Įkraunama...
Įkraunama...

tikriausiai paliksiu vyra

Ilgai galvojau apie sia situacija, nes pati turiu vaiku g.gif
Azijoj tikra ties,a kad pirma eina draugyste, paskui biznis (bent Amerikoj atvirksciai), bet... Man cia istorijoj nesueina taskai ir tiek. Jei galvoju apie si vyra kaip apie tipiska pedofila, tada sueina. Netikiu uz jokius pinigus, kad pirmos keliones i Kinija metu kuriamas logotipas, ir nerado fabriko pirma karta! Ypac kai darugas gyvena tuose krastuose tiek laiko, su tokiais rysiais viskas turetu buti dar lengviau pasiekiama. Zmones be kalbos ziniu del prekiu su logotipais (logika man sako, kad jos turetu buti lengvos pagaminti) nesitrenkia i Azija, ir dar DU KARTUS, ir neranda ko iesko hihihi.gif Be to, jau bunant Azijoje kaip tik sunkiau susitarti del geros kainos, nes kinieciai zino nenoresi isvaziuoti be sanderio ir sutiksi uzsakyti uz daugiau paskutine minute. Juokas juokais, netikiu as sia istorija ir taskas. Gali jis ir su prekem grizti, itariu ir gris, bet jos bus ne keliones priezastis, o priedanga, ir ta Azijoj labai lengva uzsisakyti ir pagaminti. Ir netikiu, jei ir tiketi jo biznio planu, kad normalus biznierius dukart i ta pacia vieta vaziuoja kai pirmakart nerado ko nori, tiesa rado kazkoki pavyzdi, kuri jauciu nusipirko gatvej. Ir turekit omeny, kad ta ideja jis pasake neiskart, o veliau apgalvojes, kai jau buvo priremtas prie sienos.

Cia kaip vyras nueitu i viesnami ir pakeliui namo nupirktu roziu puokste, sakydamas taip ilgai uztruko nes ieskojo graziausiu, ir zmona aisku patiketu, nes rozes apsuktu galva, nes "tokiu graziu juk tikrai ilgai reikejo ieskoti". Gal netikes pavyzdys, bet nezinau kaip kitaip paaiskinti mano nuovoka, man visa esybe sako joks jis ne biznierius schmoll.gif

Pedofilija yra labai opi problema Azijoje, rengiamos konferencijos ir i jas suvaziuoja 23 saliu atstovai. Tai cia tu saliu, kurioms aktualu atvaziuojantys turistai... Jiems ten rojus yra, retas kuris buna iskustas tevynej ir pasodintas i kalejima, nes irodyti sunku. Zinau yra vyru kurie vaziuoja i Azija kaip organizaciju vadovai, o isties tai tera priedanga, rode juos seke zurnalistai ir gerai priciupo. Man si istorija labai panasi.

Jus turekit omeny, kad nei viena nenori atrasti kazko blogo apie zmogu su kuriuo gyvena ir visada bus kazkoks vidinis neigimas. O pedofila atpazinti beveik neimanoma. Gal tik tiek, kad jis ypac myli vaikus. Net per daug. Argi nemylesi tokio zmogaus? Blogiausia, kad moteris ir suzinojus apie tai 90% netikes, nes ji nera pedofile ir nemastys kaip jis, buna moterys netiki net kai ju vaikai ateina pasisakyti. Nes tipiski veliau pereina ant savo vaiku. O kad tokie zmones neegzistuoja, tai neigti sakyciau naivu.

