o tai jau jei autore butu isiskyrusi su vyru,tai jau nebutu tuscia tema?Tada visi jaustusi nusipelne tevynei,kad iskyre vargse paranojike zmona su tariamu pedofilu. As is viso girdejau,kad kinija pirmauja nelagaliai exportuojamomis prekemis. Tarkim jei vyras butu i kokia arabija isvaziaves ir nesakes zmonai,tau jau butu palaikytas teroristu , kuris tuoj koki dangoraizi kaune susprogdins?
QUOTE(Smurka @ 2006 08 16, 20:15)
Jei dėl kiekvieno pyyyrst pradėsim peizėt apie skyrybas
Smurka, aš beveik nebesuprantu iš kur tokių merginų / moterų privisę? Iš kokios skylės jos išlindo, kad taip prakaituoja? vyras tris dienas iš eilės nepabučiavo - SKIRIUOSI. Kumščiu pagrūmojo - SKIRIUOSI. Į akį įkirto - NU BŪTINAI SKIRIUOSI. Kažkoks debilizmas. Matyt ne tokie jau kvaili buvo valstybių vadovai, kurie moterims iki XX a. pradz. nesuteikė rinkimų teisės. Nu ir gal greitai suprasiu, kodėl dar iki V a. pradžios buvo labai rimtai diskutuojama ar moteris turi sielą?
Bet aš ne apie tai. Jei šitokius dalykus, kokius čia fantazuoja temos autorė man kalbėtų žmona, kaimynė ar tiesiog gera pažįstama, paduočiau jai virvę ir pasiūlyčiau pasikart. Ko gero šita lietuvaitė gyvena pernelyg gerai auksiniame narvelyje, turi daug laisvo laiko ir visiškai mažai proto....
Vienintelė nuodėmė to vyro - pinigų švaistymas bilietams į Kiniją, jei jie buvo išmesti negaunant iš to kažkokios apčiuoppiamos naudos. O visa kita.... pasakysiu tai, ką mano sesuo kažkada pasakė apie savo vyrą: lai dulkinasi su kuo nori, svarbu, kad tik iš to uždirbtų
Skyrybos bent vieną žmogų daro laimingu. Man atrodo, kad šįkart tuo laimingu žmogumi būtų vyras
(nesupykit, aš apie save tai irgi supratau....dabar noras skirtis labai ilgam praėjęs
)
Skubėjimas skirtis man atrodo karštakošiškas..gal tiesiog padiktuotas nuovargio..šeimyninio, buitinio, tarpasmeninio.
Skubėjimas skirtis man atrodo karštakošiškas..gal tiesiog padiktuotas nuovargio..šeimyninio, buitinio, tarpasmeninio.
Nieks nesiulo primygtinai skirtis, visi parase ka darytu budami Fidos vietoje ir tiek. Gal tik is sono atrodo kitaip. Bet as tikrai nesitikiu, kad Fida ims ir naudosis musu patarimais neatsizvelgdama i savo nuomone.
Cia tik diskusija
Skyrybu formules irgi nera, kaip kad ir kas islaiko santuoka vieno budo nera. Viskas priklauso nuo zmogaus. Vienam svarbus finansai is vyro, kitam kad nemustu, kitam gal istikimybe, kitam galejimas pasitiketi ir vadinti ta zmogu antra savo puse. Tad svarbiausia kas Fidai teike pirmenybe kai ji pamilo savo vyra. Jei jai nelabai savrbu, kad negali juo pasitiketi ir bijo tokiu pokstu ateityje - aisku tada ji pasirinks bent laikina atsiskyrima. Bet jei jai tai dzin, tada pereis si laikotarpi ir viskas bus gerai. Man atrodo cia negalima sakyti "skirkis butinai". As pasakiau, kad palikciau toki zmogu, nes nebutu pasitikejimo, aisku pries tai iskamantineciau gerai ir padaryciau "krata". Jei itarinejimai nepasitvirtins ir bus atskleista kazkas ko nezinau - tada atleisciau, na bet savo jausmu zmogus niekad iki galo nezinai pakol buni toj situacijoj. Viena zinau, kad jei mano vyras sako tokius dalykus ir neveza deimantu per siena - netikeciau jo planu, nes tik del deimantu apsimoketu tokios keliones. Ir labai butu keista, kad kelione i Kinija pavirto kelione i kita sali. Is Fidos postu man atrodo, kad jos vyras linkes planuoti ir tyliai ta plana saugo, pakol igyvendina. Neatrodo spontaniskas zmogus. Todle butu keista, jei sugalvojo pakeisti marsruta jau budamas svetur. Istorija siaip ar taip keista.
