Man šis vardas pats gražiausias, nes mano mergytė Austėja
.Ir man visai nesvarbu, kad dabar daug jų yra, svarbu man patinka ir laaaaaaabai tinka mano mergytei

Savotiskas
Aciu mamytes uz nuomone, bet "nuvalkiotas"
koks cia pasakymas, nu ka as zinau. As taip pat manau kad sis vardas nuostabiausias pasaulyje

Labutis.Man taip pat grazus sis vardas.Ir reiksme jo grazi-biciu deive.
Gražus
... Kad ir jis nuvalkiotas, bet mano manymu jo karta jau nuplaukė, todėl davus tokį vardą, dukrai bus sunku surasti jos amžiaus bendravardžių... Nes duoda dabar tokius retus ir lietuviams neįprastus vardus...

super

Mano dukrytės vardas irgi Austėja. Gražus,mielas
Bet dėl dažnumo nesutinku. Ir manau,kad rašančios apie tai tik girdėjo ir susidarė klaidingą nuomonę. Tikrai mieste ar kitur retokai išgirsi šį vardą,priešingai nei Gabrielė,Gabija ar Kamilė..
Bet net ir tokiu atveju vadint vardą "nuvalkiotu" negalima.Tegu bus jis ir 1001-vistiek kiekvienai mamytei jis vienas vienintelis ir GRAŽIAUSIAS

Bet net ir tokiu atveju vadint vardą "nuvalkiotu" negalima.Tegu bus jis ir 1001-vistiek kiekvienai mamytei jis vienas vienintelis ir GRAŽIAUSIAS

QUOTE(Papugele @ 2006 08 16, 14:53)
Mano dukrytės vardas irgi Austėja. Gražus,mielas
Bet dėl dažnumo nesutinku. Ir manau,kad rašančios apie tai tik girdėjo ir susidarė klaidingą nuomonę. Tikrai mieste ar kitur retokai išgirsi šį vardą,priešingai nei Gabrielė,Gabija ar Kamilė..

Visiskai sutinku :

Vards tai labai gražus, tik dabar jau labai dažnas pasidarė
man tai labai gražus šis vardukas