziu...nebenorejau laikyt, geda buvo...pasiemiau papildoma...gavau patarimu...lyg ir normaliai viskas, pati igavau patirties per tuos egzus...savotiskos pamokos buvo g.gif ...zinojau ka blogai dariau pirma karta...
nu nuvarau ketvirta laikyt...ateina dede su usais, susiraukes visas...rimtas, iskart apklykia kad per letai vaziuoju i aikstele...o as isbandyt norejau, o ne ant gazo iskart...dar  mano varda ne taip istare jis, iskraipe...nuotaikos nera...susimausiu galvoju...bet isvariau i miesta...jau daug nuvarius buvau...ir nezinau kas man uzejo...nervai, ar jau atsipalaidavau, kad va saunuole, nedaug liko...ir dingo mastymas...ireikejo sukt i kaire mazoj gatvelej...o as sugalvojau rikiuotis ...o ten juk priesingas eismas... verysad.gif  doh.gif
sekancia diena vel variau...vel tas pats instruktorius...biski klaidu aisktelej  iveliau, bet nerimtu...mieste ir gerai viskas, net instruktorius sake buciau islaikius...bet vienu momentu ir vel susijaudinau...sukau i kaire su sekcija, man zalia ir pestiesiems zalia, ejo moteris per pereja...as priletinau, galvoju praeis, o ta pusiaukelej kuistis pradejo, telefo ieskot...as ant stabdziu, instruktorius ant manes rekt...zodziu islaipino, tipo reikejo laukt kol praeis iki galo...matyt reikejo laukt... verysad.gif
nezinau kas man daros...viskas buna gerai...ir staiga kazkas uzeina...nes visada man taip per visus egzaminus...
negaliu jokiu darbu daryt, kai kazkas stebi ir fiksuoja kas netaip...bijau beit...atidelioju jau menesi dabar...ir pinigu nesveikai gaila...ir instruktoriai jau atpazino kur dokus pilde...tipo pasiimk papildomu jei nesiseka...bet kad kai papildomai vaziuoju gerai...tik i regitra ir nebesuvokiu ka darau...oj geda...nesijauciau niekada zipla...kai matau kaip kiti vairuoja, aisku, as ne tobulai, bet yra kur tragiskai mano akimis vairuoja, o praleidzia... verysad.gif

Galvojau kad cia tik man vienai taip....... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepuxe: 26 liepos 2012 - 22:57
Tai niekas neturite Regitros maršrutų? smile.gif
O galbūt jau vėl yra pakabinti Regitroj? smile.gif

Beje, kas neseniai laikėte, ar kai stovite prie šviesoforo, laikote sankabą ir stabdį? Mane išmokė visada laikyti sankaba+stabdį kai stoviu prie šviesoforo, o per papildomus pravažiavimus kitas instruktosius pasakė, kad taip nereikia daryti, tiesiog įjungi laisvą bėgį ir viskas, kam dar laikyti pedalus. Kaip darote jūs? smile.gif

Beje, gavau patarimą, prieš kiekvieną figūrą laikant aikštelėje pasireguliuoti veidrodėlius, manau tai tikrai geras patarimas, kaip manote, ar pasinaudoti juo? g.gif Kaip darote jūs? smile.gif
Atsakyti