Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Dalbara @ 2006 12 05, 18:18)

Gal kam reikia galiu padovanot Clotrimalozum tepalą   ax.gif

O kaip ta klotrimazoli reikia naudoti??? Nesuprantu, ar reikia krema kisti i maksti??? blink.gif
Nes stai cia perskaiciau, kad 5 g. reikia, tai taip ir nesuprantu!

http://www.medsci.uu...02003-01-14.pdf

24 psl.
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2006 12 06, 10:17)
O kaip ta klotrimazoli reikia naudoti??? Nesuprantu, ar reikia krema kisti i maksti???  blink.gif
Nes stai cia perskaiciau, kad 5 g. reikia, tai taip ir nesuprantu!

http://www.medsci.uu...02003-01-14.pdf

24 psl.

Ne, su tuo tepalu tik išorę reikia teplioti mirksiukas.gif jis nuo niežėjimo perštėjimo
Atsakyti
Klausykit,gal kas zinot kuo skiriasi pienlige nuo vaginozes? Kaip atskirti?
Atsakyti
geriau padeda CLOTRIMAZOL ZVAKUTES( maksties), bet ir tepaliuko ant virsaus, t.y.isores irgi gerai,bet kai gydaisi,duok savo drauguziui patept irgi,nes kai mum praeina,jie paskui vel apkrecia mus ta zaraze g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2006 12 07, 00:46)
Klausykit,gal kas zinot kuo skiriasi pienlige nuo vaginozes? Kaip atskirti?

vaginozei būdingas blogas kvapas - na aš čia švelniai išsireiškiau lotuliukas.gif
ir dar rusvos ar žalsvos išskyros
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 12 06, 23:24)
vaginozei būdingas blogas kvapas - na aš čia švelniai išsireiškiau lotuliukas.gif
ir dar rusvos ar žalsvos išskyros

Žuvies kvapas verysad.gif
Atsakyti
nors ir grybelis nevisad kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kas gere Orungal nuo grybelio? tiesiog kaina ispudinga apie 240 litu... gal padeda taip pat ispudingai g.gif
Atsakyti
jei daznai atakuoja zaraze,galima profilaktiskai isgert 1 MIKOMAX or MAKOMAX( neatsimenu tiksliai) tablete,ja galima tik 1 tablete per 3 menesius,ji nuo visu grybeliu ir kito s... rolleyes.gif
kaip mane vos ne kas menesi atakavo, tai daktare pasiule isgert profilaktiskai, ir zinot tfu tfu tfu buvo gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2006 12 08, 13:20)
Norejau paklausti, gal kas gere Orungal nuo grybelio? tiesiog kaina ispudinga apie 240 litu... gal padeda taip pat ispudingai  g.gif

mano gydytoja, pas kurią lankiausi nėštumo metu , žadėjo šiuo vaistu išgydyt. bet dar nebuvau, o ir grybas nebetaip puola. tfu tfu tfu..............
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2006 12 08, 15:16)
jei daznai atakuoja zaraze,galima profilaktiskai isgert 1 MIKOMAX or MAKOMAX( neatsimenu tiksliai) tablete,ja galima tik 1 tablete per 3 menesius,ji nuo visu grybeliu ir kito s...  rolleyes.gif
kaip mane vos ne kas menesi atakavo, tai daktare pasiule isgert profilaktiskai, ir zinot tfu tfu tfu buvo gerai  thumbup.gif

O man gydytojas rekomendavo šią tabletę gert, prieš pradedant vartot antibiotikus, nes po antibiotikų vartojimo labai tikėtina, kad prasidės ir grybelis.
Atsakyti
ne tiketina o taip ir buna biggrin.gif
Atsakyti