Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

QUOTE(vanillalady @ 2010 05 06, 16:32)
Man geriausia priemonė dušo kabinai valyti tai maistinis actas, idealiai išvalo stiklines dalis, tik valyti butinai su kauke reikia. O duso pagrinda ir visas kitas dalis valau su soda. Man sios priemones labiau pasiteisina negu parduotuvines chemijos, uz kurias dar nezmoniskus pinigus lupa.

O acta kuo nors skiedziate ar grynu? Ir kaip naudojate? Apipilate ir paliekate pastoveti, ar is karto sveiciate?
Atsakyti
QUOTE(mamytė_masažistė @ 2010 05 08, 10:08)
O acta kuo nors skiedziate ar grynu? Ir kaip naudojate? Apipilate ir paliekate pastoveti, ar is karto sveiciate?

Valau grynu, tik būtinai su kauke. Užpilu ant paprastos kempinės indams plauti ir ja pravalau visus stiklinius paviršius, net nebūtina sveisti, nes viskas lengvai nusivalo. Na ir po visko palieku praviras ir duso ir vonios kambario duris, kad prasivedintu.
Atsakyti
Geriausias būdas - po kiekvieno pasinaudojimo, tas kas duše prausėsi, jį sausai išvalo ir tvarka. Sunkiausia šeimos narius įtikinti, kad esate ne dušo kabinos šveitėja ir kad kiekvienas po savęs privalo palikti tvarką. Laiko susitaupo laaaabai daug, bet kainuoja daug nervų. Visi jau mano išmokyti, išskyrus, be abejo, vyrą. Nu ir knisa jis mane. Ar jie visi tokie paršai?
Atsakyti
QUOTE(vanillalady @ 2010 05 11, 00:06)
Valau grynu, tik būtinai su kauke. Užpilu ant paprastos kempinės indams plauti ir ja pravalau visus stiklinius paviršius, net nebūtina sveisti, nes viskas lengvai nusivalo. Na ir po visko palieku praviras ir duso ir vonios kambario duris, kad prasivedintu.

Nerealus patarimas, ypac kas susipirke geras brangias plyyteles - po tokio patarimo reikes naujos dangos ieskoti;) jei actas butu tokia gera priemone, tai juo valytu ir valymo kompanijos ir viesbuciai, bet kazkodel investuoja i didesne kaina;) Su tokiu patarimu tik uz pinigines ir i Senukus nauju plyteliu pirkti;)
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2009 09 20, 23:08)
o aš jau kelintą kartą pajaučiu nemalonų kvapą kabinoj būtent kai tik pradedu leist vandenį - gal kanalizacija ten stovi ir dėl to g.gif ar jums nebuvo nieko panašaus ir kaip kovoti su tuo? kartas nuo karto įpilame vamzdžių valiklio, bet juk nepilsi po kiekvieno prausimosi g.gif

Sitam kvapui naikinti yra speciali priemone - oro gaiviklis trapams, panaikina kvapus labai efektyviai, issilaiko malonus kvapas paie 1-2 paras. Bet patarciau is tirsu pirmiausiai pilti kurmio, tada viska isgraus ir tada to Ambigen MAXI;) Tikrai garantuoju pades;)
Papildyta:
QUOTE(astorija @ 2010 08 29, 18:15)
Geriausias būdas - po kiekvieno pasinaudojimo, tas kas duše prausėsi, jį sausai išvalo ir tvarka. Sunkiausia šeimos narius įtikinti, kad esate ne dušo kabinos šveitėja ir kad kiekvienas po savęs privalo palikti tvarką. Laiko susitaupo laaaabai daug, bet kainuoja daug nervų. Visi jau mano išmokyti, išskyrus, be abejo, vyrą. Nu ir knisa jis mane. Ar jie visi tokie paršai?

O cia tai meistriskai - gera ideja davei, reikes ir man pabandyti paaukleti saviskius;)
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 08 30, 17:23)
Bet patarciau is tirsu pirmiausiai pilti kurmio, tada viska isgraus ir tada to Ambigen MAXI;) Tikrai garantuoju pades;)

o kur to Ambigeno yra pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2010 09 15, 22:56)
o kur to Ambigeno yra pirkti g.gif

isivesk Google: AMBIGEN MAXI ir ismes;)
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2010 08 29, 17:15)

man rodos 99% verysad.gif
Atsakyti
Labukas, as jum taip pasaskysiu... pati didziausia nesamone yra naudoti filtrus, nes jie nuo kalkiu neisvalo. Jei norite suminkstinti vandeni reikia i ji pilti vandens minkstiklius.
Nuo to kad jus po prausimosi viska nuvalote, tai nuo kalkiu irgi neapsaugo nes jos "prisikabina" prie daiktu sieneliu O seip ant kalkiu uzpilkite Coca-colos ir suzinosite ka geriate smile.gif . Ji padaryta fosforo ir citrinos rugstie pagrindu. Tokiu pat pagrindu daromi visi pramoniniai nukalkinimo skysciai. Seip kas nori daugiau info galite pasiskaityti www.kaloxi.lt ten viskas puikiai aprasyta. Tiesio atsibodo klausytis apie visokius magiskus filtrus.
Atsakyti
QUOTE(Genacvalis @ 2010 10 01, 12:10)
Labukas, as jum taip pasaskysiu... pati didziausia nesamone yra naudoti filtrus, nes jie nuo kalkiu neisvalo. Jei norite suminkstinti vandeni reikia i ji pilti vandens minkstiklius.
Nuo to kad jus po prausimosi viska nuvalote, tai nuo kalkiu irgi neapsaugo nes jos "prisikabina" prie daiktu sieneliu O seip ant kalkiu uzpilkite Coca-colos ir suzinosite ka geriate smile.gif . Ji padaryta fosforo ir citrinos rugstie pagrindu. Tokiu pat pagrindu daromi visi pramoniniai nukalkinimo skysciai. Seip kas nori daugiau info galite pasiskaityti www.kaloxi.lt ten viskas puikiai aprasyta. Tiesio atsibodo klausytis apie visokius magiskus filtrus.

Be visi valikliai yra daromi fosforo rugsties pagrindu, nezinai ir nekalbek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2010 08 29, 17:15)

Na as irgi taip darau iskart isimaudziusi isvalau duso kabina, nusausinu... Maziau kalkiu lieka. O vyra mano irgi sunku pripratyti tai daryti... doh.gif Dazniausia taiko proga kada as einu maudytis tai ir jis, tik jis pirmas issimaudo, paskui as ir po saves tada tenka man viska sutvarkyti... biggrin.gif
Atsakyti
As valau su siuo valykliu
user posted image

Man asmeniskai jis nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
As isvaliau su nukalkintoju. Nusipirkau toki, kurio nereikia kaitinti, tik istepiau kelis kartus ir truputi pasveiciau ax.gif
Atsakyti