Man vien tai, kad biznis taip kruopsciai buvo slepiamas, idejos nesidalinamos (kazkur tas prekes zmogus gal parduos? a, dar nesugalvojo ka pasakyti mzonai doh.gif ), logotipo kurimas kazkur Azijoje (na absurdas). darfaktas, kad i P.Azija to ir vaziuojama. O virsunele tai saskaita, kad pinigai nuimti Tailando banke, pedofilijos karalysteje. Jei tai neuzdege raudonos lemputes - vargu ar kiti pasiaiskinimai uzdegs. Tada tik galiu palinket sekmes tokiu vyru zmonoms ir be galo saugoti savo vaikus nuo ju. O kad jis neprisipazins tai man aisku, nesvarbu kiek romantisku vakarieniu jo grizimo proga bus surengta. Tokie buna tik pagauti, jie niekad neprisipazins.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 16, 13:02)
...jei pati esi ne vokietė - tu jiems iš viso esi niekas. Jie tave pakęs tol, kol norės pakęsti, o jei pasišakosi - nudusins ir sudegins kokiam krematoriume.

Voveriuk, gerbiu tave ir norėčiau už miegamojo durų drauge atsidurti ( ax.gif offtopic laugh.gif), ale persistengei, man regis... Taip, vokiečiai, kaip ir visi kiti, yra saviti, savotiški ir taip toliau, tačiau gal jau nebe tie laikai, kai už pasišakojimus į krematoriumą kiša? O gal aš naivi, nesiginčysiu.. Ankstesnėj darbovietėj teko daug reikalų turėti su vokiečiais, konkrečiai - jų pažinčių skelbimais. Net gerbiau juos už atvirumą - "Dominant man seeks male partner for long-term relationship", arba "64 year old man seeks obedient woman 18-20 y.o. for marriage" - aišku, kodėl turi būti nuolanki ir taip toliau.. Tačiau ir asmeniškai pažinojau vokiečių, labai super žmonių, kurie jau atsikratė hitlerinių "tikrų arijų" pančių..

Mažumėlę nublevyzgojau, tačiau temos autorei linkiu kad nebūtų jos vyras pedofilas. Baimės akys didelės. Pavydo - dar didesnės, taip ir iš proto išeiti gali.. Ir liks dar vienas vaikas be tėvo.. Graudu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 16 rugpjūčio 2006 - 14:31
O tai gal,kaip VOVERIUKAS sakė,jis ,būdamas vokietis tos savo žmonos niekuo neskaito ir dėl to nemato reikalo apie savo finansinius ir biznio reikalus su ja diskutuoti.Nu nežinau,man kažkaip baisu,kaip pagalvoju apie tą galimą tiesą....Eikit jūs sau.Aš pamenu pas mus į ligoninę kartą atvežė 3 metų patėvio išprievartautą mergaitę.Net dabar šiurpas ima prisiminus.
Nu gal dar viskas bus gerai.Autorė ant kelio užvesta,tegul pati mąsto.Gal daugiau nebereikia žibalo į ugnį pilti.
Bijau,kad nuo mūsų"pagalbos"nebūtų tik blogiau.
Atsakyti
Taip, vokiečiai, atsikratė savo nacizmo palikimo. Atsiribojo nuo jo, pristatė ligoninių su žydiškais užrašais ir t.t.t. Tačiau širdyje jie nepamiršo nei Dresdeno, nei Nemershoff'o nei Niurnbergo pažeminimo. Jie tik tą labai giliai paslėpė.
Apie jų kultūringumą bei ordnung'ą - atskira kalba. Čia jiems neprikiši. Bet vokietis yra vokietis - net ir dabar.

O visoms svaigstančioms link pedofilijos temos pasakysiu Šekspyro žodžiais: "taip mąstymas padaro mus bailiais ir didingiausio užmojo spalva nublanksta nuo dvejonių liguistų". Nesupykit, bet man čia panašu į briedą. Gal ir turėjo jis už papo 12, 10, 8, 6 .... metų mergaitę, bet neįrodysit to. Neįmanoma.
Paprastai senam geram Lietuvos kaime sakoma "ar atsakai už bazarą?" jei atsakai - turi įrodyt, jei ne - išpils dantis ir bus teisus. Netgi vyras žmonai ir kaimynai dar katutėmis paplos bis.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 16, 14:38)
Tačiau širdyje jie nepamiršo nei Dresdeno, nei Nemershoff'o nei Niurnbergo pažeminimo. Jie tik tą labai giliai paslėpė.

