Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 09, 15:09)
nu prieš įdedant tai tikrai galima  biggrin.gif tiesa skant, sergant pienlige kiti daktarai nerekomenduoja myletis, nu tada išsiskirt belieka  ax.gif Aš jau suigyvenau su ta liga - niežti, pasikasau, pasitepu ir gyvenu toliau, o ka daryt  ax.gif

[Sveikos. Nors aš pirmąkart čia, bet noriu Jus nuraminti - su šita zarazna bėda gyvenu jau beveik penkerius metus doh.gif , maža to, tai tiek pat, kiek ir su savuoju vyru - jeigu nesimylėčiau su juo dėl šito įsikabinusio grybo, tai būčiau nesimylėjus beveik visą santuokos laiką g.gif. Išbandžiau jau viską. Vyrą taip pat karts nuo karto nuvarau pasitikrinti, bet jam tikrai niekad nieko blogo nebuvo radę - taigi nebūtinai abu partneriai su ta zaraza kaip susitarę kovot turi. Tiesa, po vieno tokio "stipraus gydymo", atsidūriau ligoninėj su stipriai išreikšta dilgyne ir beprasidedančiais tinimo priepuoliais, tad noriu perspėti, kad ypač alergiškos merginos ir moterys, būkite atsargios!!!
Žinoma, pati dar neatradau nieko, kas mane pačią gelbėtų, deja verysad.gif , negaliu patarti ir kitoms. Rodos, ir maistą reguliuoju, saldumynų vengiu, vaistų išbandyta krūvos ir už po daug Lt smile.gif, vonelės įvairios, jokių sintetinių apatinių, o vis tiek, niekaip negaliu atsikratyti tos kankynės. Blogiausia, kad jau penkeri metai negaliu susilaukti vaikelio, o gydytojai dėl to nuolat vešinčios candidos atsisako tikrinti praeinamumą, kad nepaslinktų infekcijos tolyn.... doh.gif , va taip ir gyvenam.
Todėl labai labai linkiu visoms geležinės kantrybės!!! ]
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 03 13, 12:32)
tai kuom tada gydytis? tik zvakutem, praplovimais , cesnaku, papildais?
Dar perskaiciau, kad sergantiems kandidoze butina valytis organizma. Gal padetu  unsure.gif , bet pinigu specialiem centram nera, o paciai eksperimentuot baisu. doh.gif

TAIP, VIETINIAIS VAISTAIS ax.gif na dėl to organizmo valymo tai visokių nuomonių yra ax.gif Galim prisivalyt taip, kad da blogiau bus...

QUOTE(Laurynukas @ 2007 03 13, 13:45)
Blogiausia, kad jau penkeri metai negaliu susilaukti vaikelio, o gydytojai dėl to nuolat vešinčios candidos atsisako tikrinti praeinamumą, kad nepaslinktų infekcijos tolyn.... doh.gif , va taip ir gyvenam.

tai ką jie tada gali patart...aš nebesuprantu...kas čia gaunasi - 21 amžiaus nauja neišgydoma liga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 03 13, 14:32)
tai kuom tada gydytis? tik zvakutem, praplovimais , cesnaku, papildais?
Dar perskaiciau, kad sergantiems kandidoze butina valytis organizma. Gal padetu  unsure.gif , bet pinigu specialiem centram nera, o paciai eksperimentuot baisu. doh.gif

tą organizmo valymą siūlo visiems ir nuo visko doh.gif . manau, kad čia tik reklama g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 03 13, 16:12)
tą organizmo valymą siūlo visiems ir nuo visko doh.gif . manau, kad čia tik reklama g.gif

ot už tai, kai liga naudojamasi komerciniais tikslais, tai žmogus tą suvokęs niekuo nebetiki, o įsitikinimai daug lemia išgijimą...
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 03 13, 17:12)

drinks_cheers.gif

beje, pamenat as sakiau, kad man israse "ecovag". nusipirkau, jau gal kokias 5 kapsuleles sunaudojau. rodos, kad visai neblogai. arteja, mano dienos, jauciu, kad ir niezulys nori stipret, tai paziuresim kaip cia pavyks su tuo ecovag candica pergudraut rolleyes.gif

o kas del kepenu gadinimo, tai pritariu visu 100 procentu, kad po geriamu tableciu labai pablogeja savijauta.

na sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 13, 14:50)
TAIP, VIETINIAIS VAISTAIS  ax.gif na dėl to organizmo valymo tai visokių nuomonių yra  ax.gif Galim prisivalyt taip, kad da blogiau bus...
tai ką jie tada gali patart...aš nebesuprantu...kas čia gaunasi - 21 amžiaus nauja neišgydoma liga  ax.gif

[...panašu į tai, deja verysad.gif , kažkoks nesusipratimas...]
Atsakyti
QUOTE(Laurynukas @ 2007 03 13, 14:45)
[Blogiausia, kad jau penkeri metai negaliu susilaukti vaikelio, o gydytojai dėl to nuolat vešinčios candidos atsisako tikrinti praeinamumą, kad nepaslinktų infekcijos tolyn.... doh.gif , va taip ir gyvenam.

