Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(*Evut @ 2009 05 14, 12:08)
laikiau Klaipėdoj ir teoriją, ir praktiką. teoriją laikiau dar su lūžusia koja ir buvau su gipsu, tai darbuotojai ten smagiai pasijuokė iš manęs ir kartu su manim - pasiūlė eit iškart laikyt praktiką, o mano kairė koja gipse, tai pasakiau nebent jie sankabą spaudys  biggrin.gif o praktiką laikyt pakliuvau pas labai fainą egzaminuotoją, kuris irgi ir pasijuokė iš manęs, ir maršrutą patrumpino, taip kad viskuo labai džiaugiuos  ax.gif
ai, viską iš pirmų kartų pasidariau  4u.gif

ax.gif as ruosiuos laikyti klaipedoj ,bijau labai nes sako yra tokiu kurie speceliai sukerta ar tai tiesa, noreciau issilaikyti is pirmo karto nes kitaip negaliu doh.gif laiko stoka. Gal galit aprasyti kokios kritines klaidos ir prie ko labiausei kabinejasi. Aciu
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 07 08, 09:44)
ax.gif as ruosiuos laikyti klaipedoj ,bijau labai nes sako yra tokiu kurie speceliai sukerta ar tai tiesa, noreciau issilaikyti is pirmo karto nes kitaip negaliu doh.gif laiko stoka. Gal galit aprasyti kokios kritines klaidos ir prie ko labiausei kabinejasi. Aciu

man tai tik buvo šiek tiek klaidelė dėl to, jog stabdydama spaudinėjau sankabą. o šiaip regitros tinklapy yra sąrašas kritinių klaidų. ir dar nu gali kabinėtis, kad vairą sukinėji stovėdama vietoj, nes reikia bent truputį judėti automobiliu, kad galėtum sukinėt vairą. po to gali kabinėtis dėl tų parkingų, kad ne per vidurį (T forma) pastatei mašiną... o šiaip tai nu ką aš bežinau, prieš penkis mėnesius išsilaikiau teises, tai ir užmaršty jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 07 08, 08:44)

Patikėk, tikrai yra.. Vienas iš tokių ryžas.. Pats bjauriausias, visa Klaipėda apie jį žino.. Gaidys kažkoks, pati pas jį iš pirmo karto neišlaikiau, o pasirodo kyšininkas paskutinis.. Specialiai sukerta, o paskui laukia, kol per pažįstamus jį susirasi ir už pinigus išsilaikysi.. fui :/ o apie visas klaidas yra regitros puslapy viskas smulkiai aprašyta. Sekmės laikantis! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 07 09, 12:25)
Patikėk, tikrai yra.. Vienas iš tokių ryžas.. Pats bjauriausias, visa Klaipėda apie jį žino.. Gaidys kažkoks, pati pas jį iš pirmo karto neišlaikiau, o pasirodo kyšininkas paskutinis.. Specialiai sukerta, o paskui laukia, kol per pažįstamus jį susirasi ir už pinigus išsilaikysi.. fui :/ o apie visas klaidas yra regitros puslapy viskas smulkiai aprašyta. Sekmės laikantis!  smile.gif

nori nustebinsiu? bigsmile.gif mano draugas pas jį išlaikė iš pirmo karto. ryžas tikrai nebuvo jo pažįstamas ir net bendrų pažįstamų neturi, kadangi mano draugas net ne iš Klaipėdos ax.gif taip kad daryk išvadas ir nu nereik kaltint kitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 07 09, 11:25)
Vienas iš tokių ryžas..

unsure.gif esu girdejus apie ta "ryza" nu sako kad jis grieztas bet teisingas ir speceliai nekerta blink.gif ,vadinasi cia jau nuo ju nuotaikos priklauso kaip viena sake gaves smileysex.gif ar ne doh.gif Jezau kaip bijau ,laikau birzelio pradzioj , nors tiek gerai kad sestadienis iseina.Kazi ar labai daug masinu savaitgali ryte ? Jauciu kad nebuna tiek kiek paprasta diena? Tai kaip klaipediskes miegat rytais ar i turgu vaziuojat? biggrin.gif
Dar issiaiskinau kad islaikymas priklauso dar ir nuo to kaip su jais bendrauji. Tikiuos pataikysiu pas gera dede lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 07 09, 15:18)

