QUOTE(vanillalady @ 2010 05 11, 00:06)
Valau grynu, tik būtinai su kauke. Užpilu ant paprastos kempinės indams plauti ir ja pravalau visus stiklinius paviršius, net nebūtina sveisti, nes viskas lengvai nusivalo. Na ir po visko palieku praviras ir duso ir vonios kambario duris, kad prasivedintu.
Nerealus patarimas, ypac kas susipirke geras brangias plyyteles - po tokio patarimo reikes naujos dangos ieskoti;) jei actas butu tokia gera priemone, tai juo valytu ir valymo kompanijos ir viesbuciai, bet kazkodel investuoja i didesne kaina;) Su tokiu patarimu tik uz pinigines ir i Senukus nauju plyteliu pirkti;)
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2009 09 20, 23:08)
o aš jau kelintą kartą pajaučiu nemalonų kvapą kabinoj būtent kai tik pradedu leist vandenį - gal kanalizacija ten stovi ir dėl to

ar jums nebuvo nieko panašaus ir kaip kovoti su tuo? kartas nuo karto įpilame vamzdžių valiklio, bet juk nepilsi po kiekvieno prausimosi
Sitam kvapui naikinti yra speciali priemone - oro gaiviklis trapams, panaikina kvapus labai efektyviai, issilaiko malonus kvapas paie 1-2 paras. Bet patarciau is tirsu pirmiausiai pilti kurmio, tada viska isgraus ir tada to Ambigen MAXI;) Tikrai garantuoju pades;)
Papildyta:
QUOTE(astorija @ 2010 08 29, 18:15)
Geriausias būdas - po kiekvieno pasinaudojimo, tas kas duše prausėsi, jį sausai išvalo ir tvarka. Sunkiausia šeimos narius įtikinti, kad esate ne dušo kabinos šveitėja ir kad kiekvienas po savęs privalo palikti tvarką. Laiko susitaupo laaaabai daug, bet kainuoja daug nervų. Visi jau mano išmokyti, išskyrus, be abejo, vyrą. Nu ir knisa jis mane. Ar jie visi tokie paršai?
O cia tai meistriskai - gera ideja davei, reikes ir man pabandyti paaukleti saviskius;)