Įkraunama...
Įkraunama...

tikriausiai paliksiu vyra

1. Manau, kad jeigu tas vokietis pedofilas, tai jo kelione i Azija tikrai nebutu pirma ir jis jau seniai ta "bizni" turetu tureti. O cia, panasu, kad tik pradeda. Na, pedofilija gal taip staiga neatsiranda...
2. Jeigu biznis tik priedanga, tai su laiku tai isaiskes, yra jis ar ne. Dauges detaliu ar ne. Siek tiek kantrybes, ir islis yla is maiso.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 16, 16:45)
As nesuprantu siu dalyku sioje temoje:

1. Itarineti svetima zmogu neistikimybe yra normalu, bet itarineti pagristai pedofilija - nuodeme. Negana to, net pabreziama, kad tokie zmones kaip ir neegzistuoja musu pazistamu rate.

Pagrįstas įtarimas yra tada, kai randi konkrečių įkalčių. Pagrįstas kalinimas yra tada, kai byla pasiekia teismą. Jei teismas nuteisia - kaltas, jei išteisina - tai nei kaltas, nei įtariamasis. Švarus tongue.gif

Ir nereikia lyginti by**o su gegute. Tarp neištikimybės su pedofilija negalima dėt lygybės ženklo. Neištikybę dar galima pateisinti, bet pedofilus linčiuot pačiu žiauriausiu būdu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 16 rugpjūčio 2006 - 18:28
as nusprendziau,kad kai vyras gris,as jam pasakysiu taip - jeigu nori issaugoti seima,ir nori,kad tave myleciau taip pat kaip ir anksciau, ir pasitikeciau - vezkis mane i kinija,aprodyk savo verslo vietas,zmones,su kuriais sutartis darai ir t.t.. ir pakeliausim,ir man nuo sirdies kazkiek atslugs.Kaip jus manot,ar nebloga ideja g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fida @ 2006 08 16, 19:45)
as nusprendziau,kad kai vyras gris,as jam pasakysiu taip - jeigu nori issaugoti seima,ir nori,kad tave myleciau taip pat kaip ir anksciau, ir pasitikeciau - vezkis mane i kinija,aprodyk savo verslo vietas,zmones,su kuriais sutartis darai ir t.t.. ir pakeliausim,ir man nuo sirdies kazkiek atslugs.Kaip jus manot,ar nebloga ideja  g.gif   unsure.gif

Geriausia idėja jau nuskambėjo tavo temos antraštėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maraboo: 16 rugpjūčio 2006 - 18:59
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 16, 14:38)
Gal ir turėjo jis už papo 12, 10, 8, 6 .... metų mergaitę, bet neįrodysit to. Neįmanoma.

Pats duodi tokia tikimybe, o sakai svaigsta tie kas kalba apie pedofilija, tai kaip ivardytum miegojima su mazamete?

QUOTE(fida @ 2006 08 16, 18:45)
as nusprendziau,kad kai vyras gris,as jam pasakysiu taip - jeigu nori issaugoti seima,ir nori,kad tave myleciau taip pat kaip ir anksciau, ir pasitikeciau - vezkis mane i kinija,aprodyk savo verslo vietas,zmones,su kuriais sutartis darai ir t.t.. ir pakeliausim,ir man nuo sirdies kazkiek atslugs.Kaip jus manot,ar nebloga ideja  g.gif  unsure.gif

Ideja gera tuo atveju, jei tavo vyras sako tiesa. Jei ne - kas, jei susipyksi budama svetimoje salyje, kas jei jis iseis ne i fabrika kaip tau sakys, o kitur ir tu pakelsi tona, ar turesi pinigu ir ziniu grizti namo? an del to butu neramu.

Galit manyti, kad svaigstu, bet ta laida kur rode labai aiskiai viska parode, ir baisiau nei galima isivaizduoti. Ten penkiametes uzsiima oraliniu, nes "per mazos kitam" - cia anot ju tevu, filmuota slapta kamera. Paprasciausiai nemanau, kad vien tam kad per permiegot su suaugusiu zmogum, reiktu vaziuoti i tokia tolima kelione. Ir nesakykit prasau, kad nusisneku, nes is pykcio ikursiu Lietuvoje vaikus saugancia nuo sekso organizacija, paziuresim kiek tokiu jusu pazistamu tarpe cool.gif

Linkiu visko ko geriausio Fidai, tik sakau man tas biznio planas atrodo juokingas pasiteisinimas ir tiek, joks biznesmenas neinvestuos tiek i kelione del logotipo sukurimo. Isvis niekas nevaziuotu kurti logotipo, galima sukurti net Lietuvoje ir per interneta. O jei zmogus jau parode pavyzdi ka gamins, vadinas fabrika atrado, nes tas pavyzdys turejo is ten buti. Vienu zodziu, man cia niekas nesirisa ir tiek, o jei jums risasi as nesuprantu jusu mastymo.
Atsakyti
Fida,aisku kai esi nevilty tai prasai zmoniu pagalbos ar patarimo.Bet siuo atveju nemanau,kad reikejo internete jos ieskoti.Nes cia nuomoniu begales ir visos jos oi...kokios skirtingos.Paziurek iki kokio lygio jos isaugo,vyras net tapo pedofilu.Aisku negali neigti,bet negali ir teigti.Ko nebuna.Bet ar neturi drauges su kuria pasidalini savo bedom.Man atrodo butumet paprasciau isprende sia situacija.O dabar neduok dieve vyra usipulsi is to karstakosiskumo,kad jis pedofilas o isaiskes,kad taip nera..(kaip supratau su tavo karstakosiu charakteriu tai gali ir ivykti)Tai kaip tada toliau gyventi ir vaizduoti,kad nieko neivyko.Aisku as jo neginu,nes man irgi sioj situacijoj matosi ,kad yra melo ir as irgi jo nepakesciau(nes jei meluoja vadinasi kaska slepia,o jei slepia.....tai ir t.t nu pati supranti),bet viskam ateina laikas ir viskas isaiskeja.Ateis ir tau ta diena kai viskas paaiskes tik gali tekt palaukt o tada matysi pagal situacija ar verta skirtis,ar tai buvo nekaltas melas.
Atsakyti
Velniava ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(maraboo @ 2006 08 16, 18:58)
Geriausia idėja jau nuskambėjo tavo temos antraštėje.

