kazi, kaip Zioguciui sekasi

QUOTE(Šelma @ 2007 07 31, 16:28)
Sveikos,
Kaip man sekėsi? Aš net nežinau kaip atsakyti į šį klausimą, nes susitikimas buvo... aš net nemaniau, kad viso susitikimo metu mes kalbėsim apie Dievą. Šiaip pasirodo, kad šis susitikimas buvo neoficialus ir įvaikinimo klausimai nebuvo sprendžiami. Man net sunku papasakoti susitikimo turinį, nes kalbėjom apie Dievą, apie jo darbus, apie tikkėjimą. Kai po gero 40 minučių inspektorei pradėjo skambėti telefonas, eiti į kabinetą žmones (beje ji kabinete sėdėjo viena) ji su mumis atsisveikino. Bet kadangi man šiuo metu rūpi įvaikinimas, tai aš visgi paklausiau, tai kas ir kada bus toliau, tai ji pasakė, kad mano dokumentai jau pas Kinčienę. Dabar bus kursai, bet kada jie bus neaišku, nes jie negauna finansavimo ir visa tai gali užtrukti nors metus laiko

o negalima tokiu atveju paciai uz kursus sumoket

QUOTE(Ziogutis @ 2007 08 01, 18:19)
Sveikos,
Kaip man sekėsi? Aš net nežinau kaip atsakyti į šį klausimą, nes susitikimas buvo... aš net nemaniau, kad viso susitikimo metu mes kalbėsim apie Dievą. Šiaip pasirodo, kad šis susitikimas buvo neoficialus ir įvaikinimo klausimai nebuvo sprendžiami. Man net sunku papasakoti susitikimo turinį, nes kalbėjom apie Dievą, apie jo darbus, apie tikkėjimą. Kai po gero 40 minučių inspektorei pradėjo skambėti telefonas, eiti į kabinetą žmones (beje ji kabinete sėdėjo viena) ji su mumis atsisveikino. Bet kadangi man šiuo metu rūpi įvaikinimas, tai aš visgi paklausiau, tai kas ir kada bus toliau, tai ji pasakė, kad mano dokumentai jau pas Kinčienę. Dabar bus kursai, bet kada jie bus neaišku, nes jie negauna finansavimo ir visa tai gali užtrukti nors metus laiko
Merginos, ar taip gali būti?

mum taip pat buvo, tai as susiskambinau su vilniaus vaiko teisemis, ir jie pasake, kad uztenka parasyti jusu darbuotojai rasta, kad : del finansavimo nebuvimo kol kas nerengemi kursai, taciau atsizvelgus i visas kitas aplinkybes, as sia seima ivertinu teigiamai ir siulau ja itraukti i galimu ivaikinti sarasa. Kazkaip panasiai, ir psio

QUOTE(vikute20 @ 2007 08 01, 23:25)
mum taip pat buvo, tai as susiskambinau su vilniaus vaiko teisemis, ir jie pasake, kad uztenka parasyti jusu darbuotojai rasta, kad : del finansavimo nebuvimo kol kas nerengemi kursai, taciau atsizvelgus i visas kitas aplinkybes, as sia seima ivertinu teigiamai ir siulau ja itraukti i galimu ivaikinti sarasa. Kazkaip panasiai, ir psio
nenusileisk, nes ir mane ant blakstienu state, tai tas, tai anas, bet kai pakalbejau kelis kartus su vilnium, reikalai pajudejo, jei nori parasysiu i a.z. vilniaus reikiamus kontaktus, labai fainos moterys tikrai pades 

Parašyk, būk gerute

Pažistu viena šeimą, kuri išskyrus savo du nepilnamečius vaikus, įvaikinusi dar vieną vaiką iš buvusios asocialios šeimos. Šeima tikrai gera, sudarytos labai geros sąlygos vaikui sveikai vystytis. Pats lankiau šią šeimą, reikėjo surašyti šeimos aplankymo aktą.. Likau tikrai sužavėtas, labai miela, kai šeima turinti du savo dar palyginus nedidelius vaikus, įvaikina dar viena vaiką. Tai tikrai sveikintina. Tokių vaikų, kurie tik ir laukia, kad juos kas įvaikintų, yra labai daug.
Šiandien gavome iš savivaldybės ofiacialų laišką, kad mūsų šeima ir gyvenamas plotas įvertintas teigiamai

Na dabar laukiam kursų, kurie sakė prasidės rugsėjo gale, spalio pradžioje ir truks 3 mėnesius

QUOTE(Ziogutis @ 2007 08 16, 07:28)
Na dabar laukiam kursų, kurie sakė prasidės rugsėjo gale, spalio pradžioje ir truks 3 mėnesius 

Klausimelis. O i tuos kursus nepradejus kitu zygiu galima nueiti?
QUOTE(kkrysty @ 2007 08 17, 06:35)
Nelabai galiu atsakyti tau į šį klausimą

skaiciau komentarus po vienu straipsniu Delfyje ir stai ka radau:
"siulyciau per visas televizijas rengti labdaros akcijas ne vaiknamiui,kuriuose auga musu tautos geda,plesikai,zudikai,o butent kokybiskam vezio gydymui,vaistams,reabilitacijai ir t.t.,bet visiems sergantiems"..
neverta butu ir klausti ka sis zmogus galvoja apie ivaikinima...
"siulyciau per visas televizijas rengti labdaros akcijas ne vaiknamiui,kuriuose auga musu tautos geda,plesikai,zudikai,o butent kokybiskam vezio gydymui,vaistams,reabilitacijai ir t.t.,bet visiems sergantiems"..
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 03, 00:19)
skaiciau komentarus po vienu straipsniu Delfyje ir stai ka radau:
sakoma kad lazda turi du galus.. įdomu kas iš jo "biologinių" vaikų išaugs....