Bet tai jau antra - trečia karta, blyn, keičiasi gi viskas....
Atsakyti
O as nemanau, kad pamyleti eiline moteri kazkas vaziuotu i Azija, kai gali paprasciau nuvaziuot i Amsterdama. Bet kad ne biznis buvo vaziavimo kaltininkas, tuo neabejoju.
Atsakyti
Mane apima siaubas, kai pasiskaitau tokių įtarinėjimų apie visiškai nepažįstamą žmogų blink.gif Apie žmogų, kuris šeimai iki šiol buvo geras ir tik viena kelionė į Kiniją padarė iškrypusiu pedofilu. Ir be jokių įrodymų

fida, jei tu, remdamasi niekuo nepagrįstomis paskalomis tikrai su savo vyru išsiskirsi, tai paskui kiekvieną sutiktą vyriškį savo kelyje įspėk, dėl ko santuoką nutraukei. Aš jų vietoj būdama neščiau nuo tavęs kudašių taip, kad nuo dulkių net kelio nesimatytų blink.gif
Atsakyti
na,mano vyras neseniai skambino man.Pasakiau - sakyk,kur tada buvai,kodel pinigai imti is tailando..jis pasake,kad tiesiog buvo lyginti kainu - kokios kainos hong konge,kokios kinijoj,kokios tailande,nes tailande viskas pigiau..buvo 1 diena..pasake,kad jei taip beprotiskai dabar itarineju,atsius man saskaitos fakturas per emeila - atsiunte,na viskas lyg ir normalu.Sake,kad sia kelione i joki tailanda net kojos nekele,galesiu paziureti pasa - bus atvykimo ir isvykimo is kinijos datos.Na,nezinau..jis man sake,kad pas juos taip iprasta - nei jo tevas labai nepasakoja zmonai apie biznio reikalus,nei jis man pasakodavo labai..o as pernelyg ir nesidomedavau g.gif ir dar kai prisimenu,kad jis mane kvietesi i ta kinija vaziuoti,bet as pati kaip durna nesutikau..galejau palikti vaikiuka kelioms dienoms tevams,tada ir tokio galvosukio didelio nebutu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 08 16, 16:32)
Mane apima siaubas, kai pasiskaitau tokių įtarinėjimų apie visiškai nepažįstamą žmogų blink.gif  Apie žmogų, kuris šeimai iki šiol buvo geras ir tik viena kelionė į Kiniją padarė iškrypusiu pedofilu. Ir be jokių įrodymų
fida, jei tu, remdamasi niekuo nepagrįstomis paskalomis tikrai su savo vyru išsiskirsi, tai paskui kiekvieną sutiktą vyriškį savo kelyje įspėk, dėl ko santuoką nutraukei. Aš jų vietoj būdama neščiau nuo tavęs kudašių taip, kad nuo dulkių net kelio nesimatytų blink.gif

Čia jūs visiškai teisi thumbup.gif drinks_cheers.gif :lotuliukas:Man atrodo,kad tema per daug riebiai įsisiūbavo.

Papildyta:
QUOTE(fida @ 2006 08 16, 17:09)
na,mano vyras neseniai skambino man.Pasakiau - sakyk,kur tada buvai,kodel pinigai imti is tailando..jis pasake,kad tiesiog buvo lyginti kainu - kokios kainos hong konge,kokios kinijoj,kokios tailande,nes tailande viskas pigiau..buvo 1 diena..pasake,kad jei taip beprotiskai dabar itarineju,atsius man saskaitos fakturas per emeila - atsiunte,na viskas lyg ir normalu.Sake,kad sia kelione i joki tailanda net kojos nekele,galesiu paziureti pasa - bus atvykimo ir isvykimo is kinijos datos.Na,nezinau..jis man sake,kad pas juos taip iprasta - nei jo tevas labai nepasakoja zmonai apie biznio reikalus,nei jis man pasakodavo labai..o as pernelyg ir nesidomedavau g.gif  ir dar kai prisimenu,kad jis mane kvietesi i ta kinija vaziuoti,bet as pati kaip durna nesutikau..galejau palikti vaikiuka kelioms dienoms tevams,tada ir tokio galvosukio didelio nebutu verysad.gif