Cia tik diskusija
Skyrybu formules irgi nera, kaip kad ir kas islaiko santuoka vieno budo nera. Viskas priklauso nuo zmogaus. Vienam svarbus finansai is vyro, kitam kad nemustu, kitam gal istikimybe, kitam galejimas pasitiketi ir vadinti ta zmogu antra savo puse. Tad svarbiausia kas Fidai teike pirmenybe kai ji pamilo savo vyra. Jei jai nelabai savrbu, kad negali juo pasitiketi ir bijo tokiu pokstu ateityje - aisku tada ji pasirinks bent laikina atsiskyrima. Bet jei jai tai dzin, tada pereis si laikotarpi ir viskas bus gerai. Man atrodo cia negalima sakyti "skirkis butinai". As pasakiau, kad palikciau toki zmogu, nes nebutu pasitikejimo, aisku pries tai iskamantineciau gerai ir padaryciau "krata". Jei itarinejimai nepasitvirtins ir bus atskleista kazkas ko nezinau - tada atleisciau, na bet savo jausmu zmogus niekad iki galo nezinai pakol buni toj situacijoj. Viena zinau, kad jei mano vyras sako tokius dalykus ir neveza deimantu per siena - netikeciau jo planu, nes tik del deimantu apsimoketu tokios keliones. Ir labai butu keista, kad kelione i Kinija pavirto kelione i kita sali. Is Fidos postu man atrodo, kad jos vyras linkes planuoti ir tyliai ta plana saugo, pakol igyvendina. Neatrodo spontaniskas zmogus. Todle butu keista, jei sugalvojo pakeisti marsruta jau budamas svetur. Istorija siaip ar taip keista.
na kaip visada kai įsikiša vyras,tai visom reikia užsičiaupt,mus galima mulkint,į akį užvažiuot,elgtis kaip su daiktu,mes bejausmės būtybės,svarbu,kad vyrui būtų gerai,o ant ga lo tikrai lieka tik pasikart
žodžiu čia išvis kažkaip nebaisiai aiški situacija
Suma sumarum:
prisimenu seną gerą tiesą: jei nori žmogų palikt - apkaltink jį nebūtais dalykais. Tada galėsi užsidėti teisuolio (-ės) aureolę ir sakyti: aš jį palikau, nes (1,2,3...).
Kas jums vyrai (žmonos) ? Daiktai? negi jie neturi teisės į privatumą? ar reikia suprasti, kad kita pusė turi teisę kamantinėti ir dar kaip pasakyti atlikinėti "kratą"? Kažkoks išsigimimas.
Kas per mutančių (-tų) karta išaugo? ar moteriai turi rūpėt iš kur vyras babkes paima, jei paima jas teisėtu keliu? Nieko nenužudydamas, neapiplėšdamas ir narkotikų neveždamas? Įsivaizduokite senovės moterį, kuri klausinėtų vyro: prisipažink, juk tu mamutą nudobei ne prie krioklio, bet prie va ano kalno, o ten netoli gyvena didžiapapė TumbaJumba, kuriai tu atidavei užpakalinį kumpį
Chebra, nu baikit.... myli jus vyrai be galo be krašto, o kai kurios iš jūsų - išpindėjusios ir persidykinėjusios madam. Nepykite, neįsižeiskite, bet panašu kad būtent taip ir yra...
prisimenu seną gerą tiesą: jei nori žmogų palikt - apkaltink jį nebūtais dalykais. Tada galėsi užsidėti teisuolio (-ės) aureolę ir sakyti: aš jį palikau, nes (1,2,3...).
Kas jums vyrai (žmonos) ? Daiktai? negi jie neturi teisės į privatumą? ar reikia suprasti, kad kita pusė turi teisę kamantinėti ir dar kaip pasakyti atlikinėti "kratą"? Kažkoks išsigimimas.
Kas per mutančių (-tų) karta išaugo? ar moteriai turi rūpėt iš kur vyras babkes paima, jei paima jas teisėtu keliu? Nieko nenužudydamas, neapiplėšdamas ir narkotikų neveždamas? Įsivaizduokite senovės moterį, kuri klausinėtų vyro: prisipažink, juk tu mamutą nudobei ne prie krioklio, bet prie va ano kalno, o ten netoli gyvena didžiapapė TumbaJumba, kuriai tu atidavei užpakalinį kumpį
Chebra, nu baikit.... myli jus vyrai be galo be krašto, o kai kurios iš jūsų - išpindėjusios ir persidykinėjusios madam. Nepykite, neįsižeiskite, bet panašu kad būtent taip ir yra...
