žadėti gydytojos patarimai!!!
kadangi pas mane ta pienligė su skydliauke labai susijusi, tai patarė nuolat papildyti organizmą:
maisto papildais su nakviša
kalciu
žolelės, kurias reikėtų gerti:
baltosios dilgėlės
šalavijai
medetkos
ekstra atveju suvartoti Fluconazolio 3 kaps. (1x1sav.)
jei kartais koks uždegimas užpultų, tai Suplin arba Ibuprofeno pavartoti kursą
mano asmeniniai, bet patys geriausi:
pakaitaliodama vartoju papildų su česnaku arba bičių pikiu
pajutus, kad kažkas negerai, griebiuosi dar arbatmedžio aliejaus ir bičių pikio tepalo
sėkmės !!!!
Papildyta:
nebepamenu, kiek tas Flucanazolis kainuoja?
aš pati pirkdavau Diflazon arba Flucohexal, nes šitie, rodos, pigesni...
QUOTE(zalia @ 2006 06 12, 15:26)
bliamba išgėriau tas 2 flukohexal per savaitę tai jau kelios dienos burnoj kartu, gal jau kepenys streikuoja nuo tų vaistų
nebežinau ką daryt su ta pienlige, į kapus nuvarys 
Incgreičiau patarimų pažerk

Incgreičiau patarimų pažerk

As Mycomax negaliu, matyt jau alergija susidare-burnoje atsiranda labai skausmingu zaizdeliu, o jauciu vel prasideda, nebezinau jau net kokius vaistukus gerti

O Diflucan, Fluconazol, Flucohexal kapsuliu sudetis vienoda? Gal reiktu pabandyti kitas

QUOTE(zalia @ 2006 06 13, 12:34)
o tai yra Fluconazol pirkt
taip ir vadinasi
Kiek žinau, tai fluconazolis yra veiklioji medž. Diflucan, Flucohehal 

Taip, vadinasi Fluconazol Nicomed.

Sistemiškai veikiantys priešgrybeliniai vaistai
QUOTE(isimylejusi @ 2006 06 13, 18:01)

QUOTE(zalia @ 2006 06 14, 11:36)

O man tie geriami vaistai išvis jokio poveikio nedaro. Visiškai!

Bet užtat man česnakas kažkiek padeda.

vienas pagyvenęs urologas man patarė negerti geriamų, o gydyti vietiškai (žvakutėmis ir kt.), nes kepenys sustreikuos. nuo vienos kitos, žinoma, nepasidarys blogai, bet geriau nepiktnaudžiauti.
šiaip tai gydant grybelį didelę reikšmę turi bendras organizmo stiprinimas!!!!
Papildyta:
man česnakas taip pat padeda.
aš geriu piliules, nes grynų nemėgstu
šiaip tai gydant grybelį didelę reikšmę turi bendras organizmo stiprinimas!!!!
Papildyta:
man česnakas taip pat padeda.
aš geriu piliules, nes grynų nemėgstu

QUOTE(naca @ 2006 06 19, 21:59)
kur jau čia išsigydė
. mes vaistų gamintojams tikras lobis. o ir kam gaminti, kurti vaistus visiškam pasveikimui, jei jiems tai neapsimoka. vat kokia mintis šovė
šiaip vienai dienai pasigydžiau pasitepusi milteliais iš jogurto kapsulės - tiesiog eksperimentuoju, gal kam padėtų.

šiaip vienai dienai pasigydžiau pasitepusi milteliais iš jogurto kapsulės - tiesiog eksperimentuoju, gal kam padėtų.

aš tai irgi teplioju, tik su grynu jogurtu arba kefyru, nors niežulį nuima

O dėl Vanesos žodžiu, tai pilnai tikiu, kad pienligę kaip ir kitus brūdus palaiko palaidūniškas gyvenimas

QUOTE(zalia @ 2006 06 20, 09:21)
aš tai irgi teplioju, tik su grynu jogurtu arba kefyru, nors niežulį nuima
ir dar visą kūną su nizoral plaunu, vieto dušo žėlės ( nu man čia dėl nugaros liepė, kad pranyktų baltos dėmės)
ai , vienžod. nęsamonėm užsiminėju, a ką daryt
O dėl Vanesos žodžiu, tai pilnai tikiu, kad pienligę kaip ir kitus brūdus palaiko palaidūniškas gyvenimas

