Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

QUOTE(lalabas @ 2009 06 24, 23:59)
Sitas daiktas vadinasi pelesis. doh.gif

Aciu uz atsakyma bet as visai ne to klausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2009 06 25, 00:30)
Aciu uz atsakyma bet as visai ne to klausiau g.gif

Atsakymas lupti ir deti nauja guma arba silikona biggrin.gif
Is tiesu kiek bandziau tai niekas dar nepadejo . Net is vokietijos vezemes kazkoki daikta kuris stabdo bet schmoll.gif . Paskui silikona pertepe is naujo o dabar kas kart sausinu . Bet ir ne iseitis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 06 26, 23:17)
Atsakymas lupti ir deti nauja guma arba silikona biggrin.gif
Is tiesu kiek bandziau tai niekas dar nepadejo . Net is vokietijos vezemes kazkoki daikta kuris stabdo bet schmoll.gif . Paskui silikona pertepe is naujo o dabar kas kart sausinu . Bet ir ne iseitis verysad.gif

O s......as!!!!Matai as gal ne taip paaiskinau ,pas mane duso kabina kartu su vonia,ir vonioj yra stiklas ir palei ji eina tos gumos kad vanduo nepersisunktu,mano nuomone tas stiklas grynai del grozio,as net neisivaizduoju kaip tas gumas butu galima pakeisti doh.gif Tai turbut teks sugyventi su pelesiais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2009 06 27, 23:14)
O s......as!!!!Matai as gal ne taip paaiskinau ,pas mane duso kabina kartu su vonia,ir vonioj yra stiklas ir palei ji eina tos gumos kad vanduo nepersisunktu,mano nuomone tas stiklas grynai del grozio,as net neisivaizduoju kaip tas gumas butu galima pakeisti doh.gif Tai turbut teks sugyventi su pelesiais blink.gif

O tai gal eina tas gumas nuimt ir pravalyti?
Nes tas pelesis biski pasivalo jai sviezes o jai ne tai juost gumos prades. Seip nieko gero su juo susigyvent . Kazkaip as tai vis pasiziuriu paskaitineju ant priemoniu gal kas juos greuze ar kaip nors neleidzia jiem plist. Jis gi ne tik negrazus bet ir sveikatai nelabai. verysad.gif Jai ka rasu netycia kas su juo susidoroja tai nepasidizuok ir man pranesk lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai jau pasimokiau... Kas liecia nekasdieninius ir rimtesnius valymus jau geriau profesionalus issikviesti. Dabar krizes laikais galima nebrangiai issikviesti. Tai sutaupai laiko, pastangu ir dar sumoki ta pati ka pati isleistum eksperimentuodama su valikliais visokiais. Plius jie atsiveza savo stebuklingus valiklius kurie yra zymiai stipresni negu tie kur parduotuvese....
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 06 30, 12:43)
O tai gal eina tas gumas nuimt ir pravalyti?

QUOTE(kuku0513 @ 2009 07 01, 17:41)
Kas liecia nekasdieninius ir rimtesnius valymus jau geriau profesionalus issikviesti. Dabar krizes laikais galima nebrangiai issikviesti. Tai sutaupai laiko, pastangu ir dar sumoki ta pati ka pati isleistum eksperimentuodama su valikliais visokiais. Plius jie atsiveza savo stebuklingus valiklius kurie yra zymiai stipresni negu tie kur parduotuvese....

Tu gumu man paciai tikrai niekaip neiseis nuimti,o jeigu kviestis ta firma is kurios pirkau tai ten reikes turbut visa duso kabina ir vonia isardyti jeigu imanomaMy Webpage g.gif ir is vidaus pusesMy WebpageO sakaijeigu kviestis profesionalus ir pelesius galetu isnaikinti?
Atsakyti
Sveikutes,
labai gerai nuvalo kalkes esancias duso kabinose, plyteles vonioje - vokiska priemone FROCH. Yra speciali priemone vonioms valyti, patenkinta ja. O kur susidaro tie juoduliai ant silikono, tai mes juos islupam ir per naujo silikonu patepam.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 07 02, 12:48)
Sveikutes,
labai gerai nuvalo kalkes esancias duso kabinose, plyteles vonioje - vokiska priemone FROCH. Yra speciali priemone vonioms valyti, patenkinta ja. O kur susidaro tie juoduliai ant silikono, tai mes juos islupam ir per naujo silikonu patepam.

ir man ta priemonė pasiteisino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutiokas: 02 liepos 2009 - 19:22
aš tai su ajax skirtu vandens nuosedoms, brangus, ale veiksmingas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 07 03, 14:35)
aš tai su ajax skirtu vandens nuosedoms, brangus, ale veiksmingas.  thumbup.gif

gal ir gerai nuvalo., bet atsargiai reikia su metaliniais čiaupais, nes Ajax gali nuėsdinti metlinį paviršių ir jis nebeblizgės, o įgaus margą arba dėmėtą atspalvį nono.gif
Atsakyti
Tai kas to Ajax sudetyje, jei sitaip nugrauzia ?
Atsakyti
pas mane duse tarpai tarp plyteliu buvo visai pabale nuo kalkiu, baisus blink.gif taigi pasiraitojau rankoves, pasiemiau sepeti ir puikiausiai tas kelkes visas nutryniau lietuviska pasta "jura", net stebejausi, nes kitos priemones iki to taip gerai nenusveisdavo man tu tarpeliu, uzsipirkau daugiau tos pastos, tiktai su ja darbuosiuos duse bigsmile.gif
Atsakyti