Tiesą pasakius,ir mano vyras ne visada man viską pasakoja apie verslą smile.gif .O man ne visada būna ir įdomu blush2.gif Aišku,jis nėra jau toks klestintis verslininkas ,kad į Kinijas skraidytų,vietoj sukasi,bet,manau,gal būt irgi visko būtų.Na,ir aplamai kitos tautybės žmonės,jie kitoki.Mes kitaip įpratę gyventi,mūsų suvokimas nuo jų skiriasi tai tiksliai.Teko pabuvoti užsienyje,ten žmonės kitokie.O dar jei tektų kartu gyventi...Tikriausiai daug ašarų išliečiau,kol prisitaikyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 16 rugpjūčio 2006 - 16:45
As nesuprantu siu dalyku sioje temoje:

1. Itarineti svetima zmogu neistikimybe yra normalu, bet itarineti pagristai pedofilija - nuodeme. Negana to, net pabreziama, kad tokie zmones kaip ir neegzistuoja musu pazistamu rate.

2. Zmones kai vaziuoja i Kinija, pinigai buna nuimti Kinijos banke, ne Tailando.

3. Ginamas jau ne karta apsimelaves zmogus, vadinamas "geru", kai tuo tarpu jo zmona eina is proto ir jokio gerio jo elgesy as neizvelgiu.

4. Visas jo biznio planas man atrodo blefas.

Taip, svetima zmogu yra lengviau kaltinti, nes as jo nemyliu ir izvelgiu daugiau nesamoniu, kuriu mylintys nepastebi.
Atsakyti
QUOTE(fida @ 2006 08 15, 23:15)
na,jis ir sako,kad va sunku kinijoj siaip tel susitarti - geriausia ten nuvaziuoti ir paciam prekes pamatyti,nes siaip is akies uzsakineti  g.gif
jei jis turi kita..nezinau..labai noreciau tai suzinoti,bet neisivaizduoju kaip..durna as,galejau dabar lione dabar vaziuoti su juo..lyg ir siule puse lupu..bet va..kazkaip galvoju,ka as ten veiksiu,nes jis sake i kazkoki maza miesteli vaziuos,kur "gamykla" yra..nezinau,bet man atrodo,kad as kazkokia "rozinius akinius uzsidejus",nes dar mastau,gal jis nieko ten nedaro  verysad.gif

na ka, galetum i sekancia kelione vaziuoti su juo...taip manau ir isiaiskinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 16, 17:45)
As nesuprantu siu dalyku sioje temoje:

1. Itarineti svetima zmogu neistikimybe yra normalu, bet itarineti pagristai pedofilija - nuodeme. Negana to, net pabreziama, kad tokie zmones kaip ir neegzistuoja musu pazistamu rate.

2. Zmones kai vaziuoja i Kinija, pinigai buna nuimti Kinijos banke, ne Tailando.

3. Ginamas jau ne karta apsimelaves zmogus, vadinamas "geru", kai tuo tarpu jo zmona eina is proto ir jokio gerio jo elgesy as neizvelgiu.

4. Visas jo biznio planas man atrodo blefas.

Taip, svetima zmogu yra lengviau kaltinti, nes as jo nemyliu ir izvelgiu daugiau nesamoniu, kuriu mylintys nepastebi.

Duok die,kad jūs būtumėt neteisi. 4u.gif
Atsakyti