tai jei įdėjo greit iškris

Labai gražus vardas

Grazus vardas, tik deja labai daznas ir siek tiek pabodes.
Man labai grazus

Kazkada sakiau, kad jei turesiu dukra, Austeja pavadinsiu, bet persigalvojau, nes labai jau populiarus tas vardas pasidare. Nesinori vaikui duoti ir kokio labai reto vardo, bet kai ant kiekvieno kampo bendravardi gali rasti, irgi negerai.
man labai grazus bet savi dukters taip nepavadinciau,,manau ji bus Atene

kai laukiausi mano vyras sake jai gims mergaite bus austeja
ber gine sunus .man patinka trumpi vardai nes visi ilgus trumpina austeja-auste

laaabai populiarus vardukas, o jei populiarus reiskia labai grazus ir daug kam patinka
mano dukryte Austeja
as patenkinta ,be to musu miestuke mazai Austeju ,ir darzelio grupeje ji tokiu vardu viena

QUOTE(RDA @ 2007 11 29, 14:45)
Noreciau suzinoti kaip jums siitas,deje,nekrikscioniskas vardas, pries kokius 5metuku buves dar kabai retas o dabar vos ne populiariausias
Austeja-biciu deive.buvo numatytas vardukas nestumo metu.Kai gime-tiesiog "nelipo".itin grazus vardas

man labai grazus sis vardelis,bet jei jau toks jis populiarus reikes eiskoti kitokio.....
Pats gražiausias vardas, bičių deivė maža mano
Labai teisingas post'as apie "populiarumą"

QUOTE(austulle @ 2009 01 03, 02:29)
2006 statistiniais duomenimisAustėja - ketvirtas pagal populiarumą, ale Kamilė tai pirmas... Aš, pavyzdžiui, tris Margirius pažįstu, bet jų populiariausiųjų dešimtukuose nė su žiburiu nerasi... Žinoma, tai, kad yra dešimtuke, rodo, kad vardas ganėtinai populiarus, tačiau ar jūs pažįstate 10 Kamilių - juk statistiškai - jei pažįstate 6 Austėjas, tai TIKRAI turite pažinoti daugiau Kamilių - juk šis vardas gerokai aukščiau dešimtuke jau ne vieneri metai 
Tiesiog, mano nuomone, tas "pažįstu" - labai reliatyvi sąvoka.

Tiesiog, mano nuomone, tas "pažįstu" - labai reliatyvi sąvoka.

Labai teisingas post'as apie "populiarumą"

Koks skirtumas, kad populiaru, man grazusvardas as ir dedu vaikui, o Austeja tikrai grazus vardas