Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

Labai gražus... good.gif
Atsakyti
Šį vardą bangom duoda, pvz mano dukra irgi tokiu vardu, bet ji visur viena, ir klasėje, ir papildomuose būreliuose, niekur daugiau nesusiduriam su tokiais pat vardais. Žiauriau yra koks Tomas, kurį visais laikais ir be sustojimo duoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2009 02 27, 11:48)
Šį vardą bangom duoda, pvz mano dukra irgi tokiu vardu, bet ji visur viena, ir klasėje, ir papildomuose būreliuose, niekur daugiau nesusiduriam su tokiais pat vardais. Žiauriau yra koks Tomas, kurį visais laikais ir be sustojimo duoda  bigsmile.gif

maniske irgi Austeja , taipat darzelio grupeja esanti viena , dar pora Austeju zinau kad yra musu mazame miestuke ax.gif
Atsakyti
Musu pirmosios irgi Austeja - man labai grazus, nors vyras rinko ir sake, jeigu bus mergaite tai bus Austeja ir antrosios rinko jis varda.
Musiskes klaseje irgi viena Austeja tik.
Atsakyti
Nors ir labai gražus vardas ( 16-os tiesiog buvau įsimylėjus), bet dėl tokio didelio populiarumo nebedėčiau
Atsakyti
Vardas grazus mirksiukas.gif , tik kad labai jau daznas g.gif
Atsakyti
Mano dukryte Austėja labai grazus vardas, nesigailiu kad pavadinom siuo vardu. 2003 buvo itin retas ir negirdetas(gimdama atsinese si vardeli, nes gime ta diena kai buvo Austejos vardadienis). Buvom nutare pavadinti Gertrudė,bet mama atvaziavo aplanlyti sako kalendoriuj kazkoks labai keistas grazus vardas, paskui apsisprendem,kad bus Austeja, taip ir liko. Labai grazu, tik ne trumpinys Auste schmoll.gif
Atsakyti
Per daug daznas pasidare..o siaip tai buvo nieko g.gif
Atsakyti
Vardukas labai gražus.Galbūt ir pavadinčiau savo dukrytę taip,bet tas vardas labai jau dažnas pasidarė ax.gif unsure.gif
Atsakyti
nevadinčiau vaiko vardu, prie kurio reiktų numeriuko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 01, 16:54)
nevadinčiau vaiko vardu, prie kurio reiktų numeriuko schmoll.gif

drinks_cheers.gif
man labai gražus, bet neduočiau dėl tos pačios priežasties verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, musu didziosios paneles vardas Austeja, taciau kai kaimynai uz pusmecio idejo si varda savo mergaitei, vos nesprogau biggrin.gif, taciau kaip ir kazkuri mamyte rase dabar jau labai labai daug austeju, deciau jau kitoki varda. Vardelis labai grazus. Maniskems panelems vyras rinko vardus.
Atsakyti