Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

Pirmoji asociacija su "skalbėja" blush2.gif . Tačiau jau po truputį priprantu prie šio vardo ir reaguoju ramiau, nors kas kart prisimenu tą pirmąją mintį.
Atsakyti
vardas wub.gif tai buvo vienintelis varijantas mano mergytei ir jokiu kitu nenorejau ne girdeti!!!!
Atsakyti
QUOTE(jpg @ 2006 11 14, 16:01)
Pirmoji asociacija su "skalbėja"  blush2.gif . Tačiau jau po truputį priprantu prie šio vardo ir reaguoju ramiau, nors kas kart prisimenu tą pirmąją mintį.

Mano dukros vardas yra Austeja,net nebuvau pagalvojusi apie jokias skalbejas,meskit is galvos tas nesamones doh.gif ,Tai pats tauriausias ir graziausias lietuviskas vardas.
Atsakyti
Mano vidurinioji Austeja. Kai ji gime, shis vardelis dar nebuvo toks populiarus. Nors tiesa sakant, nei giminej, nei draugu/pazystamu tarpe, nei klaseje tokiu vardu mergaiciu nera ir dabar :)Nors gatveje isgirstam bendravardes smile.gif
Mano Austeja labai patenkinta savo vardu ir kai kas nors sutrupines pakviecia Austes vardu, visuomet pataiso biggrin.gif
As tikrai nesigailiu, kad dukruzei davem si varduka - tinka jis jai labai ir labai melodingai svelnus. wub.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmą kartą ir būtų gimusi mergytė, tikrai būčiau pavadinusi Austėja ax.gif . Man šis vardas labai gražus, bet dabar tokiu vardu atsirado labai daug mergyčių, tai tikio aš jau tikriausiai nebeduočiau tongue.gif
Atsakyti
Mano dukra Austėja. Jai dabar jau 15 metų. Tada , kai gimė, šis vardas kitiems atrodė keistas ir negirdėtas. Dabar kiek girdžiu, jis tapo vienas populiariausių. Dabar gal neduočiau savo dukrai tokio vardo vien dėl populiarumo - ieškočiau retesnio, bet lietuviško ir prasmingo... neįdomu, kai klasėje mokosi keturios Miglės, ar kokios trys Gretos, Gabijos ir pan.
Atsakyti
g.gif man atrodo jei jau pavadinot vaika, tai geriau dabar net neklausti "kaip kitiem sis vardas" nes kam patinka, kam ne ir kam tau tos kritikos reikia? g.gif
Atsakyti
no jo... ka reiskia nuvalkiotas? nuvalkiotas tik paltas buna ir batai seni rolleyes.gif daznas vardas ir tiek...jau geriau daznas vardas negu tevu fantaziju vaisiai: tokie vardai del kuriu vaikams geda paskui, o aplinkiams tenka perklausineti po kelis kartus vardo. ir apskritai pastebejau kad kuo didesni provincialai ( dusioje) tuo mandresnius vardus duoda. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaitė @ 2006 12 05, 18:43)
no jo... ka reiskia nuvalkiotas? nuvalkiotas tik paltas buna ir batai seni  rolleyes.gif daznas vardas ir tiek...jau geriau daznas vardas negu tevu fantaziju vaisiai: tokie vardai del kuriu vaikams geda paskui, o aplinkiams tenka perklausineti po kelis kartus vardo. ir apskritai pastebejau kad kuo didesni provincialai ( dusioje) tuo mandresnius vardus duoda.  mirksiukas.gif

Paskutinis sakinys - thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man labai gražus vardas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2006 12 05, 19:02)
man labai gražus vardas wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Labai gražus vardas.
Atsakyti