Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

žadėti gydytojos patarimai!!!
kadangi pas mane ta pienligė su skydliauke labai susijusi, tai patarė nuolat papildyti organizmą:
maisto papildais su nakviša
kalciu

žolelės, kurias reikėtų gerti:
baltosios dilgėlės
šalavijai
medetkos

ekstra atveju suvartoti Fluconazolio 3 kaps. (1x1sav.)
jei kartais koks uždegimas užpultų, tai Suplin arba Ibuprofeno pavartoti kursą

mano asmeniniai, bet patys geriausi:
pakaitaliodama vartoju papildų su česnaku arba bičių pikiu
pajutus, kad kažkas negerai, griebiuosi dar arbatmedžio aliejaus ir bičių pikio tepalo

sėkmės !!!!
Papildyta:
nebepamenu, kiek tas Flucanazolis kainuoja?

aš pati pirkdavau Diflazon arba Flucohexal, nes šitie, rodos, pigesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 12 birželio 2006 - 14:36
QUOTE(zalia @ 2006 06 12, 15:26)
bliamba išgėriau tas 2 flukohexal per savaitę tai jau kelios dienos burnoj kartu, gal jau kepenys streikuoja nuo tų vaistų g.gif nebežinau ką daryt su ta pienlige, į kapus nuvarys cry.gif
Incgreičiau patarimų pažerk mastau.gif

As Mycomax negaliu, matyt jau alergija susidare-burnoje atsiranda labai skausmingu zaizdeliu, o jauciu vel prasideda, nebezinau jau net kokius vaistukus gerti cray.gif

O Diflucan, Fluconazol, Flucohexal kapsuliu sudetis vienoda? Gal reiktu pabandyti kitas g.gif nes pas savo ginekologe tai nenoriu eiti vis tiek ta pati kalba unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adorė: 12 birželio 2006 - 21:10
QUOTE(zalia @ 2006 06 13, 12:34)
o tai yra Fluconazol pirkt g.gif taip ir vadinasi g.gif Kiek žinau, tai fluconazolis yra veiklioji medž. Diflucan, Flucohehal g.gif

Taip, vadinasi Fluconazol Nicomed. mirksiukas.gif

Sistemiškai veikiantys priešgrybeliniai vaistai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isimylejusi: 13 birželio 2006 - 17:09
QUOTE(isimylejusi @ 2006 06 13, 18:01)

aciuks.gif aciuks.gif tik vis tik nebegersiu tų fluconozoliu, paskaičiau kad nuo jų kepenys gali pradėti fermentų daugiau gaminti, tai pasidarė aišku iš kur tas bjaurus kartumas burnoj verysad.gif kepenytės verkia, o pienligė vistiek yra, niežti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia @ 2006 06 14, 11:36)
aciuks.gif  aciuks.gif tik vis tik nebegersiu tų fluconozoliu, paskaičiau kad nuo jų kepenys gali pradėti fermentų daugiau gaminti, tai pasidarė aišku iš kur tas bjaurus kartumas burnoj verysad.gif kepenytės verkia, o pienligė vistiek yra, niežti doh.gif

O man tie geriami vaistai išvis jokio poveikio nedaro. Visiškai! doh.gif Tas pats, kaip ir negerčiau.
Bet užtat man česnakas kažkiek padeda. ax.gif
Atsakyti
vienas pagyvenęs urologas man patarė negerti geriamų, o gydyti vietiškai (žvakutėmis ir kt.), nes kepenys sustreikuos. nuo vienos kitos, žinoma, nepasidarys blogai, bet geriau nepiktnaudžiauti.

šiaip tai gydant grybelį didelę reikšmę turi bendras organizmo stiprinimas!!!!
Papildyta:
man česnakas taip pat padeda.
aš geriu piliules, nes grynų nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 06 19, 21:59)
kur jau čia išsigydė schmoll.gif . mes vaistų gamintojams tikras lobis. o ir kam gaminti, kurti vaistus visiškam pasveikimui, jei jiems tai neapsimoka. vat kokia mintis šovė blink.gif
šiaip vienai dienai pasigydžiau pasitepusi milteliais iš jogurto kapsulės - tiesiog eksperimentuoju, gal kam padėtų. g.gif

aš tai irgi teplioju, tik su grynu jogurtu arba kefyru, nors niežulį nuima blink.gif ir dar visą kūną su nizoral plaunu, vieto dušo žėlės ( nu man čia dėl nugaros liepė, kad pranyktų baltos dėmės) ax.gif ai , vienžod. nęsamonėm užsiminėju, a ką daryt g.gif
O dėl Vanesos žodžiu, tai pilnai tikiu, kad pienligę kaip ir kitus brūdus palaiko palaidūniškas gyvenimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia @ 2006 06 20, 09:21)
aš tai irgi teplioju, tik su grynu jogurtu arba kefyru, nors niežulį nuima blink.gif ir dar visą kūną su nizoral plaunu, vieto dušo žėlės ( nu man čia dėl nugaros liepė, kad pranyktų baltos dėmės) ax.gif ai , vienžod. nęsamonėm užsiminėju, a ką daryt g.gif
O dėl Vanesos žodžiu, tai pilnai tikiu, kad pienligę kaip ir kitus brūdus palaiko palaidūniškas gyvenimas unsure.gif