Jau tikrai ne

Buvau ilgam ja isvariusi kai beveik 4 menesius mykomax kapsules vartojau, bet po to ir vel tas pats

Sveikos mamos
ir mane užpuolė ta bjauri liga
. Nors esu sirgus gal prieš kokius 3-4 metus bet pasitaikius progai matyt nusilpus imunitetui
prikibo. Tad norėčiau pasidalint patirtim kaip juo atsikračiau. Pirmoj eilėj apsiplovimai (aš prausiausi pavadinimo nepamenu
kapsulėm tokiom ištirpini vandenį ) ir dar naudojau Ecovag kapsules
.
Čia jūsų mintis skaičiau nuo pat pradžios iki galo, prisirašiau tiek tepalų tablečių ir visokiausių gydymo būdų.... nuo česnako iki ...
bet vis bijojau bandyti, nes mano problema susirgus buvo ta, kad aš dar vis dar maitinu
savo lelį ir negaliu bet kokių tablečių ryti ir teptis tepalus ar kaišioti ovulės.. ir t.t. tad pasirinkau Ecovag makšties kapsules kurias galima naudoti ir maitinančioms

ir mane užpuolė ta bjauri liga

Čia jūsų mintis skaičiau nuo pat pradžios iki galo, prisirašiau tiek tepalų tablečių ir visokiausių gydymo būdų.... nuo česnako iki ...

labai gerai pasėdėt bliūde kelis kartus į dieną į vandenį įpylus kokį 10 lašų arbatmedžio aliejaus, arba šaukštą medatkų tinktūros arba apsiplauti medatkų nuovirų. čia iš asmeninės patirties, tikrai veikia geriau negu chemija, aišku reikia ir gyvenimo būdą keist, atsisakyt saldumynų visiškai, daug kefyro gert ir pan.
va ką radau iš knygos "Natūralūs kasdienių negalavimų gydymo būdai" apie candida grybo gydimą
lactopacillus acidophilus tabletės naudojamos kišti į makštį išnaikina grybelį ir atkuria mokrofloros pusiausvyrą
kas čia per tabletės?gal kuri žinote?
toliau:
jei infekcija pažeidė lyties organus padės boro rūgšties tirpalas.vieną arbatinį šaukštelį boro rūgšties ištirpinkite litre vasarošilčio vandens.
makšties grybelį naikina eteriniai levandų, kvapniųjų čiobrelių ir arbatmedžių aliejai.
Gydomoji vonia:jei norite išgydyti infekciją, į vonią įlašinkite 6 lašus eterinio arbatmedžio aliejaus ir 2 kvapniųjų čiobrelių aliejaus.

lactopacillus acidophilus tabletės naudojamos kišti į makštį išnaikina grybelį ir atkuria mokrofloros pusiausvyrą

toliau:
jei infekcija pažeidė lyties organus padės boro rūgšties tirpalas.vieną arbatinį šaukštelį boro rūgšties ištirpinkite litre vasarošilčio vandens.
makšties grybelį naikina eteriniai levandų, kvapniųjų čiobrelių ir arbatmedžių aliejai.
Gydomoji vonia:jei norite išgydyti infekciją, į vonią įlašinkite 6 lašus eterinio arbatmedžio aliejaus ir 2 kvapniųjų čiobrelių aliejaus.
QUOTE(logika @ 2006 06 26, 23:43)
va ką radau iš knygos "Natūralūs kasdienių negalavimų gydymo būdai" apie candida grybo gydimą
kas čia per tabletės?gal kuri žinote?
toliau:

toliau:
Šių bakterijų yra jogurte... as vaistinej esu nusipirkus jogurto tablecių, kol kas nieko nepadeda.... gal reikia jas pabndyti į makšti?

Papildyta:
[/quote]
O vaistinej galima nusiirkti arbatmedzio ir ciobrelių aliejaus, kiek kainuoja?
Nes jau nebezinau kokiais vaistais besigydyti, nes esu vartojusi Nizoral, Flucanozol, Mikogal, Lomexin, Cltrimazol. Gydytoja nebezino, kokiu jau man vaistu israsyti...