QUOTE(ausra0198 @ 2012 02 03, 12:05)
visiskai su jumis sutinku. manes skausmas nors ir nepribaige aciu dievui, bet as taip issekau, kad spaudimas pasidare toks, kad jau bet kada galejo istikti insultas, pradejau karsciuoti ir galiausiai dar infekcija pasigavau kaip gydytojai paaiskino del stipriai issekusio organizmo lengvai bet koks brudas prisikabina.. sunkiai bet issikapsciau is visko
ir apskritai nesuprantu ko gimdziusios be epiduro taip priesiskai esat nusistaciusios pries gimdziusias su vaistais..? ka medalio norit uz tai? prasom, zemai lenkiu galva pries tas kurios viska istvere be vaistu, vadinkit mane istizele, nevykele ar kaip tik norit, bet faktas kad man reikejo epiduro (viskas baigesi CP tai tas bet kokiu atveju galiausiai tapo butinybe) nedaro manes blogesne mama uz jus 
o kaip apibudinti tokia litanija? draugiskas ir konstruktyvus komentaras?
as du vaikus gimdziau su epidurine nejautra, viena - be nuskausminimo. ir is asmenines patirties galiu pasakyti: skirtumas gana didelis. tiek mano fizines ir emocines savijautos, tiek naujagimio reakcijos i aplinka. bet kol nebuvau pagimdziusi naturaliai, maniau, kad mano epiduriniai gimdymai, ypac antrasis - tiesiog puikus.