Netekėk niekada schmoll.gif Nes tavo vyras, jei nebuis mergininkas, tai pedofilas garantuotai tongue.gif

fida, tu savo vyro nemyli. Nes jei mylėtum, neleistum čia jam tokių tragiškų etikečių klijuoti.

Aš savo diedo tai tikrai nemyliu, bet kibčiau į atlapus bet kuriam, kuris išdrįstų jį taip šlykščiai pavadinti. Jis mano dukros tėvas, neleisčiau jo šitaip žeminti. Be abejo, jis turi ydų, su kuriom aš jau nebegaliu taikstytis, bet nėra iškrypėlis. Ir netaps tokiu, jei net penkis kartus į Tailandą ar Kiniją išvažiuotų
Atsakyti
Smurka 4u.gif puikiai pasakei..zaviuosi tokiomis moterimis kaip tu. Is tikruju susigedau, kaip galiu itarineti savo vyra tokiais dalykais,neturiu jokiu irodymu,o jau skyrybos man vaidenasi. Kiek suzinojau, jis man nepasake,nes tai nelabai legalu - jis gabena prekes nelegaliai,nes jei legalu cia viskas butu,tai ir ilgiau laiko uzimtu dokumentams sutvarkyti. Nemanau,kad mano vyras pedofilas vien todel,kad jis seimoje puikus vyras,niekada manes nezemino,niekada girtas nebuvo parejes,ir rankos niekada nepakele pries mane. O kaip mano mociute sako - biznieriu zmonos turi su tuo susitaikyti,kad vyrai ir isvyke,ir nepasako kai ko..o del tailando - juk ne visi zmones ten vaziuoja nepilnameciu kirkinti, juk ir turistauja,ir pa pigiai prekiu vaziuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fida @ 2006 08 16, 19:48)
Nemanau,kad mano vyras pedofilas vien todel,kad jis seimoje puikus vyras,niekada manes nezemino,niekada girtas nebuvo parejes,ir rankos niekada nepakele pries mane.

Jo, mes tokius isivaizudojam kaip isgeriancius, musancius savo zmona ir zeminancius savo antra puse, kaip kad zmogzudzius isivaizduojam butinai be dantu ir apsepusius... Cia nera ju bruozas mirksiukas.gif
As tau nelinkiu, kad butu tiesa, tiesiog prielaida daviau ir tiek, o pykti gali tik jei ji nepagrista. Ir visvien man nesuprantama, kaip jis taip slepe biznio plana nuo taves, pora kartu, aiskinosi tik priremtas prie sienos, melavo net su kuo ji daro. Cia tavo gyvenimas ir linkiu tau tiketi kuo nori. Tu ji pazisti labai mazai.

Tikiuosi, grizus jam bent i pasa paziuresi, ir apskaiciuok ar tos keliones sutaupe tiek kiek jis butu sumokejes legaliu mokesciu... Ir pajklausk kaip sekesi nelegaliai pervezti dideli kieki daiktu per komunistines respublikos siena. Uz tai ten sodina i kalejima. Tikiuosi bent zinai kur prekes parduos, nes jei su sunaus logotipu - vistiek turi buti jau kazkoks sanderis su Europos firma, kad zmogus net i Kinija dukart vaziavo tu prekiu atsivezti. Visteik man si istorija atrodo isgalvota, nepyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 16 rugpjūčio 2006 - 20:00
na va, eilinė tema........iš pradžių ieškom pagalbos.....o paskui puola gint......nu gal ir reikia patarimų kaip elgtis....bet dažniausiai tų patarimų nieks neklauso, o el
gesi kap tuo metu atrodo (tipo, širdis liepia...)... Nors iš kitos pusės suprantu, - parašo, kai chujova(atsiprašau), o kai praeina laiko tarpas, ir viskas tipo gerai patampa, tai tie patarimai visų tooookie nebereikalingi pasidaro.....Aij....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daidora: 16 rugpjūčio 2006 - 20:09
QUOTE(daidora @ 2006 08 16, 20:07)
na va, eilinė tema........iš pradžių ieškom pagalbos.....o paskui puola gint......nu gal ir reikia patarimų kaip elgtis....bet dažniausiai tų patarimų nieks neklauso, o el
gesi kap tuo metu atrodo (tipo, širdis liepia...)... Nors iš kitos pusės suprantu, - parašo, kai chujova(atsiprašau), o kai praeina laiko tarpas, ir viskas tipo gerai patampa, tai tie patarimai visų tooookie nebereikalingi pasidaro.....Aij....

Nes parašoma dažniausiai "ant karštųjų", kai viršų ima emocijos, o ne sveikas protas. Po kelių dienų ir emocijos atslūgsta, ir patarimuose jau pradedi gaudytis, atsirinkti tai, kas tau reikalinga. Ir labai gerai, kad jų čia visokių yra

Jei dėl kiekvieno pyyyrst pradėsim peizėt apie skyrybas, tai kam tada ir tuoktis, kam tuos vaikus gimdyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 16 rugpjūčio 2006 - 20:15