Įkraunama...
Įkraunama...

Beveik neribotas gimdyvių lankymas ligoninėse:

Manau, kad vienai sau karaliauti palatoje yra geriausia. Tada niekas netrukdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 16, 10:02)
Manau, kad vienai sau karaliauti palatoje yra geriausia. Tada niekas netrukdo thumbup.gif

Tai jau tikrai,kad vienai geriausia thumbup.gif
Atsakyti
g.gif
Dar kartą perskaičiau temos pavadinimą ir manau, kad jokių neriboto gimdyvių lankymo ligoninėse pliusų aš nematau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 17 spalio 2007 - 16:08
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 17, 17:08)
g.gif
Dar kartą perskaičiau temos pavadinimą ir manau, kad jokių neriboto gimdyvių lankymo ligoninėse pliusų aš nematau schmoll.gif

Gulejau trivietej doh.gif .Pas mane ateidavo tik vyras, bet pas kita mamyte blink.gif doh.gif nu retas atvejis, kad ji viena butu..ir taip nuo pat ryto iki vakaro
Atsakyti
mes gulejom dviese ir man buvo smagu,o kai ji isejo ir as likau viena labai jau prailgo diena verysad.gif
Atsakyti
As gulejau dvivietej. Ir buvo labai gerai. Nes kartais , kai buvo labai sunku ir bijojom, kad galim neisgirs kai prabus vaikelis, tai zadindavom viene kita. Ir taip ir i dusa galima buvo ramiai iseit ir i toaleta. Pasikalbet jau buvo su kuo.
Aisku yra visokiu zmoniu.
O del to lankymo, tai turi but ribotas. Nes pailset turi visi. 4u.gif 2.gif
Atsakyti
Kitakart kai gimdysiu, tai rinksiuos tik vienviete palata. Kosmaras kazkoks. Ne tik su lankytojais,bet ir su paciom mamom doh.gif
Iki gimdymo kol gulejau,tai visos nestuke.gif tokios fainos buvo, linksmai bendravom juokavom. Nu bet po to blink.gif Ko tik neteko pamatyt doh.gif Po gimdymo teko pragulet 16 dienu... Viena buvo 16mete, zodziu pati zaluma ir jaunuma. O jau pas ja kiek sveciu budavo doh.gif doh.gif doh.gif Ner kojos kur pastatyt, ir dar visi tokie... vandens ir muilo nemate doh.gif Tai kol tas kvapelis issisklaidydavo... O nei lango atidaryt negalima, vaikus supus, plius dar gili salta ziema. Ir dar - cia jau virsune - uzsimane jos tas tevelis likt visai nakciai pas mus palatoj blink.gif blink.gif blink.gif O tam salygu tikrai nera, ir as aisku nesutikau. Nors sedejo jis pas mus gal iki 22val vakaro, niekas jo neisvare! Siuo atveju tikrai pagalvojau, kad galetu griezciau... Tai miegojo ant sofkutes kolidoriuj lotuliukas.gif Uztai kita ryta gavo nuo kazkokios gyd. velniu, kad trukdo mamkoms. Ir tikrai - man juk reikedavo ir pienuka nusitraukt kas pora val ir nunest mazei, o as dar po cezario, nei vaiksciot normaliai, atsisest atsistot sunku.
Dar buvo viena gimdyve. Apie ja neissiplesiu, bet jau jos vyras/sugyventinis ar kas ten taip i mane spoksojo blink.gif Kaip koks gaslunas g.gif Brr...

