Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

[quote=zuikiausia,2004 09 16, 19:22]
Turejau as irgi sia probelema... dabar jau gal 3men praejusi ji man. Pati itariau, o po to ir KT inf. lapeli radau, kad kontarceptiku vartojimas sudaro palankias salygas Candida albicans grybeliui veseti... kitaip sakant, KT sukuria terpe, kurioje butu visu pirma sunku judeti spermatozoidams, o salut efektas, yra antroje vietoje wink.gif

va va va, man tai ypac nuo KT pienlige buna, todel negalim naudotis siuo apsisaugojimo budu. Kiek daktaru isbandziau, puse metu myletis normaliai negaledavom, kiek pinigeliu isleidom, o ir tarpusavio santykiam tai nepadejo. Buvo didelis isbandymas. Kol galiausiai nusprendziau nebegerti KT ir pienliges jau apie metus nera, jei pajauciu pirmus pozymius, prasiplovimus pasidarau su tantum rosa arba elementariausia soda 1 saukstelis 1 litrui virinto vandens. Palauki kol atves ir kai dar drungnas buna su pompike prasiplauni. Dar del visa ko nesimyleti dienele kita kol isitikini , kad tikrai viskas ok. Ir toliau dziaugiesi gyvenimu thumbup.gif
Atsakyti
bet ne visom taip pasisekė kaip tau unsure.gif
Atsakyti
na man dar mazakraujyste buvo rade- issigydziau. O dabar su skranduku vargstu, tai beveik tu paciu produktu, kur rekomenduojama saugojantis nuo pienliges nevalgyti, man irgi negalima. Turbut del to ir pienlige jau metai nepuola tpiu tpiu tpiu 3 kartus blush2.gif
Man vienas is ginekologu labai neigiamai atsiliepe apie oralini smileysex.gif , apie tamponu naudojima, apie aptemtus rubus. Keliu is siu punktu atsisakiau ax.gif , tai gal vis del to padeda. Be to grieztai perspejo, kad negalima visiem seimos nariams tuo paciu ranksluosciu naudotis( nors tai ir taip zinojau). Liepe daznai ranksluoscius keisti ir naudoti kojom, dziundzei ir veidui atskirus ranksluoscius (taip ir darydavau visa gyvenima). Bet perspejo, kad TEN valytis irgi reikia ne bet kaip. Pvz.: putuke su vienu ranksluoscio galu arba puse nusivalai, o uzpalakiuka su kitu(-a). Butinai liepe lyginti triusikelius ir ranksluoscius ( bet tai kazkaip ne visada igyvendinu). Ir stringu niekaip nepavyksta atsisakyti, bet stengiuosi ziureti, kad jie nebutu labai aptempti.
Mano mamai tai po baseino visalaika pienlige atsiranda. As taip noriu pasportuoti baseine, bet bijausi, kad ir man nebutu kaip mamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Dange- @ 2006 12 08, 23:48)
O man gydytojas rekomendavo šią tabletę gert, prieš pradedant vartot antibiotikus, nes po antibiotikų vartojimo labai tikėtina, kad prasidės ir grybelis.

o as perskaiciau, kad jei kartojasi grybelis ar esi rizikos grupej - vartoji kontraceptikus ar sergi diabetu - gerai viena Mikomax tablete po menesiniu ir taip puse metu. Tai bandysiu. gal pades unsure.gif
Atsakyti
man pablogėja net vonioj išsimaudžius, tai dabar tik po dušu. o stringų tai nė už ką nenešioju, nors norėčiau schmoll.gif . bet po to šakės. taip pat ir kelnes renkuosi labai atsargiai. o tuos beveik visus išvardintus dalykus ir aš vykdau, bet nelabai tai turi įtakos, ypač kelnaičių lyginimas schmoll.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad didelę įtaką turi mityba. Kai beveik atsisakiau saldumynų ir miltinių patiekalų, jaučiuosi žymiai geriau. Nors man tai ir buvo didelė auka, bet gera savijauta svarbiau. doh.gif

Dar manau, kad kovojant su šia liga, reikia turėti daug kantrybės. rolleyes.gif
Atsakyti
o as puse dienos negavusi saldumyno dabar taip noriu kad nebegaliu lotuliukas.gif eisiu resursu ieskot doh.gif
Atsakyti
as seniau irgi daznai kentejau nuo pienliges... o kaip erzina doh.gif bet ir KT geriau, i kas svarbiausia - naudojau iklotus, kas yra nereaaaliai geros salygos siam grybeliui... dabar po gimdymo nenaudoju iklotu, tai tfu tfu tfu - lyg ner bigsmile.gif
Atsakyti
klausykit,kas galetu but jei krutys lb skauda ir isskyros baltos eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelli: 12 gruodžio 2006 - 01:03
QUOTE(lelli @ 2006 12 12, 02:02)

gal uzdegimukas
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2006 12 12, 03:02)

o gal nėštumas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors galėtų pasakyt, kurie vaistai parduodami be recepto? Kiek ieškojaus, tai praktiškai visi nuo vaginozės receptiniai, o kol as pas gydytoja nukeliausiu,,,,, doh.gif
Dėkui
Atsakyti