Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

QUOTE(daruliuke @ 2009 07 08, 11:16)
Tai kas to Ajax sudetyje, jei sitaip nugrauzia ?

Tai yra rūgštis, bet yra skirtingos rūgštys..... vat tame ir bėda g.gif šiaip aš asmeniškai geras ir profesionalias priemones pirkausi įmonėje EKSPARAS, tai likau patenkinta ax.gif mirksiukas.gif ir dar jos ekologiškos ir tikrai nebrangios! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 06 22, 13:29)
ravak priemonės parsiduoda senukuose prie dušo kabinų ir vonių tame skyriuje yra sudėti  mirksiukas.gif
naudojau net po remonto aptaškytiems langams su giluminiu gruntu  thumbup.gif

bigsmile.gif reiks būtinai pabandyt,nes tikrai nusibodo bružint tą d.kabiną kelis kart į savaitę,gal su Ravak rečiau reiks valyt biggrin.gif
Atsakyti
Eisiu ir as to Ravak ieskot smile.gif
Atsakyti
o aš jau kelintą kartą pajaučiu nemalonų kvapą kabinoj būtent kai tik pradedu leist vandenį - gal kanalizacija ten stovi ir dėl to g.gif ar jums nebuvo nieko panašaus ir kaip kovoti su tuo? kartas nuo karto įpilame vamzdžių valiklio, bet juk nepilsi po kiekvieno prausimosi g.gif
Atsakyti
sveikutes
as ilgai kankinausi su cif (po valymo visa diena skaudedavo galva nuo jo kvapo), o paskui draugas padovanojo TREND-ACTIVE sluoste langams (nuostabus dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ), po to pradejau dometis ir kita ju produkcija. atradau ju priemone kalkems nuo duso stiklu salinti... esu labai patenkinta.. tiesa, juoduliu (pelesio) deja nepasalina...
Atsakyti
QUOTE(gulbinukas @ 2010 02 20, 18:12)
sveikutes
as ilgai kankinausi su cif (po valymo visa diena skaudedavo galva nuo jo kvapo), o paskui draugas padovanojo TREND-ACTIVE sluoste langams (nuostabus dalykas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ), po to pradejau dometis ir kita ju produkcija. atradau ju priemone kalkems nuo duso stiklu salinti... esu labai patenkinta.. tiesa, juoduliu (pelesio) deja nepasalina...

Aš beveik visus namus su neseniai "atrastu" Super 10 valau. Pabandžiau ir dušo kabiną - atrodo kaip nauja. Taip pat ir visi kranai, dušo galvutė gerai nusivalė. Geras daiktas ir svarbiausia nepiktas.
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 06 30, 12:43)
O tai gal eina tas gumas nuimt ir pravalyti?
Nes tas pelesis biski pasivalo jai sviezes o jai ne tai juost gumos prades. Seip nieko gero su juo susigyvent . Kazkaip as tai vis pasiziuriu paskaitineju ant priemoniu gal kas juos greuze ar kaip nors neleidzia jiem plist. Jis gi ne tik negrazus bet ir sveikatai nelabai.  verysad.gif Jai ka rasu netycia kas su juo susidoroja tai nepasidizuok ir man pranesk lotuliukas.gif

Yra tokia vokiška priemonė PUFAS. Atrodo kaip lietuviška, matyt išfasuota Lietuvoje, vadinasi Kometa Pelėsių valiklis. Visi užrašai lietuviški, pirkau senukuose. Jokia kita mano naudota priemonė taip greitai ir lengvai nesusidorojo su pelėsiu. Smirdi smarkiai, bet geriau už visas ekologiškas ir ne iš maksimų ir tomasphilipsų thumbup.gif
Atsakyti
Man va šitas labai patinka tarpams tarp plytelių valyti.Pirkau Norfoj,kainavo gal apie 8-9 lt,bet jau labai seniai turiu ir dar vis nesibaigia. Tikrai efektyviai išbalina ir šalina pelėsį 4u.gif
http://www.assorti.l...a/Valiklis2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pašėlusi kiaunė: 26 vasario 2010 - 20:13
As duso kobina valau su DESKAL ir nesmirdi ir geri nuvalo man ne tik pacios kabinos apnasas, bet ir plyteles, tarpus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2004 09 04, 12:18)
Skaiciau skaiciau, bet matyt prazioplinau, ar nebuvo apie dusho valyma...
Nebezinau kokiomis priemonemis issveisti dusho kabina (plastikine).  sad.gif
Pirkau priemoniu ir kalkems "naikinti" ir plastikui valyti, ir kazkoki specialiai dushui skirta skysti... na niekas nepadeda taip, kaip noretusi (grezinio vanduo nera labai kalketas). Plyteles ir pagrinda nusveist problemos nera, bet va su durelem-sienelem beda, vistiek lieka gelsvas atspalvis (nauja buvo kiek melsvoka).
Gal as jau su chemijom tom sugadinau... arba issirinkt nemoku kuo valyti... doh.gif
Busiu labai dekinga uz patarimus wink.gif

nenaudokit jokios chemijos,tik sugadinsit nepataisomai.Po kikvieno maudymosi gumine valymo mentele/yra parduotuvėse,panaši mašinos stiklų valytuvą/nubraukite ir nuvalykite susu skuduru.
Atsakyti
As plastikini duso pada nusveiciu su soda ir astriaja kempineles puse, plastikines sienas nuvalau su cif ir svelniaja kempieles puse, na o stiklies duso duris nuvalau su duso zele ir astriaja kempineles puse biggrin.gif Ir poto viska nubraukiu su gumyte, smile.gif
Atsakyti
Man geriausia priemonė dušo kabinai valyti tai maistinis actas, idealiai išvalo stiklines dalis, tik valyti butinai su kauke reikia. O duso pagrinda ir visas kitas dalis valau su soda. Man sios priemones labiau pasiteisina negu parduotuvines chemijos, uz kurias dar nezmoniskus pinigus lupa.
Atsakyti