Oi, kiek prirasiau, ir nelabai i tema biggrin.gif
Tik tiek galiu pasakyt, kad jei kas jums nepatinka, drasiai sakykit personalui ir nekentekit. Tomis dienomis butinas atsipalaidavimas, poilsis ir ramybe, intymumas su vaikuciu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 18, 14:45)
Kitakart kai gimdysiu, tai rinksiuos tik vienviete palata. Kosmaras kazkoks. Ne tik su lankytojais,bet ir su paciom mamom  doh.gif 
Iki gimdymo kol gulejau,tai visos  nestuke.gif  tokios fainos buvo, linksmai bendravom juokavom. Nu bet po to  blink.gif Ko tik neteko pamatyt doh.gif  Po gimdymo teko pragulet 16 dienu... Viena buvo 16mete, zodziu pati zaluma ir jaunuma. O jau pas ja kiek sveciu budavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ner kojos kur pastatyt, ir dar visi tokie... vandens ir muilo nemate  doh.gif  Tai kol tas kvapelis issisklaidydavo... O nei lango atidaryt negalima, vaikus supus, plius dar gili salta ziema. Ir dar - cia jau virsune - uzsimane jos tas tevelis likt visai nakciai pas mus palatoj  blink.gif  blink.gif  blink.gif  O tam salygu tikrai nera, ir as aisku nesutikau. Nors sedejo jis pas mus gal iki 22val vakaro, niekas jo neisvare! Siuo atveju tikrai pagalvojau, kad galetu griezciau... Tai miegojo ant sofkutes kolidoriuj  lotuliukas.gif  Uztai kita ryta gavo nuo kazkokios gyd. velniu, kad trukdo mamkoms. Ir tikrai - man juk reikedavo ir pienuka nusitraukt kas pora val ir nunest mazei, o as dar po cezario, nei vaiksciot normaliai, atsisest atsistot sunku.
Dar buvo viena gimdyve. Apie ja neissiplesiu, bet jau jos vyras/sugyventinis ar kas ten taip i mane spoksojo  blink.gif  Kaip koks gaslunas  g.gif  Brr...

Oi, kiek prirasiau, ir nelabai i tema  biggrin.gif
Tik tiek galiu pasakyt, kad jei kas jums nepatinka, drasiai sakykit personalui ir nekentekit. Tomis dienomis butinas atsipalaidavimas, poilsis ir ramybe, intymumas su vaikuciu.

thumbup.gif thumbup.gif Viskas čia į temą ! Paskaičiau ir vėl prisiminimai atgijo (nors neseniai juos čia išklojau)--sakai mamka 16-metė pasitaikė,,,na mano kaimynė buvo 18-metė--skirtumo situacijoj nematau jokio doh.gif Lankytojų virtinė nesibaigianti, tėvelis gulinėjantis vos ne iki 24 val.....nu žodžiu...... doh.gif Traukiu vaikui pieną--akis išvertę sėdi ir spokso.Na, galvoju, pažiūrėkit, gal ką naujo ir nematyto išvydot.Nes nebuvo sveikatos kas valandą varyt lauk žmones ir kaskartą aiškint kur jie atėjo.....
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2007 10 18, 16:13)
thumbup.gif  thumbup.gif Viskas čia į temą  ! Paskaičiau ir vėl prisiminimai atgijo (nors neseniai juos čia išklojau)--sakai mamka 16-metė pasitaikė,,,na mano kaimynė buvo 18-metė--skirtumo situacijoj nematau jokio  doh.gif Lankytojų virtinė nesibaigianti, tėvelis gulinėjantis vos ne iki 24 val.....nu žodžiu...... doh.gif Traukiu vaikui pieną--akis išvertę sėdi ir spokso.Na, galvoju, pažiūrėkit, gal ką naujo ir nematyto išvydot.Nes nebuvo sveikatos kas valandą varyt lauk žmones ir kaskartą aiškint kur jie atėjo.....