Jau tikrai ne schmoll.gif palaiduniskas gyvenimas. Man pienlige dar vaikysteje atsirado ir turiu ja iki siol blink.gif Tiesiog nuo organizmo priklauso.
Buvau ilgam ja isvariusi kai beveik 4 menesius mykomax kapsules vartojau, bet po to ir vel tas pats doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif
ir mane užpuolė ta bjauri liga bash.gif . Nors esu sirgus gal prieš kokius 3-4 metus bet pasitaikius progai matyt nusilpus imunitetui g.gif prikibo. Tad norėčiau pasidalint patirtim kaip juo atsikračiau. Pirmoj eilėj apsiplovimai (aš prausiausi pavadinimo nepamenu 4u.gif kapsulėm tokiom ištirpini vandenį ) ir dar naudojau Ecovag kapsules smile.gif.
Čia jūsų mintis skaičiau nuo pat pradžios iki galo, prisirašiau tiek tepalų tablečių ir visokiausių gydymo būdų.... nuo česnako iki ... smile.gif bet vis bijojau bandyti, nes mano problema susirgus buvo ta, kad aš dar vis dar maitinu 2.gif savo lelį ir negaliu bet kokių tablečių ryti ir teptis tepalus ar kaišioti ovulės.. ir t.t. tad pasirinkau Ecovag makšties kapsules kurias galima naudoti ir maitinančioms lotuliukas.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
labai gerai pasėdėt bliūde kelis kartus į dieną į vandenį įpylus kokį 10 lašų arbatmedžio aliejaus, arba šaukštą medatkų tinktūros arba apsiplauti medatkų nuovirų. čia iš asmeninės patirties, tikrai veikia geriau negu chemija, aišku reikia ir gyvenimo būdą keist, atsisakyt saldumynų visiškai, daug kefyro gert ir pan.
Atsakyti
va ką radau iš knygos "Natūralūs kasdienių negalavimų gydymo būdai" apie candida grybo gydimą cool.gif
lactopacillus acidophilus tabletės naudojamos kišti į makštį išnaikina grybelį ir atkuria mokrofloros pusiausvyrą smile.gif kas čia per tabletės?gal kuri žinote?
toliau:
jei infekcija pažeidė lyties organus padės boro rūgšties tirpalas.vieną arbatinį šaukštelį boro rūgšties ištirpinkite litre vasarošilčio vandens.
makšties grybelį naikina eteriniai levandų, kvapniųjų čiobrelių ir arbatmedžių aliejai.
Gydomoji vonia:jei norite išgydyti infekciją, į vonią įlašinkite 6 lašus eterinio arbatmedžio aliejaus ir 2 kvapniųjų čiobrelių aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 06 26, 23:43)
va ką radau iš knygos "Natūralūs kasdienių negalavimų gydymo būdai" apie candida grybo gydimą  cool.gif
lactopacillus acidophilus tabletės naudojamos kišti į makštį  išnaikina grybelį ir atkuria mokrofloros pusiausvyrą  smile.gif  kas čia per tabletės?gal kuri žinote?
toliau:
jei infekcija pažeidė lyties organus padės boro rūgšties tirpalas.vieną arbatinį  šaukštelį boro rūgšties ištirpinkite litre vasarošilčio vandens.
makšties grybelį naikina eteriniai levandų, kvapniųjų čiobrelių ir arbatmedžių aliejai.
Gydomoji vonia:jei norite išgydyti infekciją, į vonią  įlašinkite 6 lašus eterinio arbatmedžio aliejaus ir 2 kvapniųjų čiobrelių aliejaus.

Šių bakterijų yra jogurte... as vaistinej esu nusipirkus jogurto tablecių, kol kas nieko nepadeda.... gal reikia jas pabndyti į makšti? rolleyes.gif g.gif
Papildyta:

Gydomoji vonia:jei norite išgydyti infekciją, į vonią įlašinkite 6 lašus eterinio arbatmedžio aliejaus ir 2 kvapniųjų čiobrelių aliejaus.
[/quote]

O vaistinej galima nusiirkti arbatmedzio ir ciobrelių aliejaus, kiek kainuoja?
Nes jau nebezinau kokiais vaistais besigydyti, nes esu vartojusi Nizoral, Flucanozol, Mikogal, Lomexin, Cltrimazol. Gydytoja nebezino, kokiu jau man vaistu israsyti... verysad.gif Paskutini karta jau kai buvau, tai siule kazkokius vaistus uz 150 litu, neatsimenu pavadinimo, bet as atsisakiau, aisku, as tikrai sutikciau, jei buciau 100 proc isitikinus, kad jie bus veiksimingi, bet....
Atsakyti