Įkraunama...
Įkraunama...

Epidiūras, kuris nesuveikė

Sveikos 4u.gif
Kur beilystum pasiskaityt, visur verda karstos diskusijos blink.gif bet tuo pasaulis ir yra grazus, nes mes visi skirtingi thumbup.gif
As gimdziau su epiduru. Pati jo nesirinkau, o parinko gydytojai. Mano gimdos kaklelis, net ir su skatinimu nesivere daugiau nei 2 cm. Todel po 5 valandu nuo vandenu nuleidimo gydytojas pasake,kad mano situacijoj geriau epiduras. Kodel geriau? lab paprastai - suleidus vaistus, eme stipriai skatinti, ko pasekoje kaklelis atsivere pilnai per 2 valandas. Manau, kai taip greitai vyksta kaklelio atsiverimas nenaturaliu budu, skausmas mazai kam istveriamas doh.gif
Taciau jauciau viska, tik skausmas buvo nelab stiprus. Kuomet atejo laikas stumt, atjunge visus nuskausminimus, tai jau tada buvo labai saldu biggrin.gif
Aaaa, ir dar biski juoko buvo po to. Nu gi nepaklausiai gydytojo ir kai suleido vaistus, pagulejau ant vieno sono, tai viena koja pilnai atjunge, o kitos visiskai ne doh.gif tai isivaizduokit, kai ateina saremis ir reikia kojas kelt prie saves, vienos kojos niekaip negaliu iskelt lotuliukas.gif tai visa laime buvo vyras su manim ax.gif tai jis vargsas darbavosi su ta mano koja lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu epiduro rinkini. Esu is klaipedos.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evciukas @ 2012 07 11, 14:35)
Sveikos  4u.gif
Kur beilystum pasiskaityt, visur verda karstos diskusijos blink.gif bet tuo pasaulis ir yra grazus, nes mes visi skirtingi thumbup.gif
As gimdziau su epiduru. Pati jo nesirinkau, o parinko gydytojai. Mano gimdos kaklelis, net ir su skatinimu nesivere daugiau nei 2 cm. Todel po 5 valandu nuo vandenu nuleidimo gydytojas pasake,kad mano situacijoj geriau epiduras. Kodel geriau? lab paprastai - suleidus vaistus, eme stipriai skatinti, ko pasekoje kaklelis atsivere pilnai per 2 valandas. Manau, kai taip greitai vyksta kaklelio atsiverimas nenaturaliu budu, skausmas mazai kam istveriamas doh.gif
Taciau jauciau viska, tik skausmas buvo nelab stiprus. Kuomet atejo laikas stumt, atjunge visus nuskausminimus, tai jau tada buvo labai saldu biggrin.gif
Aaaa, ir dar biski juoko buvo po to. Nu gi nepaklausiai gydytojo ir kai suleido vaistus, pagulejau ant vieno sono, tai viena koja pilnai atjunge, o kitos visiskai ne doh.gif tai isivaizduokit, kai ateina saremis ir reikia kojas kelt prie saves, vienos kojos niekaip negaliu iskelt lotuliukas.gif tai visa laime buvo vyras su manim ax.gif tai jis vargsas darbavosi su ta mano koja lotuliukas.gif

as siaip epiduro labiau bijojau, nei gimdymo skausmo... Bet is principo jums pritariu - jei gydytojas skiria, reiketu klausyti patarimo, o ne aklai kazka savo daryti.

Mano situacija kita - man gimdos kaklelis ir be paskatinimo labai greit veriasi, per nepilna valanda nuo 2 cm. iki pilno atsidarymo, tad tas ypatingasis skausmas man gerai pazistamas doh.gif tad tikrai manau, kad jei skatinama ir ilgai veiksmas vyksta, gal geriau nereikia tos keliu valandu kankynes, kuri man tetruko nepilna valanda...
Atsakyti
Man epiduras -kaip veliaus samprotavo gydytoja ir anestezeologas- suveike ne visai. Sake kad greiciausiai kazkokio ten vieno knalo nepaveike todel man labai skaudejo kaire dubens puse gimdant g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Na galiu ir as pasidalinti savo patirtimi apie daryta epidura mano gimdymo metu. Tai vat, man buvo tokia situacija, kad as jo paprasiau pati unsure.gif Deja, pirma karta padarius procedura ji nesuveike, todel po kiek laiko vel ja teko kartoti.... Taigi, buna, kad epiduras nesuveikia is pirmo karto... ax.gif
Atsakyti
Gal kas pakomentuotu ar šitas epidūro rinkinys yra pilnas? nereikia nieko papildomo dasipirkt?
user posted image
Atsakyti
Man epidūra irgi nesuveikė schmoll.gif kai pasirašinėjau popierius, buvo parašytas santykis, kiek moterų jis nesuveikia. Tikimybė, kad nesuveiks maža, tačiau vis dėlto yra.

linarija, čia gi tikrai nėra anestiozologų tarp mūsų g.gif o gal yra? bigsmile.gif klausk tave prižiūrinčio gydytojo. Arba bandyk atsirinkti pagal informaciją internete, pvz. čia 4u.gif
Atsakyti
Pagal viska cia yra pilnas -as irgi nusipirkus esu dabar pakuote -tai ten irgi taip kazkaip ir atrodo viskas -nera anpuliu jokiu. Matyt sausas misiys stabilesnis.... blush2.gif jei jis isvis yra -o gal cia tiesiog vamzdeliu rinkinys .. apziurinejau as savo ir nesupratau :DDDD ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightmoon: 07 lapkričio 2012 - 09:27
SVeikos 4u.gif as cia esu visiska naujoke, todel atsiprasau u kvaila klausima, bet ar skauda, kai ta pati epidura daro ir kiek laiko tai uzima??? kaip atrodo pati procedura? dekui blush2.gif
Atsakyti
sveika:)man asmeniskainn kaip kitom,bet tikrai labai nemalonus jausmas,nekiek skauda,bet nemalonu,kol iduria,stuburas traska,nera smagu tikrai,bet ka darysi kai reikia,tai reikia:(
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2012 11 10, 05:23)
SVeikos  4u.gif as cia esu visiska naujoke, todel atsiprasau u kvaila klausima, bet ar skauda, kai ta pati epidura daro ir kiek laiko tai uzima??? kaip atrodo pati procedura? dekui  blush2.gif

Palyginus su sąremių skausmais, tai epiduro suleidimas - juokas. Gal čia tokie menki skausmo pojūčiai būna, kai gerokai sąremiai nukamavę jau g.gif . Procedūra truko gal kokias 5min., nebent vėl buvau "nušokus" nuo laiko sąvokos biggrin.gif . Kiek žinau epidūra daro keliais būdais, bet man buvo taip, kad reikėjo atsisėsti ant lovos krašto, sulenkt nugarą, nes duria į kažkurį žemutinį slankstelį ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buria: 13 lapkričio 2012 - 18:11
O vykstant į ligoninę epidūrą būtinai reikia turėti pačiai? ar vaistinėj galima rinkinį įsigyti?
Atsakyti