As tai nesitraukiau taip akivaizdziai. Kam cia man reikia, kad koks gaslunas i mane spoksotu blink.gif Nueidavau pas maziuke nusitraukt arba isprasydavau uz duru. Bet tai irgi kazkaip, sedi visa diena, o man pastoviai nusitraukinet, kas 2-3val, o dar pats nusitraukinejimas trukdavo 40-50min,tai zmones ateje aplankyt ir turetu stovet uz duru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 18, 15:45)
Kitakart kai gimdysiu, tai rinksiuos tik vienviete palata. Kosmaras kazkoks. Ne tik su lankytojais,bet ir su paciom mamom  doh.gif 
Iki gimdymo kol gulejau,tai visos  nestuke.gif  tokios fainos buvo, linksmai bendravom juokavom. Nu bet po to  blink.gif Ko tik neteko pamatyt doh.gif  Po gimdymo teko pragulet 16 dienu... Viena buvo 16mete, zodziu pati zaluma ir jaunuma. O jau pas ja kiek sveciu budavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ner kojos kur pastatyt, ir dar visi tokie... vandens ir muilo nemate  doh.gif  Tai kol tas kvapelis issisklaidydavo... O nei lango atidaryt negalima, vaikus supus, plius dar gili salta ziema. Ir dar - cia jau virsune - uzsimane jos tas tevelis likt visai nakciai pas mus palatoj  blink.gif  blink.gif  blink.gif  O tam salygu tikrai nera, ir as aisku nesutikau. Nors sedejo jis pas mus gal iki 22val vakaro, niekas jo neisvare! Siuo atveju tikrai pagalvojau, kad galetu griezciau... Tai miegojo ant sofkutes kolidoriuj  lotuliukas.gif  Uztai kita ryta gavo nuo kazkokios gyd. velniu, kad trukdo mamkoms. Ir tikrai - man juk reikedavo ir pienuka nusitraukt kas pora val ir nunest mazei, o as dar po cezario, nei vaiksciot normaliai, atsisest atsistot sunku.
Dar buvo viena gimdyve. Apie ja neissiplesiu, bet jau jos vyras/sugyventinis ar kas ten taip i mane spoksojo  blink.gif  Kaip koks gaslunas  g.gif  Brr...

Virsune,kai tokielankytojai uzsibunaar panasiai. betir tos panos protas,nejaugi ji nepavargus po gimdymo ir jaitie lankytojai nenigrzsdavo.
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 19, 12:31)
Virsune,kai tokielankytojai uzsibunaar panasiai. betir tos panos protas,nejaugi ji nepavargus po gimdymo ir jaitie lankytojai nenigrzsdavo.

Maza to, jie dar prie manes ir laizydavosi su tuo,ir vos ne glamonedavosi! Slykstu net prisimint schmoll.gif
O apie vaika isvis patyliu... Atveze ja vakare,tai ta vakara i vaika net nepaziurejo, nu nakti jau kai pradejo verkt tai supo aisku, bet lovytej verysad.gif Juk toki maziuka prie saves priglaust reiketu unsure.gif O su pampersais isvis ciudai buvo. Su sirenom kviecia sesute, sako tipo nemoku pakeist, nors pries tai rode kaip. Nu gal bjauru merginai doh.gif
O dar kai suzinojau,kad jos motina 12 vaiku turi,tai... doh.gif Aiski seimynele. blush2.gif

O cia jau visai ne i tema buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 19 spalio 2007 - 11:38
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 18, 14:45)
Ko tik neteko pamatyt doh.gif  Po gimdymo teko pragulet 16 dienu... Viena buvo 16mete, zodziu pati zaluma ir jaunuma. O jau pas ja kiek sveciu budavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ner kojos kur pastatyt, ir dar visi tokie... vandens ir muilo nemate  doh.gif  Tai kol tas kvapelis issisklaidydavo... O nei lango atidaryt negalima, vaikus supus, plius dar gili salta ziema. Ir dar - cia jau virsune - uzsimane jos tas tevelis likt visai nakciai pas mus palatoj  blink.gif  blink.gif  blink.gif  O tam salygu tikrai nera, ir as aisku nesutikau. Nors sedejo jis pas mus gal iki 22val vakaro, niekas jo neisvare! Siuo atveju tikrai pagalvojau, kad galetu griezciau... Tai miegojo ant sofkutes kolidoriuj  lotuliukas.gif  Uztai kita ryta gavo nuo kazkokios gyd. velniu, kad trukdo mamkoms. Ir tikrai - man juk reikedavo ir pienuka nusitraukt kas pora val ir nunest mazei, o as dar po cezario, nei vaiksciot normaliai, atsisest atsistot sunku.

Viskas čia į temą, mylimuke. Reikia AUKLĖT tokias visokias... aggressive.gif
Atsakyti