O tai del pienliges negali pastoti? ar kita priezastis... g.gif
as galvoju, kad artimiausiu metu noreciau jau galvoti apie vaikus, bet jei neissigydau grybelio, tai negaliu apie juos galvooti? verysad.gif
Atsakyti
Jau antrą dieną geriam ( abu su vyru del visa ko) Dida papildą. Kol kas pakitimų, šalutinių poveikių nepastebiu. Bet jau šlykštumas tų tablečių, gerai kad kramtyti nereikia. smarvę iš toli užuodžiu. Dabar tikrai tikiu, kad tas brudas net candida naikinti gali, nė joks kirminas ar bacila neturėtų jam atsilaikyti. Stengiuosi kuo greičiau išgerti ir užsigerti nemažu kiekiu vandenuko. O gerti rekomenduojama bent 60 dienų. Kaip reiks prisiverst ta brudą gert tiek ilgai doh.gif
Ant dėžutės rekomenduojama laikytis tokios nerealios dietos, tai numirčiau jei taip valgyčiau. Svarbiausia stengiamės cukraus atsisakyti ir bemielę duona arba ryžių paplotėlius perkamės. Bet va gripas puola verysad.gif , tai noriu nenoriu reikia medutį laižyti ir kivius valgyti. Na gal dėl kelių dienelių nepabloginsiu padėties. unsure.gif Kažkur girdėjau, kad candidai nepatinka kokosų aliejus. Tai kai norim ko skanaus pagraužti, vietoj visokiu saldumynu, perkamės kokoso riešutą.
Kadangi gripas puola, tai ir ežiuolę imunitetui stiprinti geriu, o planuose B grupes vitaminai.
Va tokios tokelės.
Labai tikiuosi, kad mano kančios atsipirks. rolleyes.gif Svarbiausia galvot optimistiškai ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va baigiau "macmiror" zvakuciu kursa.....atrodo jauciuosi gerai, bet bijau ka ir sakyt.....tfu tfu tfu....bet diskonfortas per tas astuonias dienas tai nerealus, tos isskyros tokios ryskiai geltonos,nu taip neestetiskai atrodo,iklotus 3-4 katrus per diena keiciau.....paziuresim kokie rezultatai ateity bus rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 03 15, 18:12)
Svarbiausia galvot optimistiškai ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrez @ 2007 03 14, 17:53)
O tai del pienliges negali pastoti? ar kita priezastis... g.gif
as galvoju, kad artimiausiu metu noreciau jau galvoti apie vaikus, bet jei neissigydau grybelio, tai negaliu apie juos galvooti?  verysad.gif

tikrai ne mirksiukas.gif berods ji nerašo, kad būtent nuo grybelio nepastoja, bet kad negali dėl jo atlikti tyrimų.
aš 2 vaikų susilaukiau turėdama tą zarazą. pastojau po pirmo bandymo. tiesa, kartą persileidau, bet kam nebūna, tai gal kita priežastis.

o pirmo besilaukiant visai praėjo tas grybas rolleyes.gif . su antru tai oi oi oi doh.gif , bet užtat maitinant nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 03 13, 11:26)
Kai gerai pagalvojau, tai nuo diflukan tabletes, taip pat nosi niezejo. Tai mane labai liudina, nes flukonazoliai vieni naujausiu ir efektyviausiu vaistu. Ir esant pasikartojanciai pienligei, ju reikia gerti puse metu du kartus i menesi.

Mane prieš 6 metus pusės metų Diflucano kursas išgydė taip puikiai, kad neturėjau tos zarazos nei per nėštumą, nei po dar 2 metus.
Bet po to kai vėl reikėjo pagerti tą Diflucaną (po kokių 3 metų), man pasireiškė alerginę reakciją - išberdavo visą lūpą baisiau už herpesą ir poveikio nuo tos tabletės visiškai nebuvo (bandžiau kelis kartus, nes galvojau, gal tai išties herpis, bet trečia dieną npo tabletės nulait išberdavo). Tai gydytoją paskyrė Ketozolą (ar ketonozolą). Kai tas Ketozolas dingo iš vaistinių, jokių tabliečių tinkamų man nebeliko, tai dabar belieka tik žvakutės ir ir gerosios bakterijos į vidų+dieta. doh.gif
Atsakyti