Įkraunama...
Įkraunama...

Špižinės vonios valymas

Kažkada šioje temoje radau patarimą špižinę vonią valyti rūgštiniu sanitariniu valikliu. Kadangi ji jau labai sena, tai emalis jau taip sugadintas, kad daugiau nepakenksi... Na ir valydavau, kol atsitiktinai, įpyliau į vonią citrinos rūgšties bigsmile.gif NUBALO mano vonia, kaip su tuo valikliu išvalius blink.gif pribėriau gana daug, šepečiu nutryniau ir nuploviau - švaru ir gražu. Ir manau kur kas "sveikiau" už rūgštinį valiklį smile.gif Na žodžiu, tikrai pamėginkit jei naudojat rūgštinį valiklį, gal maloniai nudžiugsite išvalę savo vonią kiek ekologiškesniu produktu.
Atsakyti
Mergaites prisikaiciua patarimu, kaip isvalyti spizine vonia...grizusi namo bandysiu jusurugstiniais valikliais...ne sjau esu nevilti paisdarem vonioj remonta, bet jo metu indus, kuriuose buvo plyteliu klijai ploveme vonioje ir po tokiu plovimu vonia pasidnege kakzokiu rusvu sluoksniu, kurio niekuom dar nepavyko atsveisti 000189.gif
Atsakyti
http://www.vonia.uhu.lt/ vyras susidomėjo tokiu budu atnaujinti musu vonia. Gal kas jau bandėt ir turit kokiu atsiliepimu?? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos. O mes seną vonią atrestauravom, naujai uždėjo emalį, išgražino iki begalybės, tačiau po mėnesio vonia pradėjo labai geltonuoti. Nepadeda jokios priemonės, nežinau kaip su ja tvarkytis, kad nepažeisti
Atsakyti
QUOTE(electra @ 2010 03 16, 21:23)
Sveikos. O mes seną vonią atrestauravom, naujai uždėjo emalį, išgražino iki begalybės, tačiau po mėnesio vonia pradėjo labai geltonuoti. Nepadeda jokios priemonės, nežinau kaip su ja tvarkytis, kad nepažeisti

Aš Jums pasakysiu, kad nieko nepakeisit. Mes irgi restauravom vonią, keikiamės iki dabar, laukiam galimybių naują įsigyti.. unsure.gif Jau po kokio mėnesio pradėjo geltonuoti ta vonia, juoduoti, buvom išsikvietę ir meistrus, kurie restauravo, išvalė su kažkokiu aparatu, pasakė, kad neprižiūrim ir viskas. doh.gif Praėjo po to kokia savaitė, ir vėl tas pats, jau nebekvietėm.. Po kokio pusmečio pradėjo visa ta nauja emalė luptis.. Pamatytumėt, kokia dabar vonia nusilupus.. Gėda žmogų į svečius pasikviesti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2009 06 13, 12:54)
Kažkada šioje temoje radau patarimą špižinę vonią valyti rūgštiniu sanitariniu valikliu. Kadangi ji jau labai sena, tai emalis jau taip sugadintas, kad daugiau nepakenksi... Na ir valydavau, kol atsitiktinai, įpyliau į vonią citrinos rūgšties  bigsmile.gif  NUBALO mano vonia, kaip su tuo valikliu išvalius  blink.gif  pribėriau gana daug, šepečiu nutryniau ir nuploviau - švaru ir gražu. Ir manau kur kas "sveikiau" už rūgštinį valiklį  smile.gif  Na žodžiu, tikrai pamėginkit jei naudojat rūgštinį valiklį, gal maloniai nudžiugsite išvalę savo vonią kiek ekologiškesniu produktu.

oi, aciu, kaip laiku jusu patarimas, kaip tik kankinuosi valydama savo vonia
Atsakyti
Na žinote tie valymai mane irgi kankino kokius metus, kol vyras neiškentė ir nesugriovė mūsų vonios tualeto ir t.t. Nuvažiavome į senius, berods už 630 Lt nupirkome nauja, špižinę vonią, klozeta, plyteles ir t.t.
Na o po to ilgai ieškojome meistrų, kad mums viska sutvarkytu lotuliukas.gif .
Dabar jau beveik 3 metai vonia balta. Tik meistrai prigrasė kad neplautumėm tais rugštiniais plovikliais.
O prieš metus pamatėme tą reklamą vonia vonioje.... Sakom gal butumėm įdėje ir butu gerai. Kiek pinigų butumėm sutaupe smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi vonia restauruota. Pageltus ir apsilaupius. Galvoju restauruot antra kart, nes atlaike 5 metus, kol eme lupinetis. Pakeistume, bet reikia griauti plytelem isklijuota apdaila. Nesinori. Zodziu, rupestis. Pasidomesiu ta "Vonia vonioje", atrodo patraukliai, tik bijau, kad susibraizys tas akrilas gan greitai ir neteks blizgesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 10 kovo 2011 - 12:00