Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

man tai išvis keisti dalykai dedasi su tom išskyrom.Priklausomai nuo ciklo dienos jos būna, kad labai tirštos pasidaro, bet jokia pienlige nesusergu. KT negeriu, nes jos dar labiau tirština. Čia man taip jau kokie dveji metai. Turbut toks organizmas. Kai gėriau KT tai ir pienlige nepraiedavo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky81: 17 gruodžio 2006 - 17:10
As sirgau daugybe kartu pienlige, tai vis prirasydavo zvakuciu ir liepdavo sodos voneles darytis. Praeidavo tam kartui, o uz kiek laiko vel viskas kartodavosi. Neisivaizduoju kodel man gydytoja nei kart neuzsimine apie Diflucan, apie siuos vaistus isgirdau is drauges, nusipirkau ir vienos tabletes uzteko kad iveikciau sita nemalonu dalyka. Jau 2 metai nesu susidurus su niekuo kas primena pienlige.
Atsakyti
siais laikais zmonem patiem reikia tiek viskuom dometis ir negalima aklai pasitiketi daktarais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2006 12 17, 23:36)
As sirgau daugybe kartu pienlige, tai vis prirasydavo zvakuciu ir liepdavo sodos voneles darytis. Praeidavo tam kartui, o uz kiek laiko vel viskas kartodavosi. Neisivaizduoju kodel man gydytoja nei kart neuzsimine apie Diflucan, apie siuos vaistus isgirdau is drauges, nusipirkau ir vienos tabletes uzteko kad iveikciau sita nemalonu dalyka. Jau 2 metai nesu susidurus su niekuo kas primena pienlige.

reiškia , galima sakyti, tu įeini į laimingųjų sąrašiuką lotuliukas.gif aišku toli gražu ne visi gydytojai domisi, bet šiaip tai aš jau daug išbandžiusi ir dažnai grįžtu prie tų sodos vonelių doh.gif
Atsakyti
o diflukan tabletes ar zvakutes? g.gif as irgi pirma kart girdziu...
Atsakyti
Diflucan yra kapsules, jos parduodamos tik po viena kapsule pakuoteje. Jei liga atsinaujina, po kazkiek laiko galima dar viena isgert, siaip jos labai stiprios. Parduodamos be recepto!
Atsakyti
girdetas pavadinimas, gal ir pati jas naudojau nepamenu, nes tiek visko isbandzius buvau. O dabar jauciu ir vel ta zaraza puola.

Nu beda po viena nevaiksto verysad.gif
Atsakyti
pries nepilnus metus kankinausi su ta zaraza, jau kiek pinigu isleidau, galvojau viskas baigesi. Padariau isvada, kad cia daug labai nuo imuninės sistemos priklauso, o dar ir stresai savo padaro. Taip pat dar ir su skranduku kankinuosi, rugstingumas kyla. Tai kazkaip susimasciau g.gif , ko jau cia taip mano organizmas rugsteja. Radau tinklapiuka nebloga. Tiesiogiai neraso, kad susije su pienlige, bet juk pienlige- infekcija, tai kaip ir galima teigti, kad pienlige galima susirgti ir sutrikus organizmo rugstinei- sarminei pusiausvyrai.Paskaitinekit. Gal ir jum kokių minčių kils :

http://www.basica.lt...ti/savijauta/90

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 01 02, 00:36)
pries nepilnus metus kankinausi su ta zaraza, jau kiek pinigu isleidau, galvojau viskas baigesi. Padariau isvada, kad cia daug labai nuo imuninės sistemos priklauso, o dar ir stresai savo padaro. Taip pat dar ir su skranduku kankinuosi, rugstingumas kyla. Tai kazkaip susimasciau g.gif , ko jau cia taip mano organizmas rugsteja. Radau tinklapiuka nebloga. Tiesiogiai neraso, kad susije su pienlige, bet juk pienlige- infekcija, tai kaip ir galima teigti, kad pienlige galima susirgti ir sutrikus organizmo rugstinei- sarminei pusiausvyrai.Paskaitinekit. Gal ir jum kokių minčių kils :

http://www.basica.lt...ti/savijauta/90
mirksiukas.gif

o aš išliksiu skeptiška - visur viską reklamuoja, tik vartok ir būsi sveikas kaip ridikas doh.gif . bet ridikai dažniausiai sukirmiję lotuliukas.gif .
aišku, nežinai kas gali padėti g.gif .
o dėl rūgštingumo, tai kaip suprantu, jo ten kaip tik ir trūksta, o ne atvirkščiai.

o man ta zaraza vėl šlap pūslės uždegimą sukėlė verysad.gif , nors bjauriausio palydovo - niežėjimo tai dar nejaučiu doh.gif

tai gal nauji metai ką geresnio atneš g.gif tai to ir palinkėsiu drinks_cheers.gif
tik kaži ar kokios KIAULĖS nepakiš lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 02 sausio 2007 - 00:02
QUOTE(naca @ 2007 01 02, 01:00)

o man ta zaraza vėl šlap pūslės uždegimą sukėlė verysad.gif , nors bjauriausio palydovo - niežėjimo tai dar nejaučiu doh.gif

O ka tu darai tokiu atveju? Ir man tas pats. Perpute vejas ir labai umiai pajutau iskart ir ginekologija, ir urologija. Baisiai nesinori pas daktarus eit.
Atsakyti
QUOTE(giria @ 2007 01 04, 02:19)
O ka tu darai tokiu atveju? Ir man tas pats. Perpute vejas ir labai umiai pajutau iskart ir ginekologija, ir urologija. Baisiai nesinori pas daktarus eit.

dabar nusipirkau spanguolių tablečių, bet tik trumpai tepadeda. o geriausiai padeda meškauogių arbata. pasidarau tokią lab stipria ir pagerinėju po gurkšnį keliskart per dieną. tik baisiai bjauri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 01 04, 19:21)
dabar nusipirkau spanguolių tablečių, bet tik trumpai tepadeda. o geriausiai padeda meškauogių arbata. pasidarau tokią lab stipria ir pagerinėju po gurkšnį keliskart per dieną. tik baisiai bjauri schmoll.gif

As atradau homeopatinius Reneel (nuo slapimtakiu), anksciau buvau pirkusi, tai sisyk suvartosiu. Gal kiek pades. Ir aisku arbatos. O jei nepades, reiks eit pas gydytoja.
Atsakyti