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 17, 03:01)
Suma sumarum:
na tai va ,kad į priešistorinius laikus grįžtam,o jeigu taip žmona palieka vyrui vaiką ir tipo išvažiuoja pas mamytę,grįžta po mėnesio,nepyk ,verslas,aš ne balbierišky buvau,bet dubline
Papildyta:
sory neperskaičiau visos temos,na gal pati užsiimk verslu ar dar kuo ir nedramatizuok taip visko,bet vyrai kurie meluoja ar kaip čia nekurie saviškėm į akį užmeta,vistiek šunsnukiai ir ne kitaip
Super tema, super !!! Gaila tik Smurka sugadino moterų įvaizdį. Reikėtų atspausdinti ir prieš vestuves įteikti kiekvienam vyrui, kad persiskaitytų ir pagalvotų.
Manau argumentai nereikalingi, nes argumentai skirti protui. Šiuo atveju jie nepadės. Iš kitos pusės gerai, kad temos autorė už vokiečio ištekėjusi, lietuvio kažkaip gaila būtų, o dabar... juokingai graudu.
Temos autorei siūlyčiau nueiti į policija ir pasidalinti savo įtarimais. Ai, tiesa, per du metus vokiškai neišmoko... Hm.. Na bet policijoje ir angliškai susišnekės. Taigi nueikit ir pasakykit - mano vyras nelegaliai gabena prekes iš Kinijos, bet aš įtariu, kad jis pedofilas ir važiuoja ten vaikų kankinti. Tuomet nereikės pačiai tikrinti čekių, teismas viską sudėlios į vietas
Žinosite tiesą ir galėsite būti rami
Manau argumentai nereikalingi, nes argumentai skirti protui. Šiuo atveju jie nepadės. Iš kitos pusės gerai, kad temos autorė už vokiečio ištekėjusi, lietuvio kažkaip gaila būtų, o dabar... juokingai graudu.
Temos autorei siūlyčiau nueiti į policija ir pasidalinti savo įtarimais. Ai, tiesa, per du metus vokiškai neišmoko... Hm.. Na bet policijoje ir angliškai susišnekės. Taigi nueikit ir pasakykit - mano vyras nelegaliai gabena prekes iš Kinijos, bet aš įtariu, kad jis pedofilas ir važiuoja ten vaikų kankinti. Tuomet nereikės pačiai tikrinti čekių, teismas viską sudėlios į vietas
Paskaicius vovieriuka tai susidaro vaizdelis kaip jis "gerbia" moteris. Mamutu laikus prisimena ... Ot sunku vyrams XXI ajame amziuje, ar ne? Moterims dar ir vyru kulturos lygis svarbu, nekalbant jau apie pagarba, demesi, svelnuma, istikimybe... Nu siaubas kazkoks, ar ne? Sedetu sau boba namie ir laiminga butu kad isvis grizta pas ja po savo zygiu, o kur buvo, ka dare - ne bobu reikalas!
Sunku gyventi kartu, jei dingsta pasitikejimas. Bet melagystes - tai tik adata islindus is maiso. Tokiame zmoguje, kuris gali meluoti ir apgaudineti savo antraja puse, as pasigesciau ir kitu labai svarbiu savybiu, svarbiu seimos gyvenime...
Sunku gyventi kartu, jei dingsta pasitikejimas. Bet melagystes - tai tik adata islindus is maiso. Tokiame zmoguje, kuris gali meluoti ir apgaudineti savo antraja puse, as pasigesciau ir kitu labai svarbiu savybiu, svarbiu seimos gyvenime...
Na buvo ir man panasi situacija su diedu
maniskis taip pat uzsienietis-olandas.Brangusis man pranese,kad vaziuoja darbo reikalais i Prancuzija.Aisku, as patikejau ir viskas buvo ok.Nusprendziau jam pasmbinti i mobilu.....aisku telefas buvo isjungtas ir niekaip negalejau su juo susisiekti 3 dienas.Issigandusi paskambinau i jo ofisa paklausti gal kas nutiko
Jo sekretore pranese,kad tavo vyrelis i jokia Prancuzija verslo reikalais neisvaziavo.Pasieme laisva savaite ir man nesakes isdume i Maskva
mane zinoma istiko sokas
Perziurejau visas banko ir telefono isklotines,akurat -Vyriokas Maskvoj davesi
Dar ilgiau pasiknisus issiaiskinau,kad internetu su ruske merga susipazino ir nusprende ja aplankyti
mane zinoma istiko sokas