Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

QUOTE(Sniega1 @ 2006 10 08, 15:11)
labai grazus , bet labai jau daug tu Austeju dabar

Sutinku
Atsakyti
Lietuviškas skambus vardas thumbup.gif Tikrai gražus smile.gif
Atsakyti
Gražus vardukas, tik kąd labai jų daug jau yra...
Atsakyti
Austėja gražus vardas, bet ar nebus klasėje 3 Austėjos, tai klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2006 11 09, 18:28)
Austėja gražus vardas, bet ar nebus klasėje 3 Austėjos, tai klausimas  g.gif

Labiau pergyvenk,kad klasėje nebūtų 6 Gabrielės,Kamilės ar Gabijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2006 08 14, 19:23)
Mano dukrelės vardas Austėja. Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie šį vardą.

Vardas gražus. Mes irgi tokį norėjom duoti, bet paskui pagalvojom, kad jį iškart sutrumpinsim, nei paskui kiti tą darys. Todėl mergaitei davėm vardą Austė. Tiesą sakant, kažkodėl visi jį ilgina.... doh.gif
Atsakyti
Mes savo dukrytei taip pat išrinkom Austėjos vardą. Ir visai nesvarbu,kiek darželyje ar klasėje bus Austėjų,svarbu,kad pas mus giminėj ir draugų rate ji vienintelė tokiu vardu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2006 11 13, 00:35)
Mes savo dukrytei taip pat išrinkom Austėjos vardą. Ir visai nesvarbu,kiek darželyje ar klasėje bus Austėjų,svarbu,kad pas mus giminėj ir draugų rate ji vienintelė tokiu vardu. smile.gif

Taip, labai svarbu rolleyes.gif aš savo dukters jau taip pavadinti negalėsiu, nes vyro brolio dūkra - Austėja smile.gif
Atsakyti
Gal ir gražus bet savo vaikui nedočiau tokio vardo nenoriu neko ižeist bet
man jis skamba kaip audeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2006 11 14, 13:39)

Reikia gilintis i vardo prasme,tai senas,pagoniskas vardas,o ne tai kaip jis skamba. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 11 13, 01:08)
Taip, labai svarbu  rolleyes.gif aš savo dukters jau taip pavadinti negalėsiu, nes vyro brolio dūkra - Austėja  smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi šis vardas patinka, bet irgi jau "užimtas" biggrin.gif Pusseserės dukra Austėja, tai jau nebesinorėtų duoti tokio paties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2006 11 14, 11:39)

Įsižeisti nėra ir ko smile.gif ,bet iš kiekvieno vardo galima surasti palyginimų,pasišaipymų. mirksiukas.gif
Atsakyti