Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 19, 13:40)
Viskas čia į temą, mylimuke. Reikia AUKLĖT tokias visokias... aggressive.gif

SUTINKU drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 19, 13:40)
Viskas čia į temą, mylimuke. Reikia AUKLĖT tokias visokias... aggressive.gif

Ai, ka ten paauklesi tokias cool.gif Juk ir paciai nesinori uzsikraut galva papildomai, ramybes reikia ir poilsio rolleyes.gif Uztai labai dziaugdavausi,kai isleisdavo gimdyve namo biggrin.gif
Atsakyti
Smagu,kad isleisdavo namo gimdyve
Atsakyti
Na man tai kuo maziau zmoniu-tuo geriau, mane net erzino palatos kaimyne,nors su ja gulejau tik viena nakti, nes laukem eilej mokamos palatos, bet vis tiek pavargau,o ji dar nakti ziauriai knarke, tai net apsiverkiau is pykcio.
Tiesa sakant, as nenorejau net kad tevai pas mane atvaziuotu, sakiau grisim is ligonines, gales kad ir kiekviena diena Kai gimdziau KMUK kaip tik buvo karantinas, tai nieko neleido, net vyras turejo leidima, o prabuvom visa savite(man cezari dare). Bet as norejau but tik su savo vyru ir su maziuku 4u.gif Man jau tel. skambuciu per akis buvo, o jei butu pradeje lankyt doh.gif tuo labiau, kad ne visi lankytojai yra supratingi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 30 spalio 2007 - 12:58
QUOTE(saule** @ 2007 10 30, 13:56)
Na man tai kuo maziau zmoniu-tuo geriau, mane net erzino palatos kaimyne,nors su ja gulejau tik viena nakti, nes laukem eilej mokamos palatos, bet vis tiek pavargau,o ji dar nakti ziauriai knarke, tai net apsiverkiau is pykcio.
Tiesa sakant, as nenorejau net kad tevai pas mane atvaziuotu, sakiau grisim is ligonines, gales kad ir kiekviena diena Kai gimdziau KMUK kaip tik buvo karantinas, tai nieko neleido, net vyras turejo leidima, o prabuvom visa savite(man cezari dare). Bet as norejau but tik su savo vyru ir su maziuku 4u.gif  Man jau tel. skambuciu per akis buvo, o jei butu pradeje lankyt doh.gif  tuo labiau, kad ne visi lankytojai yra supratingi doh.gif

drinks_cheers.gif As irgi turejau knarkiancia palatos kaimyne doh.gif doh.gif doh.gif Kazkoks kosmaras verysad.gif
Dar prisiminiau viena bajeri su ta pacia moteriske. Zodziu, atejo laikas jiems namo jau, atvaziavo vyras (ar draugas), atveze jai rubus persirengt. Bet pamirso liemenuka, ir dar kazka, lygtais kelnes. O ji turejo tik chalata doh.gif Ir kaip supratau, jie is gana toli atvaziave. Tai kaip ji ant jo reke uz ta liemenuka, sako "kaip as vaziuosiu, man pienas per visur begs" lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad lankytojų srautus turėtų reguliuoti pačios mamos ir jų supratingi mylintys vyrai. Jeigu to nėra, tai personalas turėtų imtis priemonių, kai palatoje guli dvi ir daugiau pacienčių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 30, 15:21)
Manau, kad lankytojų srautus turėtų reguliuoti pačios mamos ir jų supratingi mylintys vyrai. Jeigu to nėra, tai personalas turėtų imtis priemonių, kai palatoje guli dvi ir daugiau pacienčių...  g.gif

tikrai taip ir turetu buti
Atsakyti
Vat aš dabar tai labai džiaugiuosi kad pas mus mieste padarė tik vienvietes palatas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 10 31, 12:30)
Vat aš dabar tai labai džiaugiuosi kad pas mus mieste padarė tik vienvietes palatas  cool.gif

Kur čia taip yra, Širdele?
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 31, 16:40)
Kur čia taip yra, Širdele?

Aha, atvaziuosim gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Gegužės pradžioje gimdžiau savo mažiukę Telšių gimdymo namuose. Kiek supratau, tai palatos ten visos vienvietės g.gif . Palatų tai daug, o mamyčių jose nerasta. Tris paras buvau tai daugiausia mūsų buvo 5, kai aš namo važiavau tai 2 beliko. Vaikučiai mūsų ramūs buvo, tai mes pačios mamytės pas silpnesnes į "svečius nueidavom" ką nors padėt. Tai ir lankytojų nedaug temačiau, kažkaip labai jau ramiai pasitaikė prabūt tas dieneles.
Atsakyti
o as is viso nemegstu tu lankymu, pati nenorejau kad pas mane kas atvaziuotu ir leliuko mano netrikdytu. Man norejosi ramybes ir kudykeliui,ka tik gimusiam, manau, norejosi to paties. Vat kai gristi namo, tai gali ir aplankyti po kokio menesiuko. Padariau taip kad i ligonine pas mane niekas neatvaziuotu(isskyrus vyra zinoma), o namo kai grizom norejau, kad duotu atsigauti, priprasti prie naujo ritmo, bet deja neisejo verysad.gif suguzejo nesupratingieji blink.gif
Atsakyti