Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

Ką reiškia "nuvalkiotas"? Kas ką valkiojo? Nemačiau dar, kad kažkas būtų valkiojęs kokią nors Austėją (ir ačiū Dievui). Kad vardas populiarus, dažnas - taip, sutinku. Gal kam ir nusibodęs, bet nenuvalkiotas. Pažįstu nevieną Austėją. Kokios mergiotės! Liux! Gražios, šaunios!
Šiuo metu bendrauju su 6-mete Austėja, velnio nešta ir pamesta, bet tokia miela mergaitė, dėl jos "kipšiukų" nė pykti neišeina. Žodžiu, labai geras emocijas kelia šitas vardas. thumbup.gif
Atsakyti
Geras vardas. Norėjau savo vyresnėlę taip pavadinti, bet jai labiau prie veido lipo tėčio pasiūlyta Aušrinė.

Dėl nuvalkiojimo... Kai pradeda trumpinti ir kraipyti, tai gal ir nuvalkiojimas, bet šiaip populiarumas rodo, kad vardas tikrai geras.
Dar pasakykit dabar, kad Gabija ir Miglė nuvalkioti... Tiesiog dabar šie vardai "ant bangos". Kažkada, pvz., Jolitos ir Jolantos buvo labai populiarios. Ir ką, vardai dėl to blogesni?
Atsakyti
Austeja wub.gif Mano vienos pazystamos mergyte Austeja, tai tokia dailute, grazute wub.gif
Atsakyti
Geras vardas thumbup.gif . As uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2006 08 14, 20:23)
Mano dukrelės vardas Austėja. Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie šį vardą.

NUOSTABUS VARDAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man BE GAALOOO gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Villke @ 2006 11 12, 17:41)
Vardas gražus. Mes irgi tokį norėjom duoti, bet paskui pagalvojom, kad jį iškart sutrumpinsim, nei paskui kiti tą darys. Todėl mergaitei davėm vardą Austė. Tiesą sakant, kažkodėl visi jį ilgina....  doh.gif

Dar papildysiu:
nematau jokios bėdos, kad vardas dažnas - kai vaikai užaugs ir išsivaikščios po pasaulį, visai kitaip atrodys, svarbu, kad vardas gražus tėvams. Jis lengvas, lietuviškas. Kai mokiausi mokykloj, mano vardas buvo labai populiarus. Bet dabar, mano draugų, pažįstamų ar šeip sutiktų žmonių rate, šis vardas jau nebe toks populiarus, ant vienos rankos suskaičiuočiau bendravardes.
Atsakyti
man iskart austeja-audeja ax.gif

nu negrazus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 06, 13:55)
man iskart austeja-audeja  ax.gif

nu negrazus  schmoll.gif

Kai pusseserė prieš 7 metus gimusiai dukrai rinko vardą ir pasakė,kad dės Austėja, tai aš lygiai taipo pat sakiau, vadins - audėja blush2.gif
Uždėjo vistiek, o dabar labai tinka tas vardas, aišku, kai įpranti, su kitu ir neįsivaizduoji... buvo,aks mkloj taip pavadino, bet iš kiekvieno vardo jei norės, ras pravardžių..
Turi sesę Lukreciją, tai dabar primena toki vieną seriala, kur buvo visos tokiom pūstom senovinėm suknelėm.. Labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus. Bičių deivėsmile.gif
Atsakyti
Žinau kad buvo dideliausias noras is mociutes pusės kad būčiau pati Austėja... Kažkodėl man palengvėjo kad aš ne Austėja... blink.gif Nors pati reikšmė tai labai graži
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2006 08 14, 19:23)
Mano dukrelės vardas Austėja. Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie šį vardą.

man tai grazus, bet tik tiek kad daug kas ji deda. ax.gif
Atsakyti
Gražus vardas. 4u.gif
Atsakyti