Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Ingrez @ 2006 06 28, 09:05)
Cia radau dar viena patarima internete, kopijuoju:

Nezinau, kiek siuo metu laiku mano patarimas jums bus naudingas, nes as pinlige visada gydausi zolele, kuria man nurode mociute. Ji vadinasi baltaziede notrele ir yra panasi i dilgele, taciau ji nedilgina ir turi tokius baltus nektarinius ziedelius aplink stieba. Auga nuo velyvo pavasario iki velyvo rudens pamiskese, krumynuose. Pasitaiko ir miesto parkuose.
Tai as nusiskinu jos kl. lapeliu, uzpilu stikline verdancio vandens ir puse stiklines isgeriu ryte PRIES valgi , o kita puse- pries miega, PO visu valgymu. Gydymas trunka 2-3-4 dienas. Tai pats efektyviausias pienliges gydymo budas, + nieko nekainuoja.
Esu pati isbandziusi begales tepaliuku ir kt. vaistuku, bet niekas taip gerai nepadejo, kaip baltaziede notrele.
Kl. kartus teiravausi, ar sia zolele prekiauja vaistinese, taciau visda sulaukdavau neigiamo atsakymo.

Reikės paieškoti. bigsmile.gif
Atrodo ji taip: Baltažiedė notrelė
Atsakyti
manau, galima drasiai naudot nebijant tų nuodųsmile.gif

man gi irgi ginekologė patarė jos vartot. tik ją man įvardino kaip baltąją dilgėlę, o taip ją liaudyje vadina.

pažiūrėjau vaistažolių knygoje, tai rašo, kad ji vartojama esant gimdos ligoms ir dar kt., o apie pienligę neužsimenama? bet naudoja žiedų nuovirą...eisiu turbūt pažoliaut į laukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia @ 2006 06 28, 12:04)
o skaitėt kas tie alkaloidai, kurių yr lapuose ax.gif

Skaiciau ax.gif
Alkaloidai - šarminiai azoto grupę turintys organiniai junginiai. Tirpsta organiniuose tirpikliuose, su rūgštimis sudaro vandenyje tirpias druskas. Klasifikuojami, remiantis organine grupe, prijungta prie azoto atomo. Randami augaluose, kartais - kituose organizmuose, taip pat - sintetinami. Paprastai, biologiškai aktyvūs, veikia centrinę ar periferinę nervų sistemą. Dalis alkaloidų yra nuodingi, kai kurie priskiriami narkotinėms medžiagoms. Naudojami medicinoje. Kai kurie labiau žinomi alkaloidai:

Atropinas - vienas iš nuodingų alkaloidų, randamas durnaropėse ir drignėse.
Kapsaicinas - deginančio skonio alkaloidas, randamas aitriojoje paprikoje.
Kofeinas - stimuliuojantis alkaloidas, randamas kavoje, kakavoje, arbatoje.
Kokainas - vienas iš nuodingų alkaloidų, randamas kokmedyje.
Koniinas - vienas iš nuodingų alkaloidų.
Meskalinas - alkaloidas, sukeliantis haliucinacijas, randamas pejotų rūšies kaktusuose.
Morfijus - vienas iš nuodingų alkaloidų, randamas aguonose.
Muskarinas - vienas iš nuodingų alkaloidų, randamas raudonosiose musmirėse.
Nikotinas - vienas iš nuodingų alkaloidų, randamas tabake.
Strichninas - vienas iš nuodingų alkaloidų
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 06 28, 12:20)
manau, galima drasiai naudot nebijant tų nuodųsmile.gif

man gi irgi ginekologė patarė jos vartot.  tik ją man įvardino kaip baltąją dilgėlę, o taip ją liaudyje vadina.

pažiūrėjau vaistažolių knygoje, tai rašo, kad ji vartojama  esant gimdos ligoms ir dar kt., o apie pienligę neužsimenama? bet naudoja žiedų nuovirą...eisiu turbūt pažoliaut į laukus mirksiukas.gif

eisiu ir as biggrin.gif nemanau, kad labiau apnuodys nei visokie fluco šuduko
Atsakyti
Dieve mano kaip gerai ,kad yra toks forumas kiek aš čia naudingu patarymų gavau,užpuole mane šita zaraza galvuojau kad išprotėsiu nuo niežulio ,kad visa savo gražuole išdraskysiu,vyro nenoriu ,nes jau iki žaizdu turbut išdraskaiu, taip negera nors tu ką.Vakar nusipirkau Diflucan 150 mg iškart įkaliau ,viena tabletyte 32 lt blink.gif ,o ką daryti nebegaliu daugiau,dar nusipirkau Tantum Rosa skalauju savo brangiausia vieta gal praeis, tik noriu paklausti ar tos vienos tabletes kokiam laikui užtenka,ką daugiau nereik gert jų. ar reikes po kokio laiko pakartot ,kas gėrė pasakykit man.
Galvuoju gal kokiu dar žvakių reiks nusipirkt ,supratau paskaičius ,kad turbut geriausia nusipirkt lomexin žvakės. g.gif
Atsakyti
Diflucan reikėtų gerti per pačias mėnesines, nes tada jis suaktyvėja (man taip gydytoja patarė kada buvo išrašius). Aš berodas porą kartų geriau g.gif
O dėl žvakučių tai nežinau. Aš tiek pavadinimų prisikaičiau pilną lapą prisirašiau ir padariau išvadą vienom padeda Macmiror, kitom Lomexin, kitom clotrimazol g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 06 29, 13:07)
Dieve mano kaip gerai ,kad yra toks forumas kiek aš čia naudingu patarymų gavau,užpuole mane šita zaraza galvuojau kad išprotėsiu nuo niežulio ,kad visa savo gražuole išdraskysiu,vyro nenoriu ,nes jau iki žaizdu turbut išdraskaiu, taip negera nors tu ką.Vakar nusipirkau Diflucan 150 mg iškart įkaliau ,viena tabletyte 32 lt blink.gif ,o ką daryti nebegaliu daugiau,dar nusipirkau Tantum Rosa skalauju savo brangiausia vieta gal praeis, tik noriu paklausti ar tos vienos tabletes kokiam laikui užtenka,ką daugiau nereik gert jų. ar reikes po kokio laiko pakartot ,kas gėrė pasakykit man.
Galvuoju gal kokiu dar žvakių reiks nusipirkt ,supratau paskaičius ,kad turbut geriausia nusipirkt  lomexin žvakės. g.gif

