Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

Na pas mus tai namie kai jau buvom, kazkaip supratingi buvo visi, atsiklausdavo, ar gali ateit aplankyt. Na gal del to,kad grizom namo,kai gripai siautejo,tai nei mes kazkur ejom, nei patys kazka prasem...
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 10 31, 23:18)
o as is viso nemegstu tu lankymu, pati nenorejau kad pas mane kas atvaziuotu ir leliuko mano netrikdytu. Man norejosi ramybes ir kudykeliui,ka tik gimusiam, manau, norejosi to paties. Vat kai gristi namo, tai gali ir aplankyti po kokio menesiuko. Padariau taip kad i ligonine pas mane niekas neatvaziuotu(isskyrus vyra zinoma), o namo kai grizom norejau, kad duotu atsigauti, priprasti prie naujo ritmo, bet deja neisejo verysad.gif suguzejo nesupratingieji    blink.gif

O KAIP TU PADAREI,AKD I LIGONINE NEATVZ LANKYTOJAI,VISIEMS GAL PASAKIAI,KADLANKYTOJAI BUS LAUKIAMI NAMUOSE g.gif Gerai,kai visi tai supranta,akdreikai mamytei leisti atsigauti,o ne i gimdymo namus vaz visai giminei ir artimiesiems. doh.gif
Atsakyti
Mano sūnus ištisai rėkė, tylėdavo, jei burnoj mano papulis būdavo, tai lankytojų visai nenorėjau. Ačiū dievui, nedaug ir buvo. O pas kaimynę nebuvo net vyras atėjęs, net pažiūrėt blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 10 31, 22:18)
o as is viso nemegstu tu lankymu, pati nenorejau kad pas mane kas atvaziuotu ir leliuko mano netrikdytu. Man norejosi ramybes ir kudykeliui,ka tik gimusiam, manau, norejosi to paties. Vat kai gristi namo, tai gali ir aplankyti po kokio menesiuko. Padariau taip kad i ligonine pas mane niekas neatvaziuotu(isskyrus vyra zinoma), o namo kai grizom norejau, kad duotu atsigauti, priprasti prie naujo ritmo, bet deja neisejo verysad.gif suguzejo nesupratingieji    blink.gif

o tai kaip atėjo? taip na ura? Nepasiskambino, nepasiteiravo? Tiesiog atėjo? Aš būčiau durų neatidarius. Arba pradarius ir pasakius "Atsiprašau, nieko nelaukiau, tikrai nenoriu nieko matyt, nepykir, bet reikėjo apsiskambinti. Užeikit po mėnesio"
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 11 01, 16:37)
o tai kaip atėjo? taip na ura? Nepasiskambino, nepasiteiravo? Tiesiog atėjo? Aš būčiau durų neatidarius. Arba pradarius ir pasakius "Atsiprašau, nieko nelaukiau, tikrai nenoriu nieko matyt, nepykir, bet reikėjo apsiskambinti. Užeikit po mėnesio"

Isizeistu ir nebeateitu visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2007 11 01, 16:03)
Mano sūnus ištisai rėkė, tylėdavo, jei burnoj mano papulis būdavo, tai lankytojų visai nenorėjau. Ačiū dievui, nedaug ir buvo. O pas kaimynę nebuvo net vyras atėjęs, net pažiūrėt blink.gif  blink.gif  doh.gif

pas mane tai atsiklausė ar gali ateit, tai aplankė tik artimiausi, šeima. o i namus tai tik po mėnesio isileidau, nes buvau pasakius kai norėsiu bendraut pranešiu, ir niekas nesupyko mirksiukas.gif
o va pas mano kaimyne tai irgi vyras nei karto net neaplankė, nors gimdyme dalyvavo, skaudu buvo žiūrėt i verkiančia jauna moteri, kuriai net butiniausiu dalykų trūko verysad.gif
Atsakyti
Seip tai as nieko pries jei atvaziuoja vyras nu gal mama,bet kai palatoje guli 3-4pagimdziusios mamos ir pas kuria nors atvaziuoja vos nevisa gimine tai absurdas ner ir taip kuo ten kvepuoti kai 4mamos ir 4maziukai leliukai ir dar kokie 6-7-8-9-10lankytoju doh.gif tai tikrai as ne kokios nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . O man čia nepasisekė verysad.gif . Pirmą dieną atėjo tik tėvai ir buvo draugė, kuri dalyvavo gimdyme ( kadangi vyras buvo išvykęs, o gimdžiau anksčiau). Ji liko ir nakčiai,nes aš buvau prijungta prie kateterio. O antrą dieną prasidėjo... Atvažiavo vyras,galvojau pasidžiaugsim dukryte dviese smile.gif .Kur tau bigsmile.gif . Iki vakaro durys neužsidarė, aš iš nuovargio jau neprisimenu ką kalbėjau doh.gif . Gerai,kad turiu gerą graugę kuri rūpinosi dukryte kol miegodavau ir vyrą, kuris bendravo su lankytojais smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2007 11 03, 14:55)
Sveikos smile.gif . O man čia nepasisekė verysad.gif . Pirmą dieną atėjo tik tėvai ir buvo draugė, kuri dalyvavo gimdyme ( kadangi vyras buvo išvykęs, o gimdžiau anksčiau). Ji liko ir nakčiai,nes aš buvau prijungta prie kateterio. O antrą dieną prasidėjo... Atvažiavo vyras,galvojau pasidžiaugsim dukryte dviese smile.gif .Kur tau bigsmile.gif . Iki vakaro durys neužsidarė, aš iš nuovargio jau neprisimenu ką kalbėjau doh.gif . Gerai,kad turiu gerą graugę kuri rūpinosi dukryte kol miegodavau ir vyrą, kuris bendravo su lankytojais smile.gif .

O man tokie dalykai labai nepatinka,lankyti gali kas nori- nors ir visa gimine namie nes manau palatoje nuo tokiu lankytoju ir kitoms mamoms buvo sunku,nezinau as liepiau niekam nevaziuoti,sakiau grysiu i namus prasau tai mane aplanke tik vyras ir mama mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane tai irgi lankymas prasidejo ligoninej, jau kita diiena po gimdymo...o sveciu visai nelaukiau... schmoll.gif o jau kai grizom namo, tai uosviene daznai uzsukdavo doh.gif (i diena kokius 3-5 kartus tikrai) doh.gif ir vyro sesuo... doh.gif tai pailset nebuvo kada, nes kai vaikas nemiega, tai prie papo, o kai miega, tai uosviene reik uzimt doh.gif
Atsakyti
Mane tie lankytojai irgi siutino.Ypac kai guli lovoj ir jauti,kad reik keltis i tualeta,nes krauju permirkai,keliesi atsargiai,nes kirpo,o prie gretimos lovos salia sedi atejes vaikinukas pas savo zmona ir stebi..Jautiesi nekaip..
Na,cia vienas is nemalonumu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 05 lapkričio 2007 - 10:49
QUOTE(RII @ 2007 11 05, 11:48)
Mane tie lankytojai irgi siutino.Ypac kai guli lovoj ir jauti,kad reik keltis i tualeta,nes krauju permirkai,keliesi atsargiai,nes kirpo,o prie gretimos lovos salia sedi atejes vaikinukas pas savo zmona ir stebi..Jautiesi nekaip..
Na,cia vienas is nemalonumu..

Aha, ir as po cezario taip keldavausi, kaip sulauzyta visa...O kitu mamku lankytojai tik spokso... g.gif
Atsakyti