Toks puspigis, bet daug išeina:
Faršą (kiekis pagal norą ir piniginę) pakepinti su prieskoniais, svogūnais ir svarbiausia daug česnako, jei yra, įdėti paprikos ar dar ko nors. Išvirti pupelių. Mėsos ir pupelių santykis priklauso nuo noro ir piniginės. Viską į puodą, Dar daug prieskonių, tomato, grietinės, truputį aliejaus. Kartais įdedu raugontų agurkų. Patroškinti orkaitėje. Valgom su duona, tinka raug agurkai .
Mano vyras mėsiaėdis, jam tik mėsos ir mėsos, bet šituo patiekalu gerai pasisotina
QUOTE(mutantė @ 2005 08 03, 18:33)
Aš skaičiau paskutinius receptukus ir ne tokie jie jau pigus,
Mes su vyru kai norim pigiai pavalgyt ir pasilikti pinigelių ant alaus tai verdam žirnius su kepintais spirgučiais ir svogūnais labai skanu, o su alum super
Mes su vyru kai norim pigiai pavalgyt ir pasilikti pinigelių ant alaus tai verdam žirnius su kepintais spirgučiais ir svogūnais labai skanu, o su alum super

Kai mūsų šeimynoj buvo taupymo laikas mes irgi dažnokai vartojom Žirnius su spirgais ir svogūniukais(ir ant alaus dar likdavo

perlines kruotas isverdi, beigiant virti sutarkuotas morkas idedi ir ant stambios tarkos sutarkuotu bulviu (nedaug), truputi aliejaus. Pigumas nerealus. Tiesa, isverdus dar reikia po kaldra vlandelei padeti, kad gerai isbrinktu. Puiki vakvriene sekmadienio vakarui.
dar vienas reeptukas- i viena puoda susedi stambiai supjaustytu bulviu, morku , vistu kakliuku. Viska patusinti. Vandeni nupilti. Kol seimyna apciulps visus kauliukus, praeis 20 min.,o su juo ateis ir pasisotinimas
Che- che-che.

is pobrangiu- isverdi vermiseles, zalia farsa- uztenka tikrai labai nedaug, pakepini ant aliejaus, sudedi vermiseles ir viska ant keptuves pamaisai. Farso pagal kisene. Mes labai nedaug dedam.
O bandę virti bulvių tarkes? Aš pavadinimo to patiekalo nežinau, bet mano tėvukas dažnai darydavo. Užverdi vandenį pili bulvių tarkį ir paverdi. Tiksliai proporcijų nežinau. Gaunasi tokia skystos košės konsistencijos sriuba. Na aišku druskos įdedi. Tada valgai su grietine. Dar labai skanu kai pasidarai padažiuką - spirgučiai (labai skanu su rūkytais) svoguniukas ir grietinė

Mes tai į tuos tarkius dar žirnių arba perlinių kruopų dedam.,,Šilkinė košė". Man tai labai skanu.
QUOTE(rasyte31 @ 2005 08 08, 19:10)
Mes tai į tuos tarkius dar žirnių arba perlinių kruopų dedam.,,Šilkinė košė". Man tai labai skanu.
Tiksliai

Žinau, kad pigu valgyti vištų kaklelius ir kai po nepriklausomybės mano teta buvo bedarbė ji juos darydavo. Gal galite parašyti kokių receptukų, nes man labai skanu. Suprantu, kad valgyti nelabai ten yra ko, bet vis tiek skanu. Ir kiek maždaug reikia virti trims žmonėms. Aš ir du pavalgantys vyrai.
Dar pigu kepenėlias su bulvių koše valgyti. Skanu, bet viskas kas iš pigių produktų man sunkiai gaunasi. Gal galite pasidalinti patirtimi ką dedate, kad skaniau būtu.

Dar pigu kepenėlias su bulvių koše valgyti. Skanu, bet viskas kas iš pigių produktų man sunkiai gaunasi. Gal galite pasidalinti patirtimi ką dedate, kad skaniau būtu.
QUOTE(Kozete @ 2005 08 10, 09:11)
Žinau, kad pigu valgyti vištų kaklelius ir kai po nepriklausomybės mano teta buvo bedarbė ji juos darydavo. Gal galite parašyti kokių receptukų, nes man labai skanu. Suprantu, kad valgyti nelabai ten yra ko, bet vis tiek skanu. Ir kiek maždaug reikia virti trims žmonėms. Aš ir du pavalgantys vyrai.

O tu bandei daryti kepenelių kotletus? Gerokai skalsiau, o man asmeniškai ir skaniau

Vakar, prisiminusi vaikyste, pakepinau pasaldintam piena ismirkytas ir po to kiausinin panardintas bandeliu riekes - pigiau nieko nesugalvosi - mano vyrai kone susipese, tokio "delikateso" niekad neragave. O man paprasciausiai bandeliu like buvo.

QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 10, 09:22)
O tu bandei daryti kepenelių kotletus? Gerokai skalsiau, o man asmeniškai ir skaniau 

Bandžiau, bet man kažkokie skysti gavosi. Šiaip tai skanu, tik kartais tingisi permalti, nes tos ten kažkokie kaip siūlai aplinkui sukasi.