Patariu vietoj Diflucan pirkti Mycomax, Flucohexal, Fluconazol Nycomed kapsules, jos dvigubai pigesnės, o sudėtis lygiai tokia pati! mirksiukas.gif O perkant Diflucan vien už firmą 15 Lt reik mokėt. doh.gif
Atsakyti
Man neseniai prasidejo ta pienlige. O as dar tokia jauna! (18m) o jau tokios bedos verysad.gif . Svarbiausia nezinau ka daryt. Nusipirkau kaskokia kapsule, bet bijau kad nepades. cia paskaicius jusu komentaru, is vis man baisu pasidare. Kosmaras. Visai neseniai praradau nekaltybe ir jau iskart uzpuole moteriskos bedos. Jetau. Pas daktare eit bijau, bet atrodo kad teks. Tie visi liaudiski patarimai skamba man nelabai jau taip patraukliai. Ant viso "To" pilti kaskoki kefyra... Fu. Nu bet tai dar nieko. Bet va, o ka su tuo cesnaku jus ten darot? Ir kaip ten su ta dilgele? Jos ziedlapiu nuopvira gert reik, kaip supratau? Nu bet ir gyvenimelis
Papildyta:
Zekit ka radau:

Pastaruoju metu ši liga pasireiškia nėščioms moterims, nes nėštumo metu stipriai susilpnėja imunitetas. Pienligė taip pat pasireiškia esant disbakteriozei. Todėl, jei norite išsigydyti pienlige, pradėkite nuo žarnyno. Tam puikiai tinka Dviguba celiuliozė. Tačiau nėščiosioms sergant pienlige Dvigubos celiuliozės vartoti negalima, nes ji stiprina peristaltiką. Pirma, ką reikia padaryti - normalizuoti hemoglobiną (pienligė pasireiškia sumažėjus hemoglobinui). Jei nenormalizuosite hemoglobino kiekio kraujyje, neišgydysite pienligės.
Atsakyti
QUOTE(Gint @ 2006 07 01, 16:16)
Man neseniai prasidejo ta pienlige. O as dar tokia jauna! (18m) o jau tokios bedos  verysad.gif . Svarbiausia nezinau ka daryt. Nusipirkau kaskokia kapsule, bet bijau kad nepades. cia paskaicius jusu komentaru, is vis man baisu pasidare. Kosmaras. Visai neseniai praradau nekaltybe ir jau iskart uzpuole moteriskos bedos. Jetau. Pas daktare eit bijau, bet atrodo kad teks. Tie visi liaudiski patarimai skamba man nelabai jau taip patraukliai. Ant viso "To" pilti kaskoki kefyra... Fu. Nu bet tai dar nieko. Bet va, o ka su tuo cesnaku jus ten darot? Ir kaip ten su ta dilgele? Jos ziedlapiu nuopvira gert reik, kaip supratau? Nu bet ir gyvenimelis

Taigi, kad ta pienligė nieko baisaus. Tiesiog, imuninė sistema susilpnėjo ir tiek, aš nieščia beveik visą laiką ją turėjau... Iš tiesų reik pagerti lakto bakterijų, kurios bakterijų pusiausvyrą atstato, nusipirkti žvakučių ir panaudoti. Nežinau kur kas kefyrą pila biggrin.gif , bet aš tai į skrandį jogurtą pyliau, jis teigiamai veikia organizmą ir bakterijų pusiausvyrą žarnyne.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 07 01, 23:16)
Pasiskaityk čia Pienligė

paskaičius-grįžtama nuo ko pradėjom doh.gif pirmą kartą padės tas fluconozolis, nu antrą dar padės, o toliau g.gif Nuo česnako poveikis žymiai geresnis. Vert su siūlu nepatogu aišku, tuo labiau jei ne viena miegi, tai išvis nepatogu. geriu dabar Alachol, tepu femigel ir akyse šviesiau. O jogurtu ar kefyru tept visai gerai. suprasit, jei negalėsit ilgai išsigydyt. Be je notrelės nuovira reikia gert. ir dar: radau kalendoriuje apie graik. riešutų kevalų nuoviro stebuklingą veikimą-jei kam įdomu, parasysiu kaip pasigamin. galima išoriškai vartot ir skalavimus daryt. mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar bandet kas nors gerti Dviguba celiulioze?
Atsakyti
QUOTE(Gint @ 2006 07 03, 23:32)
As apie pienlige truputi zinojau, po to dar internete paskaiciau ir as atitikau dauguma pozymiu, tad nesunkiai ir degnozavau sau liga.
Papildyta:
O kiek kainuoja ta Dviguba Celiulioze? Ju vaistinese buna, ane?

Vaistinese ju nera, as vakar nusipirkau is to psl. cia gydymas pagal kinus, kainavo 60 lt- 70 tab. bet siaip labai brangiai gaunasi, nes per diena reikia suvartoti 9 tab. tai gaunasi tik 10 dienu!
Atsakyti