Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

O as maloniai buvau nustebusi siandien, kai suzinojau, kad musu klinikoj jau nemokama pas ginekologe. Bet va eiles..... Gavau taloneli tik kovo 20d. Tai bet esu tikra kad man vel pienlige. O dar mmm prasidejo. Savaime negydoma tikrai nepraeis. Teks vis tiek paciai gydytis ir pas ginekologe nueisiu tik pasitikrint ar mano gydymas buvo sekmingas ir pasikonsultuot, ka toliau daryti.
Gal kuri zinot ar galima per menesines tablete kokia isgerti? Kiek jums dazniausiai israso: viena ar dvi? g.gif
O del tu papildu, tai as tikrai susidomejusi esu. Reiks turbut isbandyti. Tik neapsisprendziu kuri, nes abu labai skirtingi. Vienas su gerosiomis bakterijomis, kitas su ivairiausiom zolytem ir kaina gerokai skiriasi. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrez @ 2007 03 05, 15:53)
As turiu irgi problemu su skrandziu, man ir gastritas, ir zarnyna skauda... tai as geriu rytais actimel, tai man bent zarnynui geriau, nes ten yra geruju bakteriju, kurios ir pienligei gerai, ir dar geriu Lepicol... tai mano zarnynui padeda... o su pienlige vistiek nepasiseka kovot  verysad.gif  dabar gerai, bet po menesiniu man atsiranda visada, ir kokia savaite tesiasi, nuotaikos nebuna, isgeriu mycomax nepadeda, tepu clotrimazoliu, sedziu vonioje su arbatmiedzio aliejumi.... ir po savaites praeina.... po to viskas gerai, po menesiniu vel tas pats!!!  doh.gif

Siandien su daktaras man taip sukritikavo ta aktimeli... doh.gif O as irgi buvau isitikinusi, kad gerai ir kad jame daug naudingu bakteriju. Pasirodo skrandzio rugstis dauguma tu bakteriju sunaikina. Gydytojas sake, kad geriau gerti kokias nors kapsules su netirpiu skrandyje apvalkaleliu, tada tos gerosios bakterijos visos paklius i zarnyna. Taip ir likau pasimetusi. Juk mociutes gerdavo rugpieni, kefyra ir viskas joms gerai budavo. Tai suprask, kas geriau dabar, zmogau doh.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimelis.... esu girdejusi kazkur nuomone, kad b grupes vitaminu negalima gerti, kai pienlige sergi. O man kaip tik daktaras dabar israse, nes visi pozymiai rodo, kad man ju trukumas. Liepe menesi pagerti. Taip kaip is tikruju. Galima ar negalima?
Sakau, gal ten turejo omeny tokius b grupes vitaminus, kur kartu su mielem? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 03 08, 11:45)
Teks vis tiek paciai gydytis ir pas ginekologe nueisiu tik pasitikrint ar mano gydymas buvo sekmingas ir pasikonsultuot, ka toliau daryti.
Gal kuri zinot ar galima per menesines tablete kokia isgerti? Kiek jums dazniausiai israso: viena ar dvi? g.gif

Polygynax žvakutes, kiek žinau, galima naudoti ir mėnesinių metu, tai yra parašyta ir informaciniame lapelyje.
O aš pati dabar jaučiuosi neblogai, man padėjo Lomexin žvakutės ax.gif . Tiesa, aš jau pora mėnesių geriu alaus mieles, tai gal negerai, kitą savaitę vėl eisiu pas gydytoją, reikės paklausti.
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 03 08, 15:46)
Polygynax žvakutes, kiek žinau, galima naudoti ir mėnesinių metu, tai yra parašyta ir informaciniame lapelyje.
O aš pati dabar jaučiuosi neblogai, man padėjo Lomexin žvakutės  ax.gif . Tiesa, aš jau pora mėnesių geriu alaus mieles, tai gal negerai, kitą savaitę vėl eisiu pas gydytoją, reikės paklausti.

jei tau gereja, reiskia tavo organizmas atsparus mieliu grybeliams. Bet siaip nerekomenduoja sergant kandidoze gerti alaus mieliu, taip pat ir aulaus. schmoll.gif
Papildyta:
Radau visai netycia daug straipsniu apie pienlige. Pasitikslinau visus sau neaiskius klausimus. Taigi nusprendziau nusipirkti kokia tablete is flukonazoliu grupes, nes netgi rekomenduoja per mmm ju gerti.
Jau apsisprendziau pirktis papildu kur minejau auksciau.
O pasirodo pienlige is tikruju susijusi su padidejusiu rugstingumu, gali net sukelti gastrita.
Stai viena sis geru staripsniu. Rekomenduoju paskaityti:
http://www.sveikaszm...r...1&ligid=144
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 03 08, 17:18)
jei tau gereja, reiskia tavo organizmas atsparus mieliu grybeliams. Bet siaip nerekomenduoja sergant kandidoze gerti alaus mieliu, taip pat ir aulaus.  schmoll.gif
Papildyta:
Radau visai netycia daug straipsniu apie pienlige. Pasitikslinau visus sau neaiskius klausimus. Taigi nusprendziau nusipirkti kokia tablete is flukonazoliu grupes, nes netgi rekomenduoja per mmm ju gerti.
    Jau apsisprendziau pirktis papildu kur minejau auksciau.
    O pasirodo pienlige is tikruju susijusi su padidejusiu rugstingumu, gali net sukelti gastrita.
    Stai viena sis geru staripsniu. Rekomenduoju paskaityti:

Turbūt bus geriau, jei atsisakysiu alaus mielių g.gif . Būk gera, po papildų vartojimo parašyk, kiek jie tau padėjo mirksiukas.gif .
O straipsniukas įdomus ir naudingas smile.gif .
Atsakyti
Tai kaip suprantu dar musu tarpe nera vartojusiu Candilact arba dida Candida Albicans Balance papildu? schmoll.gif Arba as nekantri labai. Galvoju gal pati pabandyti. Jau geriau pinigelius papildam isleisti, negu nueit pas ginekologe , suplot 50 Lt ir vel nieko naujo neisgirst ir gaut recepta tiem patiem vaistam, kuriuos ir taip jua zinau. tik kazin kada tuos papildus geriau butu pradeti gerti g.gif . Dar pirma nusipirkti juos kazkur reikia doh.gif Nebezinau net ka daryti. Taip viskas kisenei atsiliepia del tos pienliges. verysad.gif
[/quote]

Paskaiciau as siuos abu vaistus ir apsisprendziau pirkti dida candida albicans balance, nors kaina 70 lt, bet man patiko sudetis, kad viskas is zoleliu. be to, juose yra 90 tab. tai 45 dienas reikia gerti po 2 tabletes, o paskiau po viena. tai jau kai po viena reikes gerti, tai uzteks 3 menesiams sios pakuotes, tada gaunasi per menesi ne tiek jau ir daug...
Atsakyti
aš va čia pirmakart nugirdau kad prie fentikonazolio nepriprantama- reiks pabandys LOMEXIN žvakutes, o gal mačys...
Papildyta:
QUOTE(Ingrez @ 2007 03 09, 11:40)
Paskaiciau as siuos abu vaistus ir apsisprendziau pirkti dida candida albicans balance, nors kaina 70 lt, bet man patiko sudetis, kad viskas is zoleliu. be to, juose yra 90 tab. tai 45 dienas reikia gerti po 2 tabletes, o paskiau po viena. tai jau kai po viena reikes gerti, tai uzteks 3 menesiams sios pakuotes, tada gaunasi per menesi ne tiek jau ir daug...

sėkmės 4u.gif parašyk ir mums kas gero
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 09, 12:56)

O kaip dėl lytinių santykių blush2.gif. Ar teisingai supratau, kad negalima mylėtis po žvakutės įdėjimo? Aš išvis galvojau, kad tą laikotarpį naudojant žvakutes, negalima turėti lytinių santykių. Iš pradžių, aišku net nesinori nė pagalvoti apie tokius dalykus, bet būklei pagerėjus..nors aš pati asmeniškai prisibijau-kada jau visiškai pasveikstu, tada... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 03 09, 13:38)
O kaip dėl lytinių santykių  blush2.gif.  Ar teisingai supratau, kad negalima mylėtis po žvakutės įdėjimo? Aš išvis galvojau, kad tą laikotarpį naudojant žvakutes, negalima turėti lytinių santykių. Iš pradžių, aišku net nesinori nė pagalvoti apie tokius dalykus, bet būklei pagerėjus..nors aš pati asmeniškai prisibijau-kada jau visiškai pasveikstu,  tada... blush2.gif

nu prieš įdedant tai tikrai galima biggrin.gif tiesa skant, sergant pienlige kiti daktarai nerekomenduoja myletis, nu tada išsiskirt belieka ax.gif Aš jau suigyvenau su ta liga - niežti, pasikasau, pasitepu ir gyvenu toliau, o ka daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 09, 14:09)
nu prieš įdedant tai tikrai galima  biggrin.gif tiesa skant, sergant pienlige kiti daktarai nerekomenduoja myletis, nu tada išsiskirt belieka  ax.gif Aš jau suigyvenau su ta liga - niežti, pasikasau, pasitepu ir gyvenu toliau, o ka daryt  ax.gif

lotuliukas.gif . Gerai tu čia parašei. Bet tikrai, jeigu pastoviai kartojasi ta nesąmonė, tai ne kažin kas...
Atsakyti
taipssss, aš čia naujokė mirksiukas.gif
.... antibiotikai gyvatės privedė verysad.gif ...
tai dabar greit parašot, kurie vaistai nerecptiniai ir kurių šnd galėčiau nusipirkti vaistinėj, nes per ilgą savaitgalį nusišausiu gun_bandana.gif arba ką nors nušausiu gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2007 03 09, 14:36)
taipssss, aš čia naujokė  mirksiukas.gif
.... antibiotikai gyvatės privedė  verysad.gif ...
tai dabar greit parašot, kurie vaistai nerecptiniai ir kurių šnd galėčiau nusipirkti vaistinėj, nes per ilgą savaitgalį nusišausiu gun_bandana.gif arba ką nors nušausiu  gun_rifle.gif

Man padeda Polygynax žvakutės smile.gif . Šiuo metu gydytoja priskyrė Lomexin žvakučių (jau keturias sunaudojau), jaučiu pagerėjimą, bet dar nėra visai gerai. Esu gėrusi Nystatin tabletes, man tai nieko gero schmoll.gif .
Aš irgi nebegaliu gerti antibiotikų g.gif .
Atsakyti