vat būtent, kad jei nėra prie ko prikibt, tai kokio velnio jam sukirst? jei grynai nedarai jokių klaidų, kurios gali kenkti vairuojant ateityje, tai tikrai jis ne tas, kuris sumaus specialiai. ką jis padarys? prirašys kritinių klaidų, nors tokių nepadarei? visada gali prašyti to klaidų lapo kopijos ax.gif o šiaip ne visi jie nori ar gali bendrauti, bet jau bendraut tai tikrai siūlau... bent jau stresą gal numalšins bendravimas 4u.gif ir aš pati šeštadienio rytą (7:30) laikiau, tai mašinų tik pavieniai atvejai buvo ir todėl labai džiaugiuosi smile.gif tikrai pats geriausias laikas laikyti... ir nereikia bijot, nes nu kas iš tos baimės? geriau pradėsit vairuot? nemanau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 07 09, 14:49)
ir nereikia bijot, nes nu kas iš tos baimės? geriau pradėsit vairuot? nemanau  biggrin.gif

4u.gif kokie nuostabus zodziai, dekui uz nuosirdu padrasinima 4u.gif Istikru kaip nuteike gerai jie mane.
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 07 09, 16:41)
4u.gif kokie nuostabus zodziai, dekui uz nuosirdu padrasinima 4u.gif Istikru kaip nuteike gerai jie mane.

tikrai nėra už ką 4u.gif aš jau kaip praėjus visą tai, tai man gal lengviau šnekėt... bet šiaip tai nu ką žinau, man atrodo, kad per gimdymą labiau reikėjo bijot, nei čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 07 09, 12:08)
nori nustebinsiu?  bigsmile.gif  mano draugas pas jį išlaikė iš pirmo karto. ryžas tikrai nebuvo jo pažįstamas ir net bendrų pažįstamų neturi, kadangi mano draugas net ne iš Klaipėdos  ax.gif  taip kad daryk išvadas ir nu nereik kaltint kitų  4u.gif

Yra du ryžykai Regitroj, gal ne apie tą šneki, o apie tą kurį aš šneku, tai tikrai žinau, kad žiaurus yra... doh.gif pusė mano draugų pas jį neišsilaikė, o jisai specialiai ieško priekabių: mato kad gerai važiuoji, prašo sustot neleidžiamoj vietoj sustoji ir viskas.. Beto dėl kyšių esu visiškai tikra, nes mano brolis pas jį tik per kyšius išsilaikė teises.. O aš nieko nekaltinu, kitąkart nuėjus išsilaikiau teises ir jau be jokių auto įvykių važinėju daugiau nei keturis metus...
Atsakyti
hihihi.gif gi cia senas triukas visoj lietuvoj taip daro konia visi instruktoriai, nereikia stot draudziamoj vietoj, tai ir egzamino dalis mirksiukas.gif , kaip ir vaziavimas 50 km/val.kai zenklai leidzia iki 70 km/val. reikia bent iki 60 km, ispausti.Tarpkitko klaipedoj ir yra si atkarpa marsrute blush2.gif tik negaliu pasakyt kurioj vietoj, nes neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
tokia atkarpa yra prie Arenos ta gatvė link riporto. tikrai nežinau, kaip vadinasi, bet nu manau apie tą pačią vietą šnekam biggrin.gif tai ji maršrute kažkuriam yra.
o šiaip dėl sustojimo draudžiamoj vietoj. liepia neliepia. lieps šokt į šulinį - šoksit? juokingai skamba. žmogus eina egzamino laikyt. juk kai lietuvių egzaminą laiko, tai nerašo nosinės ant o, nors o skamba ilgai? ženklus pažįsta, žino, kad negalima, tai kokio velnio stoja? tada ir gaunasi, kad uoj, specialiai sukirto. pastabumo tikrinimas irgi yra egzamino dalis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Evut: 09 liepos 2009 - 19:14
Na merginos Klaipedetes , negi daugiau nera laikiusiu siomis dienomis kurios galetu pasidalinti ispudziais , man kuo toliau kuo prasciau sekas vaziuot , nesuprantu kodel ,bet MB jau pradejo ir pergyvent.
Atsakyti