Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

4u.gif Man labai grazus vardas,ir nepasakyciau,kad nuvalkiotas .Asmeniskai as siuo vardu pazystu tik viena mergaite,ne taip kai pas sunu darzeli buvo keturios Agnes,trys Gabrieles.
Atsakyti
Man šis vardas pats gražiausias, nes mano mergytė Austėja 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Ir man visai nesvarbu, kad dabar daug jų yra, svarbu man patinka ir laaaaaaabai tinka mano mergytei thumbup.gif
Atsakyti
Savotiskas
Atsakyti
Aciu mamytes uz nuomone, bet "nuvalkiotas" protest.gif koks cia pasakymas, nu ka as zinau. As taip pat manau kad sis vardas nuostabiausias pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
Labutis.Man taip pat grazus sis vardas.Ir reiksme jo grazi-biciu deive.
Atsakyti
Gražus thumbup.gif ... Kad ir jis nuvalkiotas, bet mano manymu jo karta jau nuplaukė, todėl davus tokį vardą, dukrai bus sunku surasti jos amžiaus bendravardžių... Nes duoda dabar tokius retus ir lietuviams neįprastus vardus... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ayra: 15 rugpjūčio 2006 - 23:15
super thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytės vardas irgi Austėja. Gražus,mielas wub.gif wub.gif Bet dėl dažnumo nesutinku. Ir manau,kad rašančios apie tai tik girdėjo ir susidarė klaidingą nuomonę. Tikrai mieste ar kitur retokai išgirsi šį vardą,priešingai nei Gabrielė,Gabija ar Kamilė.. blink.gif
Bet net ir tokiu atveju vadint vardą "nuvalkiotu" negalima.Tegu bus jis ir 1001-vistiek kiekvienai mamytei jis vienas vienintelis ir GRAŽIAUSIAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 08 16, 14:53)
Mano dukrytės vardas irgi Austėja. Gražus,mielas wub.gif  wub.gif Bet dėl dažnumo nesutinku. Ir manau,kad rašančios apie tai tik girdėjo ir susidarė klaidingą nuomonę. Tikrai mieste ar kitur retokai išgirsi šį vardą,priešingai nei Gabrielė,Gabija ar Kamilė.. blink.gif
Bet net ir tokiu atveju vadint vardą "nuvalkiotu" negalima.Tegu bus jis ir 1001-vistiek kiekvienai mamytei jis vienas vienintelis ir GRAŽIAUSIAS 4u.gif

Visiskai sutinku : smile.gif Mano dukrele Austeja ir neteko jo girdeti nei darzelyje i kuri eina,nei kieme ,o ir gatveje ..o vat Gabrieliu ir Gabiju tai ojojoi.. ohmy.gif visur girdejau ir is kur tas populiarumas? g.gif
Atsakyti
Gal ir neblogas rolleyes.gif
Atsakyti
Vards tai labai gražus, tik dabar jau labai dažnas pasidarė
Atsakyti
man tai labai gražus šis vardukas thumbup.gif
Atsakyti